Kalbimi kırdın :S |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet, çok rahat farklı kazanabilirdi Trabzonspor. Çok net pozisyonları harcadılar. Ancak Kayserispor dan daha mücadeleci, ileride basan, rakibe nefes aldırmayan bir mücadele bekliyordum ancak gerçekten çok kötü oynadılar. Galatasaray maçında oynadıkları oyundan eser yoktu. Bu arada Ahmet vücudunu kullanabilir bunda hiç bir sıkıntı yok ancak ellerini rakibin omzuna koyuyor. Genç oyuncu çok daha dikkatli oynamalı. Penaltı malesef içime sinmedi. Bana göre çok kolay çalınan bir penaltı. Ne olursa olsun Kayseri'den 3 puan ile dönmek ve havalar güzel iken dönmek çok önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam neden içine sinmedi onu soruyoruz zaten. Elle oynama var mı var, daha ne olması lazım seni ikna etmesi için. İki elle tutmadığı için mi kolay geldi anlamadım.
-
Orada oyuncunun eli doğal pozisyonda. Vücudunun şekline göre elini kaçıramaz. Top eline çarpıyor. El topa gitmiyor bence.
Rezil bir ligde mücadele ediyoruz ya. Bizim maçta 50 metreden kırmızı kartla koşup gelip Hugo'ya kırmızı veriliyor ama isteyerek arkadan basan Josef'e sarı verip geçiştiriyorlar.
Hugo'nun atıldığı Konya maçında iki puan kaybettik, cezalı olduğu Alanya maçında da iki puan kaybettik toplam dört puan ediyor.
Josef bugün atılsa Sivas en kötü beraberlik alacak, üstüne Başakşehir ve Galatasaray maçlarında Beşiktaş Josef olmadan galibiyet alamazdı bence. Kafadan 6 puan kaybedecekti üç maçta. Yazık gerçekten. Üstüne hakemden şikayet ediyorlar hala.
Bir şey diyorsun ağla yazıyorlar. İnsanda az utanma olur.
-
Bu lig izlenmez aslında. Josef in atılmaması futbola ihanettir. Eyyamın kralını yapmıştır hakem.
Takımımız bu ligde, mecbur izliyoruz. Yoksa izlenmez haklısın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiRezil bir ligde mücadele ediyoruz ya. Bizim maçta 50 metreden kırmızı kartla koşup gelip Hugo'ya kırmızı veriliyor ama isteyerek arkadan basan Josef'e sarı verip geçiştiriyorlar.
Hugo'nun atıldığı Konya maçında iki puan kaybettik, cezalı olduğu Alanya maçında da iki puan kaybettik toplam dört puan ediyor.
Josef bugün atılsa Sivas en kötü beraberlik alacak, üstüne Başakşehir ve Galatasaray maçlarında Beşiktaş Josef olmadan galibiyet alamazdı bence. Kafadan 6 puan kaybedecekti üç maçta. Yazık gerçekten. Üstüne hakemden şikayet ediyorlar hala.
Bir şey diyorsun ağla yazıyorlar. İnsanda az utanma olur.
Ona bakarsan ADS besiktas macinda hakem 11 metreye baraj kurdurdu 2 puan kaybettik. Rosier baraja itiraz edip kirmizi gördü. Onun cezali oldugu macta sag kanadimizdan altaydan 2 yol yedik.. 3 puan kaybettik.
Tabii bunlari gormezsiniz.. size de hak veriyorum... Basinizda para avcisi var ne de olsa..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok 20 metre kurdu. Rosier de maçtan sonra kırmızı gördü zaten. Hikaye gibi geliyor bana. Ben gördüğüme bakarım, bir pozisyon mevzu olunca elli tane pozisyon yazıyorsunuz. Sizin konuda gördüm adam melo falan yazmış kırk sene önceki pozisyonu örnek gösteriyor ayıptır.
Bu arada başımızdakinden çok memnunuz. Keriz parası yemeyi çok seviyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: maverick666Ona bakarsan ADS besiktas macinda hakem 11 metreye baraj kurdurdu 2 puan kaybettik. Rosier baraja itiraz edip kirmizi gördü. Onun cezali oldugu macta sag kanadimizdan altaydan 2 yol yedik.. 3 puan kaybettik.
Tabii bunlari gormezsiniz.. size de hak veriyorum... Basinizda para avcisi var ne de olsa..
