Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
3
Favori
21.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakeden kazandı. tebrikler beşiktaş

abdullah avcı yüzünden kupa gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı Avcı elleriyle verdi hoca falan değil bu adam yemin ederim bakın dakika 15 lerde golü atık tam 30 dakika rakip tek kale oynarken bu Avcı izledi yahu 30. Dakika bile olsa mensldy ortaya çeksen trezegeyi fountoasin yerine alsan 2. Golü atıp maçı bitireceksin hadi ilk yarı berabere bitti eyvallah oğlum ikinci yarıya niye aynı kadroyla çıkıyorsun hadi o bku da yedin diyelim rakip 2. Golü atana kadar izledi sonra trezegeyi aldı oyuna bu hacayi bu gece kovmazsa bu yönetimin de ...
    Bundan sonra avcıya hoca diyeni onu savunan çok pis rencide ederim

• Beşiktaşı tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak edip kazandılar. Stadı doldurup takımı yalnız bırakmayan, keyifli bir 90 dakika izleten taraftarlara da teşekkürler. Trabzonspora da teşekkür ederim.

Ama Avcı hariç. Bu andaval gitmediği sürece böyle zayıf, yumuşak, korkak futbola mahkum kalmaya devam edeceğiz anlaşılan. Adamın bir taktiği bile yok 2-3 futbolcunun ayağına bakıyor takımın oynadığı futbol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında pozisyonları incelediğimizde yediğimiz goller o kadar boş ki penaltı anlamsız. Diğerleri birini bomboş bıraktık son gol ise adamın yakınında adam olmasa bile topa vurup uzaklaştıramıyor. 3 ü de anlamsız hatalı. Buna karşın kaçırdığımız çok net kale dibinde ve vişçanın şutu vs gibi pozisyonlarımız vardı. Kazanmamız da çok normal olabilirdi.

Ancak oyuna bakınca hiç zevk vermiyor mücadele saldırı savunma vs anlamında bir takım oyunu yok maalesef.

• Sanırım averaj ile kümede kalan yakımın taraftarısın hocam.

@kırılanhayaller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt

Bunlar böyle, yolda birinin ayağı kaysa kendini haklı çıkarır  

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Hiç umrumda değil :)

Dün son dk'da yenilen gole üzüldüm. Evet kötü oynadık ama AI Musrati'de hayatının maçını oynadı. Top bizi net sevmedi. Onuachu'nun çizgiden çıkan topu ki Mert düşerken ayağına çarpıyor. Diğer yandan nerdeyse 8-9 kişi arasından ip gibi giden topun kimseye çarpmaması.

Kötü oldu. Kötü giden sezonu kupa ile bitirip kupa maçı ile açabilirdik. Hayırlısı olsun.

• mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, daha fazla kafa yormaya gerek yok. Futbolda oluyor böyle şeyler. Ne olursa olsun hakemin konuşulmadığı, her iki takım taraftarının dolu dizgin ve tam destekle geldiği, 90 dakika boyunca bir an olsun susmayan taraftarlarına kadar güzel bir maç oldu. En son ne zaman böyle bir maç oynandı ben de bilmiyorum.

• Abdullah Avcı yı ikinci sefer getirmemeleri gerekiyordu çünkü oynattığı oyun kabız bir oyun zevk vermiyor, Trabzonspor a da yakışmıyor, golü attığı gibi bütün takım geri yaslandı böyle oyun mu olur, birinci golü attımı ikinciyi üçüncüyü kovalayan bir takımdır Trabzonspor, Abdullah Avcı Trabzonspor a yakışmayan bir teknik direktör. Ah konusuna gelirsek Fenerbahçe nin 100 sene daha şampiyon olamayacağını söyleyebiliriz.

• abdullah avcı kaldığı sürece avrupa'da elemelerde içimizden geçerler.

bundan sonra iyi gün taraftarı olacağım. abdullah avcının takımını izlemektese 1.lige çıkacak 1461'i desteklemeyi yeğlerim. inşallah çıkarlar.

• Dün maça gittim. Tamamen bir rezalet günüydü benim için. Stada gidiş, stada giriş, oynadığımız futbol, staddan çıkış vs. her şeyi ile rezil bir akşam geçirdim. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Öncelikle Trabzonspor taraftarını 4KM - 45 dk yol yürüten organizasyona 2 çift laf etmek lazım. Stada giriş yapacağımız kapıların olduğu tarafta BJK taraftarları var diye bizleri stadın etrafında 360 derece otoyol kenarından yürüterek kapılara yönlendirdiler. Tam 4 km yolu 40 dk boyunca yürüdük. Atlattığımız tehlikeler de cabası. 3 şeritli akan yolda emniyet şeridinden yürüyoruz. Bu hangi akla mantığa sığıyor ? Kaldı ki yürüyüş yolumuzun bir bölümü de BJK taraftarının otopark girişinin önü. Bildiğin haşır neşir olup aralarından gayet normal bir şekilde geçtik. Güya önlem alıp bizleri BJK taraftarları ile karşılaştırmadılar.

