Şu maçların yayını neden bizim ülkemizde yok? Onca ülkede yayın yapılıyor. uefa.com Where to watch the UEFA Youth League: TV broadcast partners, live streams https://www.uefa.com/uefayouthleague/news/0253-0d0486752771-231f0dccf347-1000--where-to-watch-the-games/ |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (15. sayfa)
-
-
Ülkede futbola verilen değer bu kadar maalesef. Parasını versen bile istediğin ligi tvden izleyemiyorsun, hepsine ayrı ayrı üye olmak zorundasın. Sampiyonlar ligini tvde izleyemiyorsun daha ötesi yok sanırım.
Rövanş maçı bir ihtimal youtube kanalından yayınlanabilir diye umuyorum. Tahmin ettiğimden daha fazla talep vardı çocukların maçına, millet link isteyip durdu. Sevindirici
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiÜlkede futbola verilen değer bu kadar maalesef. Parasını versen bile istediğin ligi tvden izleyemiyorsun, hepsine ayrı ayrı üye olmak zorundasın. Sampiyonlar ligini tvde izleyemiyorsun daha ötesi yok sanırım.
Rövanş maçı bir ihtimal youtube kanalından yayınlanabilir diye umuyorum. Tahmin ettiğimden daha fazla talep vardı çocukların maçına, millet link isteyip durdu. Sevindirici
Aynen hocam bende arayıp durdum maalesef bulamadım yayın. Rövanş yayınlanır inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağımız Kayserispor maçı için hazırlıklarımız devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 1 Ekim 2021; 16:9:58 >
-
Kayserispor maçı kamp kadromuz:
-
Trabzonspor kayserispor maçını smart tv li üyeliğimden izlemek isteyen dm 📥
MAÇ GÜNÜ
Kayserispor vs Trabzonspor - Kadir Has Stadyumu
Kayserispor Maçı Kadromuz: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Ahmetcan, İsmail, Siopis, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Cornelius.
Yedekler: Erce, Berat, Yusuf, A. Ömür, Trondsen, Djaniny, Denswil, Yunus, Murat Cem, Serkan.
Goller: Bakasetas 12', 60'
Maçtan kareler:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 2 Ekim 2021; 18:47:46 >
-
Yaa arkadaş bu kadar gol kaçar mı. Az ciddiyet gözünüzü seveyim. 5.6 olacak maçı zar zor alıyoruz. Avcı şu forvetleri gol konusunda az yetiştirsin.emwakame bile saçmalamaya başladı. Bugün ömürde İsmail de iyiydi. Şu takım İsmaile biraz sabretmesi lazım unutmayın bu adam la liga da bile oynadı kumaşı var özgüveni eksik. Taraftarda tıpa tutarak daha da düşürüyor moralini.
Muhteşem maçtı ama şu maçta bile kuduracaktım resmen sinirden. İzlemeyen adam zar zor yendik sanır. Direkten dönenler, karşı karşıya kaçanlar, verilen tek pozisyon. Klasik Trabzonspor maçı.
-
Lidere selam dur diye başlık atın 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyisiniz arkadaşlar bedava penaltıyla 3 puanı kapmışsınız
-
Nerdesin kaç gündür ortalıkta yoksun ya. Merak ettim, arada uğra forumun saçmalayan adama ihtiyacı var knk yapma böyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görürİyisiniz arkadaşlar bedava penaltıyla 3 puanı kapmışsınız
Kayseri başkanı bile penaltı haklı karar itiraz edecek birşey yok diyor. Siz bedava penaltı. Haaa doğruya siz fb voleybol takım taraftarı sınız size elle oynamak serbest o yüzden anlaşıldı şimdi.
Nasipse sene sonu atarız inşallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: md74273866
Lidere selam dur diye başlık atın 🤣Atmayın gerek yok onlar kendi kendine sevinsin dursun biz stres yapmadan devam edelim.
Destek eli falan fbliler daha hakim mevzuya
-
Trabzonspor un genç stoperi Ahmet çok dengesiz. İki defa ceza sahası içinde rakibe şarj yaptı. Hakem çalmadığı için şanslı. Daha dengeli oynamalı. Kazanılan penaltı da hiç içime sinmedi. Kolay bir penaltı çalındığını düşünüyorum. İlk golde de Kayseri defansına çok şaşırdım. Bakasetas topu kontrol etti, baktı, düzeltti ve vurdu. Kimse müdahale etmedi. Sanırım Kayserispor, Galatasaray galibiyetini çok büyütmüş. Galatasaray ı yenmeyeni dövüyorlar.
Yine de tebrikler...
Tebrik için eyv da penaltı nasıl içine sinmedi anlamadım. Elle net bir şekilde oynuyor Uğur.
Kayseri başkanı bile tartışılacak bir şey yoktu ofsayt yok, elle oynama da net, gereksiz bir penaltı pozisyonuna sebep verdik diye açıklama yaptı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yen@l
Trabzonspor un genç stoperi Ahmet çok dengesiz. İki defa ceza sahası içinde rakibe şarj yaptı. Hakem çalmadığı için şanslı. Daha dengeli oynamalı. Kazanılan penaltı da hiç içime sinmedi. Kolay bir penaltı çalındığını düşünüyorum. İlk golde de Kayseri defansına çok şaşırdım. Bakasetas topu kontrol etti, baktı, düzeltti ve vurdu. Kimse müdahale etmedi. Sanırım Kayserispor, Galatasaray galibiyetini çok büyütmüş. Galatasaray ı yenmeyeni dövüyorlar.
Yine de tebrikler...Hocam bunu siz mi diyorsunuz marcao ve luindama kadar vucuduna böyle kullanan stoper yok. Eğer buna penaltı diyorsan sizin aleyhinize her maç 3. 5 penaltı çalınması lazım. Pozisyonlara iyi bak omuz ve göğüs müdahalesi ikiside el kol ayak kullanmıyor. Penaltı tartışmasız zaten Berna başkan bile kabul etti. 8 net gol kaçırdık. 5.6 olması gereken maçtı. Gs benim dediğime geldi favori olmadığı her maçı alabilir olduğu hermaçı kaybedebilir. Hızlı hucuma çıkıyor açık defansı güzel yakalıyor. Kapalı defansa hiçbir şey yapmıyor. Çoğu derbilerde puanlar alacak. Çoğu Anadolu takımına da puanlar verecek. Ama dediğiniz kadar kötü değil sizin takım oturup yine başa oynıyacak bence. Avrupa maçlarınız çok önemli özellikle önünüzdeki 2 maç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiNerdesin kaç gündür ortalıkta yoksun ya. Merak ettim, arada uğra forumun saçmalayan adama ihtiyacı var knk yapma böyle
Maşallah konunun saçma mesaja ihtiyacı yok. Sen ve diğer eleman bol bol atıyorsunuz zaten her gün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X