Derbiyi ben de heyecanla bekliyorum skor önemli değil, bol pozisyonlu bir maç olsun yeter
Ama Fener o stadda yenilmez gibi geliyor bana.
belki şampiyonluk çok daha önemli ama Lig maçını kupa maçına tercih etmek zorunda kalmak açıkçası moralimi bozdu. Şampiyon da olsak benim için buruk bir sevinç olacak bu saatten sonra. Kupa maçında 2. yarıda ilk yarıdaki gibi oynasaydık tamam buraya kadarmış derdim, kabullenirdim ama kendimiz hazırladık sonumuzu. maçı kaybetsek te kupaya devam etmeliydik. boşu boşuna kupadan elendik yazık oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: SPETNAS
belki şampiyonluk çok daha önemli ama Lig maçını kupa maçına tercih etmek zorunda kalmak açıkçası moralimi bozdu. Şampiyon da olsak benim için buruk bir sevinç olacak bu saatten sonra. Kupa maçında 2. yarıda ilk yarıdaki gibi oynasaydık tamam buraya kadarmış derdim, kabullenirdim ama kendimiz hazırladık sonumuzu. maçı kaybetsek te kupaya devam etmeliydik. boşu boşuna kupadan elendik yazık oldu.
Geçen sene biz aldık bırak yahu bu sene de başkası alsın
yedeklerin beşiktaş maçının ikinci yarısında oynadığı oyun bile feneri yenmemize yeter.dün fener maçını biraz izledim,çok kötüler.akıllı oyunla çok rahat alırız bu maçı.
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
yedeklerin beşiktaş maçının ikinci yarısında oynadığı oyun bile feneri yenmemize yeter.dün fener maçını biraz izledim,çok kötüler.akıllı oyunla çok rahat alırız bu maçı.
Dostum öyle oynadıklarına aldanma bjk ikinci yarı yoruldu oyunu kendi sahasında kabul etti mecburen Bu yüzden 2. yarı iyi oynadılar yoksa aslarla yedekler arasında çok fark var.
[simage]Takımımız Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Antrenman Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Çalışmada ısınma bölümünün ardından taktik anlayışı geliştirmeye yönelik bir program uygulandı.
[/simage]
Takım kupadan elenince ayrı bi sevinç sardı futbolcuları herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: aksoy90
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
Dostum öyle oynadıklarına aldanma bjk ikinci yarı yoruldu oyunu kendi sahasında kabul etti mecburen Bu yüzden 2. yarı iyi oynadılar yoksa aslarla yedekler arasında çok fark var.
sonuçta bu kadro ikinci yarı güzel oynadı.beşiktaşın bu kadrosunu yorduysa işlerin iyi gittiğinin göstergesi.
trabzon favorim hatta fenerbahce 2 farkla bile yenilebilir
Biri Jaja'ya bere takmasını öğretsin artık yahu
gel pazar gel
Bu arada avatar ve imzalarınızı kıskandım Forma haricinde güzel olmuş. Bence lig maçı için de aynı kişilerle iddiaya girin. Başa baş bir mücadele olacak. Bu kez de Beşiktaşlılar ligi umursamıyoruz diyebilirler yenersek . FB maçından çok BJK ile ligteki maçımızı merak ediyorum. Oynatılırsalar Brozek kardeşlerin performanslarını merak ediyorum FB maçında.
Fenerbahçeyi deplasmanda en az 3 golle yenecegiz.Eger jaja bu maçta 2 gol atmazsa brezilyalı olsun.
geliyoruz korkunun faydası yok
Arkadaşlar Trabzon'da sakat veya cezalı oyuncu var mı ? Varsa kimler ?
Maça kaç kişi gidiyor buradan. Orada olacağım belki karşılaşır sohbet muhabbet ederiz.
Fenerin ölüm kalım maçı. Maçın bu kadar rahat geçeceğini sanmam. Fener galibiyete yakın olan taraf.
quote:
Orijinalden alıntı: 3d_kamil
Fenerin ölüm kalım maçı. Maçın bu kadar rahat geçeceğini sanmam. Fener galibiyete yakın olan taraf.