Alıntıları GösterHocam bir hata diğerini ötmüyor. Hakemler adil olmak zorunda ama değiller maalesef. Özellikle de büyütülmüşler e çok adiller.bu düzen yıllardır böyle Anadolu takımları çerez gibi harcandı yıllardır size. Ama, sizin derdiniz adalet değil. 3 ğnüzğn sayfalarını da okuyorum tek derdiniz gs ye verdiler bize vermediler bjk ye çaldılar bize çalmadı lar. Fb ye göz yumdular bize yummadılar. Ama sonuçta total de önce gs fb bjk fazla puan alır hakemlerden sonra da ts.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiYok 20 metre kurdu. Rosier de maçtan sonra kırmızı gördü zaten. Hikaye gibi geliyor bana. Ben gördüğüme bakarım, bir pozisyon mevzu olunca elli tane pozisyon yazıyorsunuz. Sizin konuda gördüm adam melo falan yazmış kırk sene önceki pozisyonu örnek gösteriyor ayıptır.
Bu arada başımızdakinden çok memnunuz. Keriz parası yemeyi çok seviyor.
40 sene onceki degil... 1 hafta oncesinden bahsediyorum. Yok 20 metre filan deyip sulandirmaya gerek yok.. barajin yerinin olmasi gerekenden cok uzak oldugunu gosteririm itirazin varsa.
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxHocam bir hata diğerini ötmüyor. Hakemler adil olmak zorunda ama değiller maalesef. Özellikle de büyütülmüşler e çok adiller.bu düzen yıllardır böyle Anadolu takımları çerez gibi harcandı yıllardır size. Ama, sizin derdiniz adalet değil. 3 ğnüzğn sayfalarını da okuyorum tek derdiniz gs ye verdiler bize vermediler bjk ye çaldılar bize çalmadı lar. Fb ye göz yumdular bize yummadılar. Ama sonuçta total de önce gs fb bjk fazla puan alır hakemlerden sonra da ts.
Alıntıları GösterTS nin kararlarini cok takip etmedim hocam. Ama 3 buyukler icinde tarihte ve gunumuzde hakki en cok yenen takim besiktas olmustur. Bugunki macta josef konusuluyor ama.verilmeyen penaltimizi konusan yok nedense.. spor.programlarini izlediyseniz net penalti oldugunu gorebilirsiniz. Mac 2-0 olacakti penaltimiz verilse..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 2 Ekim 2021; 23:45:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maverick666TS nin kararlarini cok takip etmedim hocam. Ama 3 buyukler icinde tarihte ve gunumuzde hakki en cok yenen takim besiktas olmustur. Bugunki macta josef konusuluyor ama.verilmeyen penaltimizi konusan yok nedense.. spor.programlarini izlediyseniz net penalti oldugunu gorebilirsiniz. Mac 2-0 olacakti penaltimiz verilse..
Alıntıları GösterHocam anlık konuşmuyorum bugün maçınızı izledim hakettiniz.ama bakın siz bile diyorsunuz ki 3 büyükler içinde hakkımız en çok yenen biziz doğrudurda. Çünkü hakemler seyirci sayısı kamuoyu baskısı tff deki ağırlıklar a göre karar veriyor. Sonuçta db gs en çok kollanan oluyor sonrada bjk. Ama asıl mesele bu işte niye biz fb gs kadar kollanmıyoruza geliyor mesele. En çok kollanan lar en çok isyan edenler oluyor. Adil yönetimler olsa zaten anadolu da Sivas samsun ts gibi şampiyonlar defalarca çıkmıştı. Ve bu sayede çoğu kişi kendi şehir takımını tutardı. Dünyada başka örneği yokfur sanırım bu durumun. Düşünsenize Rize fb maçı var rizede ki Rize spor lular azınlıkta fb liler çoğunlukta. Onu geçtim Rize Sivas gibi takımların başkanları bile fb üyesi. Başka bir takımın ki gs diğeri bjk üyesi. Saçmalık ötesi birşey bu ve sadece bizim ülkeye özgü.
-
Hocam sadece senin özelinde yazmıyorum, meloyu sizin konudan örnek verdim. Zaten sizin hakkınız yenmişse de yazıyorum şöyle böyle diye. O pozisyonda da kaç mt acaba diye bakmadım açıkçası yalan olmasın ama Rosier o baraja itirazdan kırmızı görmedi biliyorsun son dkda yenilen golden sonra itiraz etmeye başladı. Yoksa 3-1'de kim niye gidip kımrızı yesin. 3-0'ken gidip barajı yanlış kurdurttu puan kaybettik, rosier ceza aldı demek çok zorlama bence. Etmesin itiraz, haklı bile olsan itiraz edip ceza alıyorsan hakeme kabahat bulmam ben. Keşke her itiraza sarıyı çıkarsalar.
