Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende çok acaip sinirlendim. Bir ara manisa maçı berabere oldu deyince içim ferahladı ve o maç öyle biter biz de çıkarız diye ümitlenmiştim. O aralar trabzonda maçı boşladı baya ama şu 2-1 haberinin gelmesi ile öyle bir sinirlendim ki tam kontra atağa çıkacakken bjklı oyuncunun yerde yatıp oyunun durdurulmasına deli oldum resmen. Maçın hakemi hep bjk lehine düdükler çaldı zaten... Fakat bu kadro ile çıkılması bence çok büyük bir hata... Hadi 3-4 ilk 11 de oynayan futbolcunu koyma da deplasmanda böyle önemli bir maçta bu kadro ile çıkıp sonra da Fb maçı önemli demek büyük takıma hiç yakışmıyor :(

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Başım çok kötü ağrıyor yanlız ne stres yaptım tv'yi kıracaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

Bazı oyuncuları dinlendirmek, bazı oyuncuları görmek, bazı kötü olayların önüne geçmek için bu kadroyla çıktık.

Şenol GÜNEŞ

Kalınla gösterdiğim yeri anlamadım.

Sanırım demek istediği ; As kadro ile çıkıp yenilseydik oyuncularımızda bir güven sorunu oluşabilirdi. Bu durumda Fenerbahçe maçını olumsuz etkilerdi gibi birşey :)

• Anladığım kadarıyla sakatlık ceza gibi durumları düşünmüş Şenol Hoca.
  • güzel maç oldu. Yalnız yenilgi sonrası Trabzonsporlu kardeşlerimin dediği gibi Şenol Güneş ciddiye almadı değilde tebrikler dense daha iyi olurdu sanki, Bu kupayı küçümseyecek bir durumu yok kimsenin
  • Valla ben tebrik ettim burda ve sizin bölümde tebrik edenler de var.

Hocanın viddiye almadığı doğru yanlız bundan önceki açıklamalarından da belliydi.
    Yanlız bunu bahane olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.

Neden sonuş ilişkisi var sonuçta ciddiye almassan yeniliyorsun.
  • Tekrar edeyim..
    şahsi fikrim;
    sadece kendinizi kandırmış olursunuz böyle bir düşüncede, Ne Trabzon ne de başka bir klübün ciddiye almayacak bir durumu var bu kupayı..
  • Technics ,

Tebrikler dostum siz kazandiniz

ama ciddi soyluyorum ben kendi adima mutluyum sadece ligi istiyordum cok sukur sakat ve ceza durumu olmadi simdi fener maci tam kadroyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

güzel maç oldu. Yalnız yenilgi sonrası Trabzonsporlu kardeşlerimin dediği gibi Şenol Güneş ciddiye almadı değilde tebrikler dense daha iyi olurdu sanki, Bu kupayı küçümseyecek bir durumu yok kimsenin

Tebriğimizi ettik zaten. Ama ciddiye almadığımız gerçeğini değiştirmez. Ligde 3 galibiyetle bu kupadan aldığın parayı alıyorsun neredeyse. Geçen yıl kazanmamızda cabası.
  • Geçen sene almasaydık hocaya tepki büyük olurdu yanlız.
    Gerçi hoca da yedek çıkmazdı zaten maça
  • Eyvallah efulim hocam,
    bence güzel maç oldu, ikinci yarının başındaki ikinci top direkten dönmeseydi çok daha güzel olacaktı..

