Avcı'yı sevebilir ya da sevmeyebilirsiniz saygı duyarım. Ancak Trabzonspor'a bir çok teknik direktör/ler geldi/geçti hiç birisi şampiyon yapamadı. Evet şampiyon olduktan sonra ki dönemde özellikle bu sene kısır futbol oynadık. Ancak, Avcı ve yönetim artık ciddi anlamda sıkıntıya girdiler. Oynatılan futbol, umursamaz tavırları gerçekten herkesi bezdirdi. Umarım bu sene gerçekten seyir zevki iyi olan, kaliteli ve basıp, hücum yapan futbol izletir bizlere. Şampiyon olduğumuz sezon gerçekten inanılmazdı. Evet, orada da kötü oynadığımız maçlar var. Ancak bugün GS şampiyon oldu, oynattığı futbol bizim şampiyon olduğumuz sezon gibi ezici, ve topun bizde olduğu bir oyun olmadı. Onuachu'yu, Trezegeout'u tutmalılar. Uğurcan muhtemelen yolcu. Pepe zaten fiyasko çıktı. Fountas kesin gitmeli. Bardhi ise "belki" yedek olarak alternatif olabilir. Mendy ise ön libero tarafına çekilip, defansta Hugo gibi net birisi lazım. Duyduğuma göre 4-5 tane futbolcuyla imzalar atılmış. Umarım şampiyon olduğumuz sezon gibi kampa yetişir ve sezona tüm transferler vs yapılmış halde " takım" olarak gireriz. Ammma, Avcı giderse yerine gelecek olan kişi kesinlikle Tekke olmamalı. Zira çok değil 3-4 ay sonra aynı muamele ona da başlayacak. Çoğu Trabzonspor taraftarı Arteta örneğini gösteriyor ama Arteta Arsenal'e gelmeden önce yaklaşık 5-6 sene Pep Guardiola'nın yardımcılığını yaptı, ondan sonra geldi. Bir kaç takım çalıştırıp 3-5 galibiyet alıp haydi bakalım Trabzonspor'a yakıştırmak çok anlamsız. |
❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (65. sayfa)
-
-
Emre b mahvetti 87 de 2 1 öndesin 2 tane hücumcu alıyor stoper alsa skoru tutardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi de hiç hırslı değillerdi. Bizimkiler laylaylom oynadı, ankaragücü de maç bitsin de gidelim kafasındaydı.
Benim Avcı'ya olan sinirim şu; Hamsik'ten sonra takıma 8 numara almadın. Var olan yere gidip alternatif takviye yapmaya çalıştın (Fountas). 8 numaraya Bakasetas'ı Ömür'ü adapte etmeye çalıştın olmadı. Acil ihtiyacın olan ve bir takımın bel kemiği olacak olan orta sahaya gidip Umut Güneş'i aldı yönetim, hem de 2.2M€ paraya, tabi Avcı yokken alındı ama Avcı varken de orta saha boştu. Takımın 2.5 yıldır dağınık oynamasının en büyük sebebi tam olarak bu. Orta alanda topu tutup takımı organize edebilecek, topu dağıtabilecek oyuncun yok. Bak bu süreçteki maçları aç izle. Orta alanda topu alan kanatlara oynuyor. Bu mantaliteyle oynayan kulübü çok rahat bozarsın. İlla Hamsik, Sosa kalitesinde oyuncu aramıyoruz. Ortalama bile olsa 30 yaş tecrübesinde bir orta saha alınmalıydı. Alınmayınca kör dövüşüne döndü bizim maçlar. Zevk alarak oynadığımız maç hatırlamıyorum bile.
Bu yaz bu hatadan dönülüp takımı organize edebilecek bir 8 numara alınırsa hele ki Mendy ile dikiş tutarsa ben iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Ama çok eksik olacak. Defansa, beke, orta sahaya, kanata forvete 10 numaraya adam lazım. Ve hepsinin direkt 11 oyuncusu olması lazım.
Avcı stopere oyun kurabilecek oyuncu istiyor. Hali hazırda bunu yapabilecek oyuncu yok deyip Mendy'i koydu ama bence Denswil bunu yapabilecek seviyede ki geldiği kulüpte 6 numara da oynamış biri. Ve Benkovic'i oynatmamasındaki ısrarı kimse anlayabilmiş değil. Hata üstüne hata yapan Fernandez'e sabredip, oynadığı süreçte yerinin hakkını vermeye çalışan hırslı adamı kadroya bile almadı. Hiç doğru karar vermedi bu süreçte. Karagümrük maçında skor avantajın varken çıkar as oyuncuları dinlendir, genç dene ama yok. Avcı'nın ödü kopuyor genç oynatıcam da kaybedicez diye.
-
Hocam, zaten sorunumuz bu. Sende fazla para olmadığı için taşı bir kere atmak zorundasın. Evet, burada yaşlı biraz daha para verip sağlam bi oyuncu almak lazım doğru. Ancak sakatlanırsa o da gider. Nenad Bjelica doğru mu yazdım bilmiyorum :) Hırvatları topladı buraya :)
-
Fazla para yok da taşı gidip Fountas'a Umut'a atmak da ne bileyim..
-
Evet. Maalesef onlar tamamen fiyasko çıktı. Aldıkları para da cabası.
Beni en çok üzen Pepe oldu. Bu denli üst düzey takımda olup, Arsenal tarihin en pahalı ilk 3 transferi arasındasın bu nasıl bir oyundur. Fena patladık Pepe konusunda. En verimli Hugo, Sörloth, Edgar IE, Visca, Bakasetas, Siopis, Hamsik, COurnelius vs çıktı aklıma gelenler.