Bu maçta bakıyorum hakeme suç atıyor sizin taraftar, neye itiraz ediliyor anlamıyorum. Çok bariz iki pozisyon var, biri hocanın atılması diğeri Josef'in kırmızısı. Neymiş hoca 3-5 maça beni atarlar demiş, hakem de atmış. E sen sahaya dalar topa vurursan, hakemin anasına söversen atar tabi ulembergle ne alakası var. Maç özelinde konuşmayı öğrenmemiz gerek, yoksa sürekli arşivden pozisyon çıkarırsak bu ligde top oynanmaz.
-
Geçen hafta Hatay fb maçında Hatay'ın verilmeyen yüzde yüz penaltısı bu akşam mac 1-1 iken bjkli josefin kırmızı görmemesi ve bizim 10. Dakikada benzer pozisyonda hugonun kırmızıyla atılması diyecek başka ne kaldı ...
Bugün direkler ve karşı karşıya pozisyonlar da kaçmasa çok rahat olacaktı da neyse kazasız yendik bari
Artık diğer maçlara hangi hakem kararları damga vuracak ona bakarak izliyoruz maalesef. Başka takımlar aynı hareketi yapınca neye göre kırmızı vermesi gerekiyor acaba ? Şiddetini mi hesaplıyor ki ? Yine geçen hafta uçan süpermenin elle topa vurması neden penaltı değil ?
Trabzonsporyoutube
🔔Trabzonspor YouTube kanalına abone ol: https://bit.ly/TrabzonSK Trabzonspor resmi sosyal medya adresleri: 📌https://www.trabzonspor.org.tr 📌 https://instagram.com/trabzonspor 📌 https://twitter.com/trabzonspor 📌 https://www.facebook.com/Trabzonspor Trabzonspor Kulübünün resmi YouTube sayfasına hoş geldiniz. Trabzonspor’a ait tüm içerikleri YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz. Trabzonspor Resmi YouTube Sayfasıdır The Official YouTube Channel of Trabzonspor https://www.trabzonspor.org.trhttps://www.youtube.com/watch?v=WRu-fpVsmdY -
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxHocam anlık konuşmuyorum bugün maçınızı izledim hakettiniz.ama bakın siz bile diyorsunuz ki 3 büyükler içinde hakkımız en çok yenen biziz doğrudurda. Çünkü hakemler seyirci sayısı kamuoyu baskısı tff deki ağırlıklar a göre karar veriyor. Sonuçta db gs en çok kollanan oluyor sonrada bjk. Ama asıl mesele bu işte niye biz fb gs kadar kollanmıyoruza geliyor mesele. En çok kollanan lar en çok isyan edenler oluyor. Adil yönetimler olsa zaten anadolu da Sivas samsun ts gibi şampiyonlar defalarca çıkmıştı. Ve bu sayede çoğu kişi kendi şehir takımını tutardı. Dünyada başka örneği yokfur sanırım bu durumun. Düşünsenize Rize fb maçı var rizede ki Rize spor lular azınlıkta fb liler çoğunlukta. Onu geçtim Rize Sivas gibi takımların başkanları bile fb üyesi. Başka bir takımın ki gs diğeri bjk üyesi. Saçmalık ötesi birşey bu ve sadece bizim ülkeye özgü.
Alıntıları GösterBilakis biz de kollanmak degil herkese adil bir hakem yonetim olmasini istiyoruz. Anadolu takimlari sampiyon olur muydu orasi cok zor bilemem yine de. Ama en cok sampiyon olan takim bizdik bugun adil yonetimler olsaydi. Gecen sene fb nin basaksehir macinda zirve potasinda tutulmak icin basaksehirin nasil dograndigini nasil unutabiliriz mesela...
Gecen sene bizim tek haksiz kazandigimiz mac belki de taca cikan topun tac verilmeyip pozisyon devaminda gol atmamiz.. o pozisyonda gol olmasa hic konusulmuycakti bile. Gole dogrudan etki eden bir sey degil tac olmasi olmaması kirmizi kart degil, penalti degil,ofsayttan devam eden gol degil.. ama aklima gelen onlarca verilmeyen penaltimiz var. Formalardan cekmeler, topuga basmalar vs...
Welintonun formasindan cekildigi mac mesela.. mac berabere iken verilmedi penalti.. Ama o a ragmen maci kazandik filan... Kollanan iki takim var ligde fb-gs. Cok net...
Yoksa gecen sene biz nisan da sampiyonduk.. bu sene de sizinle beraber kopmustuk zirvede ilk ikiydik. Gecen hafta kim in topa superman gibi uctugu pozisyona penalti degil diyenle futbol konusulmaz mesela... ama mağduruz da magduruz... yersen...
