Avcı layık olduğu muameleyi; sadece Beşiktaş'ta gördü. Adamlar 5-6 ay içinde, tazminatını rulo yaparak; camdan/pencereden atıp kovdular adamı. Bu eleman; büyük takım hocası olmadığı gibi bir tür megolaman, özellikle kaybettiği maçlardan sonraki yorumlarına bakarsanız; şizofrenik bir vaka olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. İstifa ettiği sezon, karaktersiz bir şekilde medya'yı, taraftarları ve futbolcuları suçlayan bu kişi; basın toplantılarında Trabzonspor başkanına ERTO diyecek kadar gevşek bir şekilde istediği gibi at koşturuyor. Trabzonspor, zerre umrunda değil; asıl amacı kendi egolarını tatmin etmek, basın mesuplarına ayar vermek ve Ertosunu yemlemek.. Boş Mukaveleye imza attım deyip 1.5mio EUR'yu cukkalamak. Oynattığı futbol 20 yıl öncesinin futbolu, takıma kimi transfer ettiyse; onun tedrisatından geçtikten sonra geriye gitti, gençleri oynatmadı köreltti.. Mandy top sürmeyi unuttu, Bardhi gibi bir adama her maç 90 dakika sabretti, oyuna soğuk stoper alamam gibi ahmakça şeyler söyleyip bu sözlerini yaladı yuttu.. Hiçbir takımda iş bulamıyor Fenerin kapısında yattı; sunumlar yaptı, kapıdan kovup İsmail Kartalı 3.kez getirdiler.. Bu beceriksiz federasyon bile bu yeteneksizin ne mal olduğunu anlayıp onu tekrar milli takıma almayıp Montellayı getirdiler.. Şampiyon olduğumuz sezonda, son haftalarda az kalsın Fenerbahçeye veriyordu şampiyonluğu.. Trabzonspor büyük bir camia olmasa, nwaekeme, hamsik ve bakesatas gibi yıldızlar olmasa; bu sezonki gibi fenerbahçe ve galatasaray o sezon olsa, yine ilk 2'den fark yemiştik. Öyle ki özellikle sezonun ikinci yarısı berbat bir oyun oynattı. Çözüm: Avcı ve destekçilerini komple fenere hibe edip, sıfırdan başlamalıyız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 24 Mayıs 2024; 17:9:23 > |
❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (64. sayfa)
-
-
Uğurcan ve Mendy niye yok ikisi de kiralık değil diğerlerini anlarımda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uğurcan %90 gidiyor hocam. 9,5M + bonuslarla birlikte Celtic muhtemelen.
Mendy de 10+M teklif getirmiş kulübe, 2 gün önce menajerini istanbula getirmişti. Oradan da bir getiri olur.
Meunier için de Atletico Madrid ilgi kağıdı göndermiş. 3-4M civarına yollanır mı bilmiyorum.
Bu fiyatlarla giderse ve kulüp akıllı iş yapıp ucuza maksimum verim alacağı topçuyu getirirse o zaman toparlarız ancak.
-
Hepsi ihtimal ama kesinleşen bir şey yok sanırım uğurcan'a üzülmem de diğerlerinin kesinlikle tutulması lazım şu an bu takımda ilk ikiye mendy ve meuiner yazarım...
Abdullah Avcı bu takımdan gidene kadar ne mac izlerim ne forma alırım bu kadar netim
Bakın sadece finali kupayı kaybetti diye söylemiyorum bu adamın kısır futbolu seyir zevki de vermiyor oyuncu da köreltiyor satis yapamıyoruz kimseyi parlatamiyor karabasan gibi çöktü trabzonspor un başına oyunu da okuyamıyor takıntılı ayrıca elinde o kadar stoper var mendy gidiyorsun stoperde oynatiyorsun kardeşim görmüyor musun golden sonra 30 dakika bjk tek kale oynadı orta saha çocuk gibi cılız kaldı ezildi mendy ortaya çek diye diye bağırmaktan imanım gevredi ve solda fountas etkisizdi dakika 30 bile olsa alsana trezegeyi bu kadar mı körsün evet körsün hadi ilk yarı berabere bitti niye 2. Yarıya ayni kadro ile çıkıyorsun o başkan futboldan anlasa seni mac bittiği an kovardi golü yedin geriye düştün sonra trezegeyi alıyorsun sen hoca değilsin seni savunanları da çok pis rencide ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle öyle. Yani takımda kalsalar ne mutlu ama Mendy 10+M teklif getirirse oturup düşünürüm ben. Şu gelen giden kiralıklarla takım bi temizlense de gün yüzü görsek. yedek çöplük dolu.
-
İsmail Kartal hoca değil ki.
