Gs maçına bakıyorum, daha ilk yarıda iki tane kırmızı kartı atladı hakem. Muslera'nın sarıdan sonra itiraza devam etmesi ve topa vurması ikinci sarı kart olmalıydı. Mostafa'nın hareketi doğrudan kırmızı kart olmalıydı. Hakem zaten 2-1 kaybediyorlar ben karışmayayım dedi, cesaret edemedi atmaya. VAR zaten neye müdahale ediyor, neye etmiyor artık kimse bilmiyor. Suna gel hocam bir bak nasıl demezsin anlamak mümkün değil. Dün Josef'e itiraz edenler bugün sessiz. Dün Josef'i koruyanlar bugün hak arıyor. Bu üç ist takımının problemi bu işte. Sorsan hepsinin hakkı yeniyor, hepsi adaletin bekçisi. |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (17. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiGs maçına bakıyorum, daha ilk yarıda iki tane kırmızı kartı atladı hakem. Muslera'nın sarıdan sonra itiraza devam etmesi ve topa vurması ikinci sarı kart olmalıydı. Mostafa'nın hareketi doğrudan kırmızı kart olmalıydı. Hakem zaten 2-1 kaybediyorlar ben karışmayayım dedi, cesaret edemedi atmaya. VAR zaten neye müdahale ediyor, neye etmiyor artık kimse bilmiyor. Suna gel hocam bir bak nasıl demezsin anlamak mümkün değil.
Dün Josef'e itiraz edenler bugün sessiz. Dün Josef'i koruyanlar bugün hak arıyor. Bu üç ist takımının problemi bu işte. Sorsan hepsinin hakkı yeniyor, hepsi adaletin bekçisi.
Bu 3 İstanbul takımı al birini vur ötekine misali hepsi birbirinden beter istiyorlarki hep şampiyonluk bu üçü arasinda dönsün hakemler hep bunları kollasin medya hep bunları konuşsun var sistemine rağmen bunlar kollanmaya devam ediliyor böyle daha güzel oldu en azından kör olmayan insanlar herşeyi ayan beyan görüyor kendi taraftarlari bile futbola küstü maç izleyen sayısında ciddi düşüş var ülke futbolu zaten dibi görmüş artık rakip Norveç Macaristan Belarus Gürcistan takımları bizimkilerin seviyesi en fazla UEFA o bile fazla geliyor bu çürümüş düzenin en büyük sebebi bu 3 İstanbul takımına yıllardır yapılan her türlü kiyaklardir bu böyle biline...
Not: admin kardeş bunu da silmezsen sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerçekten ayıp ya. Ligde hakemin biri çıkıyor eyyam yapıyor, evet hata yaptı bu da cezası demek yerine rakiplerinin lehine de eyyam yapılıyor ki lig dengelensin. Olan Anadolu takımlarına oluyor. üç ist takımı hariç kimse umrunda değil tffnin. Ellerinden gelse ist takımlarına maç kazandığında 4 puan falan verirler ki diğerleri ortak olmasın.
Dün Yaşar Kemal bjkyi bariz kolladı. Diğerleri ses çıkarınca tamam ya sizi de kollarız dediler herhalde bugün gs ilk yarı 9 kişi kalması gerekirken son dkda bariz faullü golle 3-2 maç aldı. (fb maçını izlemedim orada da bir şeyler olmuştur muhtemelen, en kötü kart geçiştirmiştir)
İlk yarıda iki kırmızı kart atladı. Muslera ve Mostafa.
İkinci yarıda Mostafa'nın sarısı var, adamın suratına vardı, ikinci sarıyı yine çıkartmadı.
Son dk hem Halil hem Diagne faul yaptı ama hakem devam ettirdi golü attılar. Haram olsun başka bir şey demiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiGerçekten ayıp ya. Ligde hakemin biri çıkıyor eyyam yapıyor, evet hata yaptı bu da cezası demek yerine rakiplerinin lehine de eyyam yapılıyor ki lig dengelensin. Olan Anadolu takımlarına oluyor. üç ist takımı hariç kimse umrunda değil tffnin. Ellerinden gelse ist takımlarına maç kazandığında 4 puan falan verirler ki diğerleri ortak olmasın.
Dün Yaşar Kemal bjkyi bariz kolladı. Diğerleri ses çıkarınca tamam ya sizi de kollarız dediler herhalde bugün gs ilk yarı 9 kişi kalması gerekirken son dkda bariz faullü golle 3-2 maç aldı. (fb maçını izlemedim orada da bir şeyler olmuştur muhtemelen, en kötü kart geçiştirmiştir)
İkinci yarıda Mostafa'nın sarısı var, adamın suratına vardı, ikinci sarıyı yine çıkartmadı.
Son dk hem Halil hem Diagne faul yaptı ama hakem devam ettirdi golü attılar. Haram olsun başka bir şey demiyorum.
Walla hiç kusura bakmasınlar sonuna kadar hakediyor lar ayrılmasınlar kıçlarından. Sonra da yırtunıp dursunlar. Rize fb yi yalaya yalaya bir hal oldu taraftarı da ses çıkarmadı. Şimdi savunsun haklarını fb. Şunu anlamadılar sen Anadolu takımısın bu düzenin yanında değil karşısında olman lazım. Düzenin yanında olursan ilk sen düzülürsün.