Neyse bir şekilde girdik içeri ama o da ne ? Tribünde 1 kişilik boş yer yok. Yahu kardeşim satılan bilet sayısı belli, koltuk sayısı belli. Kim bu merdivenlerde duranlar ? Kim bu korkuluklarda maç izleyenler ? Kim benim koltuğumda oturanlar ? Nasıl içeri girdiler ? Neden girdiler ? Ya çift bilet sattınız ya da birilerini kaçak yollarla kayıtsız kuyutsuz içeri aldınız. Spor Şube çok ciddi sınıfta kalmıştır. Bir olay yaşanmadığı için hiç kimse konuşmadı ama olumsuz bir olay yaşansa idi rezilliğin boyutu çok daha iyi çıkardı ortaya.

Golü yedik döndük dışarı. Haydaaa. Bu sefer de protokol geçişi varmış yolu kapattılar. 10-15 dk kaldık ortada. İzdiham oldu. Binlerce insan ite kaka ite kaka herkes akraba oldu. Çocuklar var, tekerlekli sandalyeliler var, kadınlar var. Yolu biraz daha açmasalar daha büyük olaylar yaşanabilirdi.

Velhasıl kelam dün akşam rezil bir futbol, rezil bir organizasyon vardı. Herkese iyi forumlar.

• nk061 kullanıcısına yanıt

Hocam, bu durumu az çok düşündüğüm için bilet almaya çok sıcak bakmadım.

Ne yazık ki söz konusu İstanbul takımları olunca biz Trabzonspor taraftarlarını hep ikinci plana atıyorlar. Çok ayıp ve yazık. Ne yazık ki Olimpiyat stadında bu durum sık sık yaşanıyor. Sadece olduğu bloktan giriyor ve en iyi görüş açısına kendisini ayarlayıp izliyor maçı. He birisi gelip burası benim koltuğum deyip çıkartırsa ne ala.

Maça gelirsek golden sonra gereksiz kapandık. BJK'ye fazla topla oynama fırsatı verdik. Bu denli geride beklememeliydik. İkinci yarı oyunu domine etmeye çalıştık, zaman zaman da iyi oynadık ve golü de bulduk. Ama bir o kadar da top sevmedi bizi be hocam. Zira Onuachu 'nun topu nasıl olur da düşen kaleciye çarpar. Diğer yandan BJK uzaktan attığı şutta da top o kadar kişiden bir kişiye bile çarpmadı. Rashica'nın olsun AI Musrati'nin olsun. Biraz futbol şansı da vardı onlarda.

Yapacak bir şey yok. Herkes Fatih Tekke diyor ama Tekke Trabzonspor için bir çözüm değil. Zira aranan isimde Tekke olmamalı. Tecrübeli ve disiplinli hoca olmalı.

• Biraz deli çılgın biri lazım abi bize ruh lazım hırs lazım

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Takımın 2 yıldır 8 numaraya ihtiyacı var ve alınmadı. gittik 2.3m € para verip umut güneşi aldık. Takım topu orta sahada tutamıyor. Aldığı gibi bir an önce kanatlara göndermenin hesabını yapıyor. Hal böyle olunca rakip takım da çok kolay çözüyor taktiği.

Önümüzdeki sezon Uğurcan, Mendy, Meunier, Onuachu yok takımda. Şu anki sonlanan transferlerle birlikte;

Taha Tepe

___ | Fernandez | Denswil | Barisic

____ | Lundstram

Visca | Bardhi | Trezeguet

Draguş

Kadro bu. Kaleci lazım, Fernandez ile Bardhi yerine de adam lazım. Sağ bek lazım, sağ beke yedek lazım. Stoper lazım, stopere yedek lazım. EN ACİLİNDEN 8 NUMARA lazım. 10 numara lazım, yedeği de lazım.

Lazım da lazım. Çok eksik çıkacak takımdan. Gidecek 3 oyuncudan gelecek parayı Ahmet Ağaoğlu gibi kullanmamız gerek. Ama bu kadar eksikle takım ne ara toparlayacak bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.