Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk yarı 5-0 bitmesi gerekiyordu. Trabzon'un şansı yanındaydı. NEyse tekrar geçmiş olsun uşaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

bjk yine şanslıydı. bu şansıyla fazla gitmez. kasımpaşa tatındaki yedek trabzon bile ne hale getirdi. herneyse ligde başarılar trabzon.

Hep şans olur zaten ya, q7'nin füzeside şans eseri gol oldu değilmi ?
  • Benim guzel bjk kardeslerim bu mac ne benim ne de senol hocanin umrundaydi ve bu yuzden 8 oyuncudan yoksun ikinci bir takim vardi sahada

anlayin artik bu maci degil fener macini onemsiyoruz sizinle gercek macimizi ligde yapacagiz o zamana kadar bekleyin

unutmadan sizide ligde 5. degilde daha ust yerlerde olmaniz dilegiyle
  • tebrik ederim yedeklerle bile iddalı bir takımsınız. 2. yarı kaçırdığınız pozisyonlarda cabası beşiktaş ile trabzonun kaçırdığı pozisyonlar eşit
  • yalnız futbol çok garip oyun.5-0 bitecek maç 2-2 oluyordu az daha.kimse haticeye bakmayacaktı o durumda,trabzon 2-0 dan 2-2 yaptı tur atladı diyecekti.3 atağın ikisi gol oldu demeyecekti.

• Bunu koymam lazım.
  • Başım çok kötü ağrıyor yanlız ne stres yaptım tv'yi kıracaktım
  • quote:

gereksiz bir yükü üstümüzden minumum bir zararla attık kutluyorum şenol hocayı...

BMN.

EhrimeN

• quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

quote:

gereksiz bir yükü üstümüzden minumum bir zararla attık kutluyorum şenol hocayı...

BMN.

EhrimeN

Süper kupa daha erkendi, onu unuttum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Bunu koymam lazım.

Türkiye kupasından daha yakın bir kupa daha var ağustosta süper kupa
  • Ne kadar şampiyonluk hasreti çeksenizde kupadan elenmeye sevinmemeniz lazımdı diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Ne kadar şampiyonluk hasreti çeksenizde kupadan elenmeye sevinmemeniz lazımdı diye düşünüyorum

Hocam kupadan elenmediğin zaman 4..5 maç daha yapıyorsun.
    Ts çok koşan çok mücadele eden bir takım yani bir oyuncunun çıkıp maçı aldığı bir takım değil.

Bu yüzden lig maçlarının yanında maçların olması en fazla ts yi etkiler belki de.
    Bu yüzden iyi oldu bence.
  • Bazı oyuncuları dinlendirmek, bazı oyuncuları görmek, bazı kötü olayların önüne geçmek için bu kadroyla çıktık.

Şenol GÜNEŞ
  • quote:

Bazı oyuncuları dinlendirmek, bazı oyuncuları görmek, bazı kötü olayların önüne geçmek için bu kadroyla çıktık.

Şenol GÜNEŞ

Kalınla gösterdiğim yeri anlamadım.
  • quote:

Bazı oyuncuları dinlendirmek, bazı oyuncuları görmek, bazı kötü olayların önüne geçmek için bu kadroyla çıktık.

Şenol GÜNEŞ

Bugün maça as kadroyla çıksak ve yenilseydik çok daha kötü sonuçlardı olurdu onun. Akıllı düşündü Şenol hoca.
  • Harbiden ne diyo orda huzursuzluk çıkaran oyuncu mu var?
  • bence bu maça yedek kadro ile çıkmamamız lazımdı. ankaragücü ile berabere kalmışız şimdi beşiktaşa yenilip elendik hafta sonu da fenerbahçe ile maçımız var. inşallah moral bozukluğu olmaz. ben bundan korkuyorum. aklıma gelmiyor değil; tarih tekerrür mü edecek, şenol hoca yine bize arefeyi gösterip bayramı göstermeyecek mi?. Şenol hocam aman dikkat bunca emeğini heba etmezsin inşallah.
  • Özellikle taraftarlara söylüyorum üzülmesinler, hedefimiz belli.

Şenol GÜNEŞ
  • Kupayı alacağımızın garantisi yoktu. Sonradan elenmektense şimdi elenmek daha iyidir.

Şenol GÜNEŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

quote:

Şenol GÜNEŞ

Kalınla gösterdiğim yeri anlamadım.

Sanırım demek istediği ; As kadro ile çıkıp yenilseydik oyuncularımızda bir güven sorunu oluşabilirdi. Bu durumda Fenerbahçe maçını olumsuz etkilerdi gibi birşey :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.