-
Onlara da bir garanti vermişlerdir belki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiGerçekten ayıp ya. Ligde hakemin biri çıkıyor eyyam yapıyor, evet hata yaptı bu da cezası demek yerine rakiplerinin lehine de eyyam yapılıyor ki lig dengelensin. Olan Anadolu takımlarına oluyor. üç ist takımı hariç kimse umrunda değil tffnin. Ellerinden gelse ist takımlarına maç kazandığında 4 puan falan verirler ki diğerleri ortak olmasın.
Kasımpaşa fb maçıni izlemeye gerek yok neden mi
Geçen sezon kadro dışı bıraktıkları koitayi bize parasıyla vermeyen Kasımpaşa ilk 11 oyuncusu golcusu thiami FB ye bedavaya verdi açıklaması da kulüplerin birbirlerine destek olması gerekmiş :)
Yani anlayacaginiz bu sezon da çetin "zorlu" geçecek
Admin kardeş bunu da silme olur mu gözünü öperim 😀
-
Hala bjk kollandi vs diyen arkadaslar var. Josefe kirmizi kart verilse vs..
Atilan golde ridvanin formasindan cekilmesini konusan yok...
Verilmeyen penaltimizi konusan yok mac 1-0 ken...
İşinize geleni gorup, isinize gelmeyince kafayi kuma gommeye devam edin :)
Ha bu arada size verilen penalti da tartisilir. Ama tartismaya gerek yok. Bir kac hafta sonra, en kotu 2. Yarida dusersiniz zaten yaristan. O yuzden sizi takan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 4 Ekim 2021; 13:40:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizi takmadigini soyleyen zat gelmiş buraya iki paragraf yazı dosemis
Vatandaşı olmasan güzel ülke aslında
Edit: 4 paragrafmis hey maşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 4 Ekim 2021; 13:42:5 >
Cevap veremeyip ancak paragraf saymak..
Iste demek istedigim tam olarak buydu.. kafayi kuma gommek:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 4 Ekim 2021; 13:46:49 >
-
Ne güzel konuşuyorduk niye takan yok vs moduna girdin ki. Gördüğümüzü söylememiz bu kadar mı zoruna gidiyor?
Kabak gibi kırmızı işte hala nesini korumaya çalışıyorsun. Gördüm seni dün Muslera kırmızı, Mostafa kırmızı, Diagne faul diye yazıyordun gs forumunda. Size haksızlık olunca ne zoruna gidiyor değil mi? İsine geldiği gibi konusan sizsiniz. Ben her gördüğüme yazıyorum, sen hiçbirine ses etmeyip bjk kollandıya takılıyorsun. Evet bjk kollandı, gs kollandı, yarın fb kollanacak, öbür gün siz, sonra yeniden gs. Sıra bize gelmeyecek, gelmesin de zaten. Sizin gibi harama alışkın değiliz.
-
Öyle deme ya adamlar hediye vermiş ne var bunda
Dediğin gibi forvet yokken kadro dışı bıraktıkları, sözleşmesi bitecek adama 3 milyon bonservis istemişlerdi :p
-
-
Walla hocam o pozisyon penaltı değil. Kol açık değil her çarpmaya penaltı demeyin artık. Maçı hakettinğz demiştim. Diğer pozisyonu seyretmedim TV de başka birşey bakıyordum haklı olabilirsin orda. Ama mesele bu işte penaltıysa verecek kırmızı isede verecek. Bu maçı yine kazanırdınız ama 2 maç as oyuncudan mahkum oynardınız. Bak bizim kırmızı kart pozisyonunda kimse kırmızı değil demiş mi. Ama aynı maçta rakip futbolcu 3.4 tane sarılık hareket yaptı bırak 2 sarı yı tek sarı bile görmedi. Şimdi o hata kırmızı vermezse kırmızıyı örter mi. Geçen hafta olmayan faul den kırmızı verdi zaten hakem. O pozisyona bırak 2.sarıyı faul diyen bile çıkmadı. Öyle yerden vurdular ki 2 stoper kırmızı cezalısı 1 i sakat 18 yaşında çocuk oynadı 11de yedek stoperde yoktu takımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 5 Ekim 2021; 1:35:52 >
Üffff bjkm doğranmış yine
-
Hocam mesajlarda alıntı niye yapılmıyor. Alıntı seçeneği görünmüyor bende.
Gs konusunda dünden beri iyi komedi dönmüş. Bjk li gs maçına giydiriyor fb li sen temizmisin diyor ordan gs li birşey yazıyor bjk li ona cevap veriyor. Tam bir senin ki benden kara mevzusu. Herkes birbirine çamur atıyor ama sonuçta hepsi aynı moryn laciverti. Konu tam olarak uşak şöför bahçıvan olayına dönmüş. Konunun adını da değiştirip grup indirimi yapsınlar olsun bitsin.
-
Olay tam olarak bu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X