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiHocam sadece senin özelinde yazmıyorum, meloyu sizin konudan örnek verdim. Zaten sizin hakkınız yenmişse de yazıyorum şöyle böyle diye. O pozisyonda da kaç mt acaba diye bakmadım açıkçası yalan olmasın ama Rosier o baraja itirazdan kırmızı görmedi biliyorsun son dkda yenilen golden sonra itiraz etmeye başladı. Yoksa 3-1'de kim niye gidip kımrızı yesin. 3-0'ken gidip barajı yanlış kurdurttu puan kaybettik, rosier ceza aldı demek çok zorlama bence. Etmesin itiraz, haklı bile olsan itiraz edip ceza alıyorsan hakeme kabahat bulmam ben. Keşke her itiraza sarıyı çıkarsalar.
Bu maçta bakıyorum hakeme suç atıyor sizin taraftar, neye itiraz ediliyor anlamıyorum. Çok bariz iki pozisyon var, biri hocanın atılması diğeri Josef'in kırmızısı. Neymiş hoca 3-5 maça beni atarlar demiş, hakem de atmış. E sen sahaya dalar topa vurursan, hakemin anasına söversen atar tabi ulembergle ne alakası var. Maç özelinde konuşmayı öğrenmemiz gerek, yoksa sürekli arşivden pozisyon çıkarırsak bu ligde top oynanmaz.
Hocam cok bariz 2 pozisyon var diyorsun. Ama 3 pozisyon var.
1-mac 1-0 ken verilmeyen penaltimiz. Kollar aciliyor. Hatta hic oynatmasa elini top gecip gidicek arkada bats gol atacak. Gecm3sin diye kasitli olarak aciyor kollarini kendine avantaj yaratiyor. Mac 2-0 olacak
2-Josef evet kirmizi kart. Ama ilk pozisyon verilip mac 2-0 olsa macin akisi tamamen degisecek. Kopacak belki o pozisyon olmadan mac 3 4 olacak. Ha akis degismedi diyelim. 10 kisi ile 2-0 onde olacagiz... dk. 65. Ne olcak...
3-sergen in atilmasi. Sergenin itirazi hakli cana yapilan hareket cok net foul. Ceza sahasi cizgisinde cok tehlikeli yer. Hakem de verseydi foulu sergen itiraz etmeseydi.
Bu 3 pozisyona baktigimizda 2 karar besiktas aleyhine 1 lehine.. ne oldu simdi.? Kimin hakki yenmis oldu aksam. Lutfen biraz objektif olun.
Edit: rosier mactan sonra 2. Sari karttan kirmizi gordu. Cok zorlama olur demissin ya.. rosier ilk sari karti nerde gormus bir bak sevgili kardesim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 3 Ekim 2021; 15:12:28 >
-
İlk pozisyonu cidden görmedim ben, yalan olmasın el var diyorlar, görmediğim pozisyon için yorum yapamam. Var diyorsan doğrudur.
Fakat sonraki iki pozisyona katılmıyorum. Olmasa bu olurdu falan bilemeyiz, bilinen net kırmızı. Hani elin bile yorumu vs oluyor arada bunun yorumu yok. Sergen'in atılması zaten tamamen kendi hatası. Evet orada faul verebilirdi ama her verilmeyen faulde sahaya dalıp hakemi dövelim o zaman, böyle bir şey yok. Bizim her maçta net bir pozisyonumuz verilmiyor ki Can'ın pozisyonu gibi değil yani derbide penaltı falan vermiyorlar, her defasında bu şekilde itiraz etsek kulüpte personel kalmaz. Sahaya girip topa vuracaksın, hakemin sülaleyi elden geçireceksin sonra ama faul vardı vermedin diyeceksin bunlar zorlama işte.
Yine Rosier'in ikinci sarısına niye zorlama dedim, maç bitmiş sen gidip hakeme itiraz ediyorsun; bak özellikle itiraz diyorum. Faul olmayan pozisyona faul uydurup sarı gösterir anlarım ama keşke ligde her türlü itiraza anında kırmızı çıkartsalar. İtiraz eden atılsa. Bu ne ya bir pozisyon oluyor elli kişi hakemin üstüne çullanıyor, sonraki pozisyonlarda hakem doğal olarak cesaret edip kart çıkaramıyor, faul veremiyor. Futbolcunun işi top oynamak, hakemi baskı altına almak falan değil. Rosier gidip itiraz ediyorsa kendi hatası. O yüzden zorlama dedim.
Neticede Sivas sizin için pek de zor bir deplasman değildi, şu maçtan 5-0 bile ayrılsanız çok önemli değil ama önümüzdeki maçlara Sergen ve Josef'den yoksun çıkmanız çok daha önemliydi benim için. O yüzden teraziye koyarsak sizin için gayet avantajlı oldu hakemin kararları. Hele ki onca küfüre vs rağmen yalnızca bir maç ceza alacak diyorlar hoca için, ballı kaymak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X