Trabzonu çok izleme imkanım olmadı bu sene..Bence güzel takım kurmuş hoca, bu rotasyonlu hali ise eğer..Bende sizi tebrik ediyorum, hakedene herzaman hakettiğini verdiğiniz için

quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Technics ,

Tebrikler dostum siz kazandiniz

ama ciddi soyluyorum ben kendi adima mutluyum sadece ligi istiyordum cok sukur sakat ve ceza durumu olmadi simdi fener maci tam kadroyuz

• Ligde aldığın 3-5 galibiyette alsan, sadece geçen sene değil tarihinin başından beri bu kupayı sende kazansan, Beşiktaş ta, Fenerbahçe de, Galatasaray da, Trabzon da bu kupayı ciddiye almıştır, her zaman alacaktır...Dediğim gibi ciddiye almayacak lüksü yok kimsenin bu ülkede..

bence..
    quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

güzel maç oldu. Yalnız yenilgi sonrası Trabzonsporlu kardeşlerimin dediği gibi Şenol Güneş ciddiye almadı değilde tebrikler dense daha iyi olurdu sanki, Bu kupayı küçümseyecek bir durumu yok kimsenin

Tebriğimizi ettik zaten. Ama ciddiye almadığımız gerçeğini değiştirmez. Ligde 3 galibiyetle bu kupadan aldığın parayı alıyorsun neredeyse. Geçen yıl kazanmamızda cabası.

• bu arada quaresma'nın golüne şapkam olsa çıkartırdım. güzel gol. Beşiktaşa tebrikler.
  • Beşiktaşı tebrik ederiz. Avrupa maçlarında da aynı şekilde devam etmesini dilerim. 2. Yarı oynadığımız futbol beni tatmin etti. Çifte kupa isterdim ama maçı hafife alarak baştan kaybettik.
  • Senol hocanın sözlerinden maça yenilmek için çıktımız kanaati getirdim.
  • Technics ,

Bu forumda adam gibi adam olan ender Bjk dostlardansin o yuzden yerin ayri her zaman icin,

Maca gelirsek ilk yari Bjk cok ustun ve guzel oynadi 2-0 basari sayilirdi

ama ikinci yari o top direkten donmese ben inaniyorum bu mac cok farkli bitecekti

bizim takimda ilk 11 oyuncudan 8 kisi oynamadi yani sasiyorum forumda sevinen arkadaslara bu takim ligde de gelecek o zaman ki mac sonucu onemli ...Ben ve benim gibi dusunen senol hoca Feneri daha cok onemsiyor artik o mac kader maci oldu

Uefa maclarinda basarilar diliyorum , saglikla
  • Tüm Trabzonlu arkadaşları centilmenliklerinden ötürü tebrik ediyorum bende..Ligde başarılar..İyi akşamlar herkese..
  • forumda birbirini tebrik etmeli dakikalar

• Ersan sezonu kapattı,teşekkürler Trabzonspor...bir de adam akıllı futbol oynasanız
  • TS büyük bir takım, ve bahanesi "biz lige odaklandık, kupayı sallamıyoruz" olmamalı.

Her takım gibi TS de kupayı önemsiyor, önemsemeli.

Birden fazla kulvarda yarışmak, her zaman daha iyidir. Daha fazla forma savaşı olur, daha çok gelir elde edilir, daha çok maç yapılır, daha çok tecrübe edinilir vs vs... Taraftar daha çok sevinir.. Ben TS li olsam beşiktaşı ölümüne yenmek isterdim, nasıl ki bugün bjk ts yi yendiyse..

Tabi bu da bi taktik olabilir, Şenol hoca neler düşünüyor bilmiyoruz.
  • Beşiktaş'ı tebrik ediyorum hakkıyla aldı maçı

Taraftarla biraz atışsakta maçı pek izleyemesemde stada arkam dönük olduğundan güzel maç oldu

Yukarıda arkadaşların altına Şenol GÜNEŞ olarak yazdığı sözler sebebimizdir.

Kupayı önemsemeli demiş üstteki arkadaş. Elbette kupayı önemsemek isterdik fakat bizim kupadan çok Şampiyonluğa ihtiyacımız var o yüzden lige odaklanmamız çok daha önemli.

Şenol Hocanın doğru karar verdiğini düşünüyorum

İyi geceler ben yatıyorum

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.