Süper Lig'de yenilgisiz olarak yoluna devam eden Trabzonspor, geçtiğimiz sezondan çok farklı bir başlangıç yaptı. Bordo-mavililer, ilk 6 haftalık bölümde geride kalan sezonda 5 puan toplarken, bu sezon ise 14 puan elde etti. https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2021/09/24/trabzonspor-gectigimiz-sezondan-farkli-basladi-1632476031 |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (14. sayfa)

-
-
Dün maçı izlerken o stresle çok şey düşünmedim ama bugün tekrarına bakarken fbli arkadaşlara hak verdim. Rakibimde Uğurcan gibi bir kaleci olsa kudururdum abi adam dünyaları çıkardı. Çıkmaz diyorsun, baba rahat ol bende diye zıplayıp çıkarıyor. Serdar'ın şutu, Hassan'ın bir şutu, bir kafası, Skubic'in arka direkte bomboş vurduğu kafa... Hepsi normal şartlarda gol olmalı, adam bir şey olmamış gibi çıkarttı kalktı ayağa. Gerçekten helal olsun. Transfer döneminde gidememek iki sezondur sezona kötü başlamasına sebep oluyor ama transfer dönemi sona erdiğinde performansı yükseliyor. Bu maç o yüzden çok önemliydi, bu saatten sonra kolay kolay düşmez. Rakiplere korku salmaya başlar. Resmen haksız rekabet.
Erce de şanssız. Normal şartlarda Türkiye'nin en iyisi mi diye tartışılacak kalitede bir kalecisin ama önünde Uğurçan Çakır gibi aşılamayacak bir dağ var fırsat bulamıyorsun.
-
Pazartesi Alanya galibiyeti bizi tekrar liderliğe taşır
Tabi eyyam yapılmaz ise ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ayıp ya, adamın net bir şekilde eline çarpıyor var falan yok, yazıklar olsun bu kadar basit değil ya.
-
Hatay - fb maçındaki destek eli buymuş. Koray Gençerler.
-
https://www.youtube.com/watch?v=99XlGMHzII8&feature=youtu.be
Hatay'ın verilmeyen penaltısı
Ne desem ceza veriyorlar içimden çok seyler geçiyor
Hocam vaktin varsa yönetici ol da bizim de beğenmeidğine ceza veren bir yöneticimiz olsun.
Benim adayım sensin
-
Trabzon maçına smart tvli üyeliğim kiralıktır
Günaydın. #BugunGunlerdenTrabzonspor
Alanya maçında son kadrodan Hugonun yerine Türkmen, Ömür'ün yerine Djaniny bekliyorum bugün. Güzel bir galibiyet alırız umarım. Herkese iyi haftalar :)
Bu maçı ya alıcaz, ya alıcaz. Milli araya kadar kayıpsız gitmek şart.
-
MAÇ GÜNÜ
Trabzonspor vs Alanyaspor - Medical Park Stadyumu
Trabzonsporumuzun on biri:
Kadromuz: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Hüseyin, İsmail, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny, Cornelius
Yedekler: Erce, Siopis, Yusuf, A. Ömür, Koita, Gervinho, Salih, Yunus, Murat Cem, Ahmetcan, Serkan #TSLive
Gol: Cornelius 42'
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 28 Eylül 2021; 0:12:25 >
-
10 kişiyken daha iyidik ya ! Rakipler biz anca 10 kişi kalınca saldırıyorlar biz de ilerde boş buluyoruz yoksa Çanakkale geçilmezi oynuyorlar.
Bi dahakine daha erken kırmızı görelim bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tsfirtina10 kişiyken daha iyidik ya ! Rakipler biz anca 10 kişi kalınca saldırıyorlar biz de ilerde boş buluyoruz yoksa Çanakkale geçilmezi oynuyorlar.
Bi dahakine daha erken kırmızı görelim bence.
Şu 2.sarı yı serdar aziz marcao rosier gibi topçulara ne zaman verirlerse o zaman adil olur bu oyun. Hüseyin in gördüğü 2.sarı gibi hamleleri bu futbolcular 10 tane degşfa yapıp kart bile görmüyorlar.
Maçın ikinci yarısını izleyemedim, sanırım yine eyyam yapılmış. Türkmen haksız yere atılmış vs. Hiç şaşırmadım açıkçası, bizim taraftar alıştı artık. Kulüpten de ses çıkmayınca adamlar tepemize çıktı. Yarın ikinci yarıyı da izleyip öyle yorum yaparım ama millet 1-1e rağmen övdüyse iyi oynamışızdır kesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiMaçın ikinci yarısını izleyemedim, sanırım yine eyyam yapılmış. Türkmen haksız yere atılmış vs. Hiç şaşırmadım açıkçası, bizim taraftar alıştı artık. Kulüpten de ses çıkmayınca adamlar tepemize çıktı. Yarın ikinci yarıyı da izleyip öyle yorum yaparım ama millet 1-1e rağmen övdüyse iyi oynamışızdır kesin.
Hocam o pozisyona bırak sarıyı faul diyen yorumcu bile duymadım 7 tane yorumcu seyrettim faul bile yok dediler. Kırmızıdan sonra nerdeyse tek kale oynadık pozisyonlarda bulduk ama yine olmadı. Biz maçları rakipler den sonra oynamamız lazım. Yoksa onlar puan kaybettikçe biz de kaybediyoruz. İkinci 5 haftalık maçlarda krediyi erken tükettik. Beklentim 10.11 puandı. Geriye kalan 3 maçta en az 2 galibiyet 1 beraberlik almamız lazım. 3 galibiyet alırsak kayıp yok sayılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kırmızı kart öncesi topu rakip ceza sahası dışında kaptıran İsmail Köybaşı'nın, etrafında bomboş 3 Trabzonsporlu oyuncu varken topu kendi ayağına dolamasını izlediniz mi? Kırmızı kartı falan geçtim, bu adam oynadığı sürece daha çok çekecez bundan. Hiçbir vasfı olmadan sahada duruyor, biz zaten 10 kişi oynuyorduk. Yerine Abdurrahim Dursun'a şans verseydik şimdi belki bir sol bekimiz olacaktı. Ya da Faruk Can Genç'i kiralık göndermeyecektik. Bu sene de zaafımız bek oldu maalesef.
Ek olarak 3. bölgede inanılmaz derecede zayıfız. Elimiz ayağımız birbirine dolaşıyor. Abdullah Avcı'nın haftalardır bu sıkıntıyı görememesi de ayrı bir konu.
-
Evet o pozisyon da rezalet kaptırınca sonra kırmızıyı yedik ki kırmızıyla alakası yoktu zaten
O ayrı tabi. Başka takıma karşı gevşek davranan hakemler bize karşı racon keser gibi muamele yapıyor. Bizim yönetim de üç maymunları oynuyor. Sonra beni arayıp sizi dergiye abone yapalım diyolar.
"Nah" diyorum ben de.
-
"Kurbanlık koç sezonu" hayırlı olsun ...
U19 takımımızın UEFA Gençler Ligi’nde oynayacağı Zvijezda 09 Maçı Kadrosu; Kağan, Taha Erdem, Arif, Tacettin, Ali, Batuhan, Berkan, Veysel, Süleyman, Emirhan, Göktuğ.
İlk yarı sonucunda takımımız 1-0 önde.
Maç sonucu: Zvijezda 0-1 Trabzonspor
Gol: Berkan Tuğ 45'
Trabzonspor ile Zvijezda 09 arasındaki rövanş mücadelesi 20 Ekim Çarşamba günü oynanacak ve saat 14.00'te başlayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 29 Eylül 2021; 18:6:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X