İlk yarı 5-0 bitmesi gerekiyordu. Trabzon'un şansı yanındaydı. NEyse tekrar geçmiş olsun uşaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
bjk yine şanslıydı. bu şansıyla fazla gitmez. kasımpaşa tatındaki yedek trabzon bile ne hale getirdi. herneyse ligde başarılar trabzon.
Hep şans olur zaten ya, q7'nin füzeside şans eseri gol oldu değilmi ?
Benim guzel bjk kardeslerim bu mac ne benim ne de senol hocanin umrundaydi ve bu yuzden 8 oyuncudan yoksun ikinci bir takim vardi sahada
anlayin artik bu maci degil fener macini onemsiyoruz sizinle gercek macimizi ligde yapacagiz o zamana kadar bekleyin
unutmadan sizide ligde 5. degilde daha ust yerlerde olmaniz dilegiyle
tebrik ederim yedeklerle bile iddalı bir takımsınız. 2. yarı kaçırdığınız pozisyonlarda cabası beşiktaş ile trabzonun kaçırdığı pozisyonlar eşit
yalnız futbol çok garip oyun.5-0 bitecek maç 2-2 oluyordu az daha.kimse haticeye bakmayacaktı o durumda,trabzon 2-0 dan 2-2 yaptı tur atladı diyecekti.3 atağın ikisi gol oldu demeyecekti.
Bunu koymam lazım.
Başım çok kötü ağrıyor yanlız ne stres yaptım tv'yi kıracaktım
quote:
gereksiz bir yükü üstümüzden minumum bir zararla attık kutluyorum şenol hocayı...
BMN. EhrimeN
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
quote:
gereksiz bir yükü üstümüzden minumum bir zararla attık kutluyorum şenol hocayı...
BMN. EhrimeN
Süper kupa daha erkendi, onu unuttum.
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
Bunu koymam lazım.
Türkiye kupasından daha yakın bir kupa daha var ağustosta süper kupa
Ne kadar şampiyonluk hasreti çeksenizde kupadan elenmeye sevinmemeniz lazımdı diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak
Ne kadar şampiyonluk hasreti çeksenizde kupadan elenmeye sevinmemeniz lazımdı diye düşünüyorum
Hocam kupadan elenmediğin zaman 4..5 maç daha yapıyorsun. Ts çok koşan çok mücadele eden bir takım yani bir oyuncunun çıkıp maçı aldığı bir takım değil.
Bu yüzden lig maçlarının yanında maçların olması en fazla ts yi etkiler belki de. Bu yüzden iyi oldu bence.
Bazı oyuncuları dinlendirmek, bazı oyuncuları görmek, bazı kötü olayların önüne geçmek için bu kadroyla çıktık.
Şenol GÜNEŞ
quote:
Bazı oyuncuları dinlendirmek, bazı oyuncuları görmek, bazı kötü olayların önüne geçmek için bu kadroyla çıktık.
Şenol GÜNEŞ
Kalınla gösterdiğim yeri anlamadım.
quote:
Şenol GÜNEŞ
Bugün maça as kadroyla çıksak ve yenilseydik çok daha kötü sonuçlardı olurdu onun. Akıllı düşündü Şenol hoca.
Harbiden ne diyo orda huzursuzluk çıkaran oyuncu mu var?
bence bu maça yedek kadro ile çıkmamamız lazımdı. ankaragücü ile berabere kalmışız şimdi beşiktaşa yenilip elendik hafta sonu da fenerbahçe ile maçımız var. inşallah moral bozukluğu olmaz. ben bundan korkuyorum. aklıma gelmiyor değil; tarih tekerrür mü edecek, şenol hoca yine bize arefeyi gösterip bayramı göstermeyecek mi?. Şenol hocam aman dikkat bunca emeğini heba etmezsin inşallah.
Özellikle taraftarlara söylüyorum üzülmesinler, hedefimiz belli.
Şenol GÜNEŞ
Kupayı alacağımızın garantisi yoktu. Sonradan elenmektense şimdi elenmek daha iyidir.
Şenol GÜNEŞ
quote:
Orijinalden alıntı: Scotti0061
quote:
Şenol GÜNEŞ
Kalınla gösterdiğim yeri anlamadım.
Sanırım demek istediği ; As kadro ile çıkıp yenilseydik oyuncularımızda bir güven sorunu oluşabilirdi. Bu durumda Fenerbahçe maçını olumsuz etkilerdi gibi birşey :)