Biz bunlarin her gördügünü göremiyoruz. Bunlar Icardinin Shortundada birseyler görmüstüler.... Batshuayi Bayan taraftara döner tekme salliyor, bunlarsa bu yaptiklarindan hic ceza almamayi bekliyorlar. Bu konu Kadina siddet basliginda ayrica cezalandirilmalidir. FB nin Yabanci Futbolcularinin Canakkalenin yildönümü gecesinde Türk vatandaslarina yaptigi yumruklu, tekmeli, döner tekmeli saldiriyi kiniyoruz. Futbol ve TCK kurallari icersinde gerekli cezalari almalilar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Mart 2024; 13:21:17 > |
❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (53. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
👇
SPOR (@yenisafakspor) on Xtwitter
SPOR (@yenisafakspor) on Xhttps://twitter.com/yenisafakspor/status/1771132343408841067?t=0Z89XUf0S1e_BdmgjZJIig&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
👇
Trabzonsporlu Hukukçular Derneği (@tshukukder) on Xtwitter
Trabzonsporlu Hukukçular Derneği (@tshukukder) on Xhttps://twitter.com/tshukukder/status/1771159017433317800?t=ZdStohOX7cqs_OszTZJytw&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bunlara baktığımızda Trabzonspor olarak en masum bizimkiler kalıyor. Diğerleri ne koltu ne polis aracı bırakmışlar.
Ama oyuncuların yaptığı davranışları bu geçmiştekilerle kıyaslarsak fbli futbolcuların hareketleri facia.
-
Akılları sıra medyaya yön vermeye çalışıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Medya da arkalarında aslında. Programlara bakıyorum Bardinin golünde ''kaleci o golü nasıl yer'' ya da son atılan öncesinde faul olan golde ''uff şahane gol atmış batşuayi'' yorumlar böyle resmen komedi. Yahu desene Bardi nefis vurdu kalecinin uzanamayacağı yere gitti ya da Batşuayi'yi bomboş bırakırlarsa onca Ts li içinde golü atması Ts lilerin büyük hatası desene.. Bunlar resmen yanlı bu kadar olmaz. Direkt fb gözünden anlatıyorlar ki üzülmesin belli kesim diye..
-
Klasik işte. Sonra derler ki siz şöyle böyle ben eğlenmeye bakıyorum bunların saf hareketlerine
Artık çok bariz belli oluyor trollük yaptıkları da işte adalet olsa böyle olmayacak..
Aslında bu maçı ilk yarıdaki haliyle düşünmek lazım. O maç resmen tarihi farka gidecekti. O maç zaten tüm ülke gördü anyayı konyayı.
Daha o maçta verilmeyen kararlar Ts taraftarını tahrik etmişti zaten bu maçtaki verilmeyen net kırmızı ve iki golden önceki faul ve maç bitince fblilerin TRİBÜNE kasıtlı hareketleri resmen ağır tahrikin sebepleri arasındadır. Daha ne olsun.
-
Baksana az önce şuna kahkaha attım :D
Mahmud Rzayev (@Mahmud1975) on Xtwitter
Mahmud Rzayev (@Mahmud1975) on Xhttps://twitter.com/Mahmud1975/status/1771135384103088204?t=7p-t5j87NpuYLuXc4j65Eg&s=19
Çok komik ya resmen işledikleri haltı biliyorlar ama ceza almamak sadece problem evet hata yaptık ama ceza almamalıyız işte bu kadarlar.
Asparagas haberler birinden duyum aldım vs vs. Yahu bu duyum olmasa gerçekten resmi açıklama yapsa kralı gelse söylese ne yazar senin yaptığın yanlış mı yanlış e daha nesini konuşuyoruz. Ülke ceza almasın diye mesela yanlışı görmezden mi gelellim bunu istiyorlar resmen.
-
İşi o raddeye getiriyorlar akılları sıra. Bakalım ne sonuç çıkacak.
Fenerbahceli saldirgan futbolcular spor ahlakina uymayan davranis sergiledikleri icin gerektigi sekilde acilen cezalandirilmalidir.
Kacgun oldu saldirganlara halen daha ceza aciklanmadi. Korkarimki bizden once bu oyuncular kendi milli takimlarindan bir ceza alarak dislanabilirler, bizim adalet topuzu 13 yil once oldugu gibi yine kendi bacagina vuracak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Birileri bilerek ve isteyerek bu eski olayları tekrar tekrar gündeme getiriyor. Ortam zaten gergin. İyice saçma sapan bir hal alacak.
-
Bir yerde gördüm doğru mu acaba.
Ali Koç’un Kulüpler Birliği Başkanlığından istifa etmesine sebep olan Whatsapp konuşmaları başına yansıdı!! (Fotospor)
* Ali Koç: Olanları gördünüz mü? Rezaleti gördünüz mü?
* Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Yerde yatırılan adamı yumruklayan ve kafasına tekme atan futbolcularınızı siz gördünüz mü?
* Ali Koç: Futbolcular kendilerini koruyordu.
* Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Yapma başkan adamı zaten yere yatırmışlardı.
* Ali Koç: Senin üzerine bıçakla koşsalar sen de yere yatırsalar bile o adrenalinle üzerine atlarsın.
* Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan: Bu olaylar karşısında kimin suçu varsa cezalandırılmalı.
* Ali Koç: Benim oyuncularımı kendilerini korudular diye kimse cezalandıramaz.
* Ali Çamlı: Olur mu öyle şey başkan!
* Gaziantep Başkanı Cevdet Akınal: Kim olayların içindeyse cezalandırılmalı.
* Ali Koç: Ben bundan sonra yokum. Kendini savunmayı suç sayan sizlerle aynı yolda yürümem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Taraftar doven futbolcular hakkinda sikayet yapildigi halde islem yapilmamasi ve tutuklu taraftarlarin 7 gundur hukuki gerekce olmadan tutuklu tutulmasi hukuk ayibidir!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X