Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Bende çok acaip sinirlendim. Bir ara manisa maçı berabere oldu deyince içim ferahladı ve o maç öyle biter biz de çıkarız diye ümitlenmiştim. O aralar trabzonda maçı boşladı baya ama şu 2-1 haberinin gelmesi ile öyle bir sinirlendim ki tam kontra atağa çıkacakken bjklı oyuncunun yerde yatıp oyunun durdurulmasına deli oldum resmen. Maçın hakemi hep bjk lehine düdükler çaldı zaten... Fakat bu kadro ile çıkılması bence çok büyük bir hata... Hadi 3-4 ilk 11 de oynayan futbolcunu koyma da deplasmanda böyle önemli bir maçta bu kadro ile çıkıp sonra da Fb maçı önemli demek büyük takıma hiç yakışmıyor :(

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Başım çok kötü ağrıyor yanlız ne stres yaptım tv'yi kıracaktım

Ersan'ı diyorsan yerde yattı diye adam o pozisyonda sezonu kapattı. Maç içinde çok ciddi gibi durmuyordu ama adam gerçekten sakatlanmış ne yazıkki. Diğer söylediklerine katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Technics ,

Bu forumda adam gibi adam olan ender Bjk dostlardansin o yuzden yerin ayri her zaman icin,

Maca gelirsek ilk yari Bjk cok ustun ve guzel oynadi 2-0 basari sayilirdi

ama ikinci yari o top direkten donmese ben inaniyorum bu mac cok farkli bitecekti

bizim takimda ilk 11 oyuncudan 8 kisi oynamadi yani sasiyorum forumda sevinen arkadaslara bu takim ligde de gelecek o zaman ki mac sonucu onemli ...Ben ve benim gibi dusunen senol hoca Feneri daha cok onemsiyor artik o mac kader maci oldu

Uefa maclarinda basarilar diliyorum , saglikla

eğer o top direkten dönmeseydi diyorsun ya bu kadar farazi konuşulur.halamın da bıyığı olsaydı mı diyelim bizde.

ilk yarı ilk 35dk sahanın tamamiyle hakimi bir Beşiktaş ve aciz bir TS vardı.ilk yarı maçın değil 3-0 5-0 olmaması için hiçbir sebep yoktu.
    kaçan golleri tek tek saymıyacağım ama sana sorarım eğer o kaçan gollerden biri 2si gol olsa ;maç 3-0 4-0ilk yarısı bitse.tüm umutları dağılmış Trabzon'a karşı Beşiktaş o maçı 5lik 6lık yapıp uğurlamaz mıydı ?

maçtaydım yani dirkten dönen top ve gol başka da pozisyon yok belki bir tane olsun.yani siz tüm pozsiyonlardan gol atsaydınız biz hiç atamasaydık siz yenerdinize mi getirceksin anlamıyorum ki.
    2-2 olsa 50de emin ol aynı tempoyu bir kere daha yapardı Beşiktaş ha 90da atsaydınız eyw

Buralarda da halamın bıyıkları hikayesi olmuş

Halalarımızın bıyıkları olmayan tek yorum;Trabzonspor yönetici,teknik direktör,taraftar olarak bu maçı önemsemedi.Sizin açınızdan büyük takım her kulvarda olmalı denilebilir ...
    Bizim açımızdan 27 yıllık şampiyonluk özlemi var,şampiyonluktaki en büyük rakiplerimizden biri ile hafta sonu maçımız var,şampiyonluktaki rakiplerimiz kupadan elendi sadece lige odaklandı.Bizim için kambur olacak(sakatlanma,yorulma,motivasyon eksikliği)kupadan elenmemiz bizim için iyi olacaktı.Bize göre olduda...

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Manisaya bak yemiş hemen. Neyse, geçmiş olsun.

• Orta sahada Ceyhun ve Sezer kaç top yaptı ? onların yerine Selçuk Colman olsaydı böylemi olurdu ? Engin, Jaja, Burak, Umut, SERKAN, Cale.

TAyfunun yedirttiği golü Serkan yedirtirmiydi ? Quaresmanin o pozisyonda şut çekmesine Süpermen(Egemen) müsade edermiydi ?

Bence Şenol Hoca harbiden ve harbiden kupayı sallamış. 1 puana gitmiş. Beşiktaşı tebrik ederim. Çok ofansif bir kadrosu var ama 45 dakikalık. İkinci yarı oyundan düştüler bunu spiker bile dile getirdi. Sezer Badur denen Marangoz Ustası, Ceyhun Gülselam denen vatandaş orta sahada faul yapmak için adam aramasaydıda biraz kafayı kaldırıp takımı yönlendirebilseydi bu maç çok daha farklı olurdu.

Defansta Giray çoook sırıtıyor her pozisyon faul yapıyor. Ayrıca yenileri böyle bir maçta sahaya sürmek cinayet olmuş. Neyse ama bu maç ölçü değil. İkizleri hiç beğenmedim. Sadece bu maç için konuşuyorum. goldeki düşüncesi güzeldi. Yattaranın ortasında topu durduramadı ofside kollamıyor. tek sinirlendiğim nokta yine söylüyorum. 90 dakka sezer ceyhuna nasıl dayandı şenol hoca. bari Mehmet çakır koysaydıda belki bişiler olurdu.

Alanzinho çok bencil çooooK...

Şimdiden ligdeki Bjk-Ts maçına iddiaya giricek arkadaş varsa burdayım...