Onun yerine yine Avcı gelsin derim. Avcı vadesini doldurdu evet. Değişiklik zamanı. Ancak bu kadro ile bu kupayı kazanmamız lazımdı. Yine de 3. yapması bi avantaj oldu ama bence kendisi ile yollar ayrılmalı
-
Alt takımımız şampiyon olmadı mı ? Lise takımı şampiyon olmadı mı ? Bence artık oralara yönelmeli. Bunlar 20 yaşına gelince çöp mü oluyor anlamadım. Trabzonspor göze hoş gelen maçlarını oynadığında illa ki alt yapıdan vs oyuncuları vardı eskilerde. Gençler yine başarılı demek ki ama sonrası yok.
Abdullah Avcı 2018-19'da da benzer bir sezon geçirniş, erkenden puan farkını yakalamış ama biz kovalamaktan vazgeçmediğimiz için şampiyon olmuştu.
2021-22'de böyle bir takım olmadığı için ve çok daha fazla bir puan farkı yakaladığı için, aynı puan kayıplarını yapsa dahi zaman yetmedi şampiyonluğu vermeye. 5-6 hafta daha olsa, Fener'e verecekmiş şampiyonluğu bugün daha iyi anlıyor insan.
Yanlış anlaşılmasın, Trabzon'un başarısına bir şey demiyorum. Vurgulamak istediğim, Abdullah Avcı'nın baskı ve stres altında sürekli benzer senaryoları önümüze getirmesi. Mesela Türkiye Kupası'nda bundan önce oynadığı diğer 2 finali de kaybetmiş, bu 3. finaliydi bunu da kaybetti.
Mesela bizi Rams'ta 1-0 gerideyken son 5 dakikada bulduğunuz gollerle 1-2 yendiğiniz maç, çok kritikmiş o sezon. Ondan bir hafta önce, son dakikada penaltı kaçırıp yenememiştiniz Giresunspor'u. Üstüne bize de yenilseniz daha zaman da vardı ligin bitimine, Avcı o maçtan sonra girermiş düşüş evresine net olarak. O maç, kırılma anı oldu sizin adınıza. TS'nin o seneki şampiyonluk maçı, net o maç bence.
-
3.lüğü garantilemişsin, kupayı kaybetmişsin. hiçbir amacın yok. çıkardığı 11'e bak..
bu adam kesinlikle genç oyuncu düşmanı. Bu adam olduğu sürece hem altyapı hem 1461 çürüyecek...
Ankaragücü tehlikede, diğer takımlara hak geçmesin diye yaptı hoca muhtemelen. Ama olsun maç iyi gidiyor ankaragücü yener insallah.
Güzel galibiyet ligi bitirdik. Trabzonspor olmadıktan sonra kim düşmüş kim şampiyon olmuş beni ilgilendirmiyor. Trabzonspor kazanarak gereğini yapmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendée Luçon -- 26 Mayıs 2024; 21:22:13 >
Usaklar A.Gücü yediginize sevindim, Konya düsmemis oldu. Sizide tebrik ederim.
-
usaklar seneye sampiyonmuyuz daaa, hacan soyleyun bakayum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu karadeniz şivesi değil, karadeniz şivesini bundan ibaret sanan dizi film yapımcılarının 2 iq beyninden ürettiği birtakım şeyler.
Bu yil hem sampiyonu belirlemeye hemde ligden duseni belirlemeye Trabzonun etkisi buyuk. FB nin tek yenilgisi Trabzona karsi ve 3 puanla Sampiyonluktan oldu. A. Gucunun ipini cekende TS oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ankaragücünün ipini çekmedik. ankaragücü kendi bağını kendi kesti. geçen hafta pendik maçı ve önceki haftalardaki kötü oyununun neticesi bu. çok da kötü yönetildi takım.
dün akşam maçı izledim, u19 ile çıksak yine alamazlardı maçı. orta sahayı geçince topu Bassoggog'a atmaktan başka hiçbir şey yapmadılar. ayrıca çok isteksizlerdi. te ankaradan gelen taraftara yazık oldu
-
iğrenç bir sezonu geride bıraktık. muhtemelen önümüzdeki sezon da rezil geçecek.
nasıl takım kurarsak kuralım, gs nin veya fb nin kalitesine yaklaşamayacağız.
sadece kadro kurmakla da olmuyor. adamlar güzel de oynuyorlar. taktikleri var alternatifleri var.
avcı'da ne var? kasket var, 2 sezon önceki şampiyonluğun ekmeği var.
-
İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Yeni sezonda güzel başarılara imza atacak bir kadro kurulur da bizde heyecanlı bir şekilde hem burada gerekirse stadda gerekirse TV başında takibimizi sürdürürüz.
Ben konudaki Avcı düşmanlarının hiç birine katılmıyorum. Bizim Trabzon olarak bize faydalı olanı hızlı bir şekilde çekip aşağı indirme huyumuz vardı. Bkz: Kulübün efsane isimleri. Neredeyse tamamı ile aramız kötü. Şenol, Hami vs. O yüzden hiç birinize katılmıyorum ve sabır etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Evet GS-FB arayı çok açtı bu sene ama bu kesinlikle kalıcı bir durum değil. Seneye iki takımdan birisi ilk 10'a bile giremeyebilir. Bu böyle. O yüzden karalar bağlamanın yersiz olduğunu düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X