< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (66. sayfa)
-
-
Transfer sezonuyla birlikte açarız. İstersen sen aç hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olympiakos konferans kupasını kazandı.
25 Temmuz'da Avrupa ligi 2. eleme turundan başlayacağız. Eleme turunu geçsek bile diğer turlarda seri başı olmadığımızdan ben Avrupa Ligi'ne kalacağımızı düşünmüyorum. Konferans ligi play-off turunda kura şansı ile gruplara kalabiliriz. Konferans ligi bizim için en ideali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru kadro kurarsan uefada bile kalırsın ama bakıcaz artık ne yapacak bizimkiler
Jose Mourinho yıllar önce lig şampiyonluğunu yaşamış olsa da dünyada üst düzey, icon teknik adamlardandır. Teknik adama bile bu kadar büyük bir bütçe veriliyorken, transfer için ne kadar ayrılacak siz düşünün.
Valla kim ne derse desin büyük adam. Son dönemde biraz sorumsuz davranışları olsa da mevcut fener kadrosunu iyi yerlere getirebilecek taktiksel birikime sahip.
Tabi böylelerini ucuza getirmek zor.
an itibariyle pilot takımımız 1461 bildiğin hakemler tarafından doğranıyor.
volkan bayarslan ve var hakemi çok kötü
Var hakemi kim biliyor musun. Onuachunun kolunun kırıldığı maçta ses çıkarmayan g** oğlanı.
Yeni konumuz hayırlı olsun.
https://forum.donanimhaber.com/trabzonspor-2024-25-sezonu-ana-konu-parayakarsiemeginsavasi--158820915
-
Hocam sence futbolcu yu Avcı mı alıyor yönetim mi. Bu sene adam almamaları normal. Çünkü şampiyon olduğumuz sene ve özellikle sonraki sene büyük paralar harcayıp borca girdik. Futbolda artık herşey para döndüremez hale geldik bu 2 sene de. Devre arası adam sayarak ve almayarak biraz olsun rahatladık. Bence doğrusunu da yaptılar. En azından bu sene sonu için para kaldı adam almaya. Pepe transferide saçmalıktı bu sene yönetimin en büyük hatası.
Kuoa maçı sonrası klüp doktoru arkadaşımın demesine göre herkes büyük moral bozukluğu yaşamış. Visca hüngür hüngür ağlamış. Onauchu bile ağlamış. Bu adam gibi adamlar lazım takıma Berat gibi umarsızca oynayan değil. İnşallah onauchu yu yüksek meblağ bile olsa kiralarlar. İleriye başka adam lazım değil umut Enis yedekler.
Bize öncelikle kaliteli 8 ve 6 lazım. Ben mendy i orta sahada beğenmiyorum. İlk hafta hariç çok iyi oynamadı. Stoper de bence gayet başarılı orda değerlendirilebilir. Yanına 1 tane daha stoper ve 1 tane sol bek yeterli. Oetaxakans çok basan çok koşan 1cadam kesinlikle lazım umutta beratta çok yetersiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben tutmayacak diyorum. Yabancı hocaya sabır şart oda ne bizde nede fb de var. Gelen hoca kim olursa olsun 3.4 ay net bir sistem oturtamaz. Maç kazansa dahi kalite ve şansla olur. Bizim ligde 20 senedir başarılı direktör yok.
Hocam yeni konuya gel :)
-
Trabzon yönetimi bence Şenol hocayı almakta hata etti. Eskilerden bir yarar olmaz arkadaşlar. İlk 5-6 maç kazandırır sonrasında yenilgiler başlar. Sonra bu kadroyu ben yapmadım der geçer. Dünyada teknik adam mı kalmadı? Çok yanlış çoook.
-
Hocam yeni konu linki yukarıda var, oraya yazabilirsiniz.
YouTube Bilal kures adlı beyefendiyi dinliyorum adam hesap yapmış 6 şampiyonluğumuz olan 83 84 sezonundan bu yana trabzonspor tam 8 ayda bir teknik direktör değiştirmiş gelde başarı yakala bu oranla..
https://forum.donanimhaber.com/trabzonspor-2024-25-sezonu-ana-konu-parayakarsiemeginsavasi--158820915-13#159524523
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X