• Beyler Polonyalı hakkında ne düşünüyorsunuz... Bi kafa topu direkten döndü... Sanki ışık var adamda ama 1-2 çok rahat pozisyonda iyi pas atsa gole gidebilirdik... Sanki uyum sağladıktan sonra iyi adam olacak gibi... Takıma katkı sağlayacağı kesin... Ben Alanzinho ile Yattara'yı beğenmedim. Topları çok hor kullandılar... Alanzinho şunu gösterdiki bu takımda ancak bi Jaja'nın yedeği olabilir artık yani... Fizik gücü çok zayıf hemen yıkılıyor. Şutları çok zayıf.. 1-2 şut çekti pas atar gibiydi... Ama 2. yarı ben takımı beğendim. O kadar yedek olmasına rağmen iyi oynadık bence 2. yarı...
  • Bu maçta ne kadar Ts nin pozisyonu yok gibi yansıtılsa da gol ve direkten dönen pozisyonlar hariç Alazinho'nun 3 tane önemli pozisyonu mevcut. İkisinde ara pas vermedi kaleye çekti. Birisinde kaleci ile karşı karşıya atamadı. Ayrıca Brozek de direkten dönen top dışında çok zayıf kaldı. Bazen sırf topa vurmuş olmak için vurdu ve saçma sapan şekilde Bjk'ya topları hediye etti. Ben pek beğenmedim. Yattara'nın paslarını değerlendirip ona ayak uyduracak mutlaka 1 forvet ve 1 orta saha oyuncusu lazım. Transfer sezonunu çok erken kapattı. Brozek kardeşlerden şimdilik pek umutlu değilim...
  • Yine gördükki alanzinho jajanın, tayfun serkanın, ceyhun selçuğun, sezer colmanın anternatifi falan olamaz.
    Yedeklerde sadece pawel brozek, glowacki, ferhat falan ilk 11 i zorlar.

Selçuk ve colmanın gözünü seveyim süper topçular bunlar.
    Sezer ve ceyhun beyfendiler ayaklarında iki dakka top tutamadılar dakkada bir faul yaptılar ben bile ayar oldum tv başında.
    Ortasahada tenik kapasitesi son derece düşük oyuncular oynattığın zaman resmen basit bir anadolu takımı gibi oluyorsun
    gs yi anlayabiliyorum yani.

Ydeklerle as oyuncular arasında bayağı fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Ersan sezonu kapattı,teşekkürler Trabzonspor...bir de adam akıllı futbol oynasanız

Sahada salon futbolu oynanmıyor.herşey teknik değil. biraz bunun bilincine varsanız anlarsınız. sizin istediğiniz mücadele gücü olmayacak, herkes ne kadar tekniği varsa o kadar oynayacak. yok öyle bir fulbol.
  • quote:

Ersan sezonu kapattı,teşekkürler Trabzonspor...bir de adam akıllı futbol oynasanız

Ersan ters bastı yere boşuna moda girme
  • Şenol hocayı anlamak zor. Türkiye kupası her zaman önemlidir, ligi kaybedersen tutunacak bi dalın olur ( Galatasaray gibi) Ama öyle bir kodro ve futbol anlayışıyla çıktı ki resmen hazırlık maçına çıkmış gibiydi Trabzonspor. Hiç kimse Şenol Güneş e bu maçın Türkiye kupasındaki en kritik maç olduğunu söylemedi mi acaba? Belli ki söylememiş. Eğer haberi varsa geriye tek bi ihtimal kalıyor bu maç Şenol hocanın şeyinde bile değildi. Yazık.

Gereksiz yükten kurtuldu diyen arkadaşlar şimdiden şampiyonluk havasına girmişler ve geçen sezon deli gibi sevindikleri kupayı kupadan saymıyorlar artık. Sonumuz hayır olur inşallah.
  • Takımımız Beşiktaş maçının ardından Fenerbahçe müsabakasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Bordo-Mavililer bu sabah Ali Sami Yen Stadı’nda bir çalışma gerçekleştirdiler. Antrenman için tüm oyuncular sahaya gelirken kupa maçı sonrası darbeye bağlı sakatlıkları bulunan Glowacki, Onur ve Pavel Brozek ile Egemen’in durumları takibe alındı. İdmanda Beşiktaş maçında forma giyen oyuncularla diğerlerine ayrı program uygulandı.

Engin Pazar günü çoşacak gibime geliyor.

• Görünen o ki morallar çok bozuk
    büyük çöküş içersindeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy90

Görünen o ki morallar çok bozuk
    büyük çöküş içersindeyiz

Herkes ağlıyor baksana.
  • Bu trabzon feneri yer
  • Renkdaşlar nerde FB li varsa pazar günkü maç için iddaya girin.İddia konusu açırıyorum.orda iddialarımızı yapalım.
  • Senol hoca serkan,egemen,cale ,jaja,engin,colman,selcuk,umut,burak tam 9 oyuncuyu bu maca sakladi ,

yahu takimdan 9 oyuncu yok bjk tam kadro 2. yari cok guzel oynadik

yedek takimdan ikizleri begendim forvet bir pas ve direkten donen topun disinda yurt disindaki ilk maci dusunsenize hem de derbide oynuyor bence cok is yapacak gelecekte

evet aykut hoca bu macta Ts son kez izleme firsati bulacakti olmadi

sadece 16 macimiz kaldi sadece 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Bu trabzon feneri yer

Hiç belli olmaz,Fenerbahçe kendi evinde herkesi devirecek güçte,ben Fenerbahçe alır bu maçı diyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Bu trabzon feneri yer

Hiç belli olmaz,Fenerbahçe kendi evinde herkesi devirecek güçte,ben Fenerbahçe alır bu maçı diyorum

öyle olmasını ümit ediyorsunuz tabi.Dünki maç sonrası fb maçını kesin alacagız inş.

• glo sakat yokmuş maçta. yumlu onbire.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.