-
İşte bize böyle verimli adam lazım. Maaşı hiçbir şekilde 1.3M'i geçmeyecek adam bulmak lazım. Ağaoğlu bunu iyi yapıyordu işte. Ertuğrul başkan bu konuda çok iyi değil maalesef. Menajer oyununa çok rahat gelebiliyor.
-
Kaliteli adam ucuza gelmez hocam işte :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bulunur hocam. 5 tane alırsın bi tane çürük çıksa bile 4'ü kâr. Taktiksel olarak bir düzen oturtamadığımız şu dönemde geleceğe yatırım yapmalık (Tonio Teklic vb.) oyuncular almamak lazım. 24-27 yaş aralığında futbola aç adam almak lazım.
-
Umarım bu sezon güzel geçer. Zira Avcı ve yönetim oyun ve skor konusunda baya sıkıntıya girdi gibi. Valla iyi bir scout ekibi şart. Yani sadece Arsenal, City alt yapılarını gidip izlesek orada çıkan oyuncular bile bizi net şampiyon yaparlar yani :)
-
Hocam alt yapısı genci ile olmuyor. Bak örnek vereyim 2016-2017 sezonu. Takımın ileri hattında tecrübeli oyuncu yok. Takım dağınık oynuyor ve takım sezonun ilk yarısını 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile kapatıyor.
Sonra devre arası olcay şahanı alıyoruz. Bak olcay çok iyi futbolcu diyemeyiz normalde ama adam geldikten sonra 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alıyoruz.
Şimdi de aslında baktığında takımın en büyük sorunu orta saha ve ileriyi organize edecek adamın olmaması. Bu görevi Nwakaeme, Hamsik, Sosa ve serbest bırakıldığında az da olsa Bakasetas yapabiliyordu. Şimdi baktığında orta alanda Berat - Umut - Bardhi var. Bardhi'den medet umuyorsun ama adamın pozisyonu on numara değil, forvet arkası ya da sahte forvet gibi bir pozisyon. Açık yakalayıp gol atacak biri.
Bize takımı koordine edecek kapasitede adam lazım. Alırlarsa ne ala, almazlarsa daha çok söveriz.
-
Ts nin kadrosu bi kaç takviye ile çok iyi yerlere gelebilir keşke onayı tutabilseniz çok baba oyuncu böyle oyuncular bu lıgte her zaman iş yapar. Şampiyonluk yarısında bi ts yi görmek her zaman isterim babacım başarılar sizede yeni sezonda.
-
Hocam, takımı gençlerle kurma elbette :)
Ama şöyle düşünebiliriz. Her bölgede en az bir tecrübeli oyuncu şart. Mesela kaleci yaşlı ve tecrübeli. Defansta yine tecrübeli yaşlı birisi, orta saha ve forvette de öyle birisi lazım. Evet Atiba, Gedson gibi bi tabiri caizse amele tarzı adam lazım bize.
-
Amele ve adam yiyecek. Bakalım kulüp ne yapacak.
Bir kaç futbolcunun alındığını duydum. Umarı doğrudur.
Loundstram, cham vs diyorlar ama bilemedim. Doğru mu yazdım isimlerini ona bile emin değilim :)
-
Barisic sol bek
Lundstram orta saha
Draguş forvet.
Benim bildiğim bu üçü alındı. Bir de forvete Yaremchuk alındı ama o ne yapar bilmiyorum. Yavaş futbolcu, hızlı atakta topu ayağında tutamayacaksa sıkıntı.
Cham olacak gibi ama iyi para istiyorlar. Uğurcandan gelecek para oraya gidecek muhtemelen.
Aynen.
Dragus'u unuttum :)
Aslında Mendy'de 10-12 Mio € arasında bonservis getirmiş mi ne diyorlar ama bilemedim. Bence iyi para, yollanabilir. Uğurcan muhtemelen 8 mio € civarına yolcu.
Onuachu'yu besleyecek adam lazım. Bakalım ne olacak
-
Onuachu'yu tutabileceğimizi sanmıyorum. Çok yüksek fiyat istiyorlar, oyuncunun da ucuz maaş alacağını sanmıyorum.
Mendy'nin menajeri gelmişti. 11M€ bandında teklif getirmiş kulübe. Giderse çok dert edeceğimi sanmıyorum çünkü Lundstram ön libero mevkii bir oyuncu. Tecrübesiyle iş yapar orada. Bir de şimdi Okay Yokuşlu görüşmesi var diyorlar.
Ek olarak da Meunier Atletico Madrid muhabbeti çıktı. Duruma göre sağ bek de bakılacak.
Benim gözüm şu an 8 numarada valla daha haberini bile duymadık.
-
Abi kendin yazmışsın nasıl takım kurarsak kuralım GS veya FB'ye yaklaşamayacağız diye, tamamen maddiyatla alakalı bir konu bu şu anda. O zaman başarı kriterini de ona göre belirlemek gerek, TS'yi küçümsediğimden değil bu yanlış anlama olması gereken bu. Bu sene GS mesela şampiyon olamasa es kaza, herkesi göndermeye Okan Buruk'u kovmaya kalksa saçmalardı. 38 maçın 32-33'ünü kazanmış bir takım şampiyon olamıyorsa orada sorumlu suçlu aranmaz, kısmet değilmiş denip geçilir en fazla. TS camiası beklentilerini doğru ayarlarsa, bence rezil denemez geçirdiğiniz veya geçireceğiniz sezonlara.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X