Herkese merhaba arkadaşlar , Forumda Trabzonspor'lular olarak bizler sayıca fazla olmasakta bu konunun var olması gerektiğini düşünüyorum. Az olsun öz olsun ama burada takımımızı tartışıyor olalım. Haklı ve dominant şampiyonluk sezonumuz sonrası kötü bir dönem geçirdik. Kimi rehavet diyor kimi şanssızlık diyor öyle ya da böyle geçen sezon artık geride kaldı. Yeni bir hocamız ve yeni bir başkanımız var. Yeni sezona da kamp başlamadan güzel takviyeler yaparsak 2023/24 sezonu için iddialı olabileceğimizi düşünüyorum. Transferler oldukça da konuyu güncellemeye çalışırım. Konumuz hayırlı olsun, yolun sonu inşallah şampiyonluk olsun.
YENİ SEZON FORMALARIMIZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 27 Mayıs 2024; 9:31:55 > |
❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3.
-
-
-
-
Hayırlı olsun yeni konumuz, müsait olduğum her vakit buradayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sık sık burada buluşalım dostlar. Bende elimden geldiğince burayı güncel tutmaya çalışacağım. Duyumlarım olursa da muhakkak ilk önce buraya yazacağım.
-
-
Yok hocam yalan, bjelica hele ki sol beke en son düşünüyor transferi. Adamın öncelikli hedefi ileri hat.
Bence tam tersi önce savunmaya ağırlık vermeli. Birde Hamsik yerine onun klasında olmasa da ona yakın bir oyuncu. İleri hattımızın forvet dışında kötü olduğunu düşünmüyorum.
Savunmada iyi ya da kötü alternatifli bir ekip var ama ilerde hiç yok nerdeyse hocam. Önce 11 takımı oluşturup ardından B planı yapıyor bence hoca. Şu an 11 takımı yok
Savunmamız için seninle aynı şeyi düşünmüyorum. İyi ya da kötü bir savunma ekibinden ziyade kötü ya da kötü bir savunma ekibimiz olduğunu düşünüyorum.
-
Hocam elbette takviye gerekiyor savunmaya ama benim düşüncem bu, öncelikli olarak hücum ekibini doğru ayarlamak. Geçtiğimiz sezon 3. bölgede resmen hiçbir şey yapamadı takım. Sağa sola pas yapmaktan öteye gidemedi. Umarım gereken takviyeler yapılır diyeceğim ama bütçe gerekiyor, oyuncu satışı gerekiyor.
-
Paramız yok diye bik bik açıklamalar yaparak Altınordu'nun 17 yaşındaki kalecisine 700k euro bonservis vermişiz. %25'te sonraki satıştan pay.
Enteresan bir Altınordu transferi daha.
lanet sezonun bitmesine çok sevindim. sezona dair hiç güzel bir şey yok.
-
Selam guzel konu olmus emeginize saglik mac onu mac sonu ve transferlerde burda oluruz inşallah bu sezon hocadan umitliyim insallah savasan formayi hak eden bir kadro kurulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 15 Haziran 2023; 15:23:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konumuz hayırlı olsun
Ama önceki konunun üstüne sabitlenmesi lazım. Çoğunun haberi bile yok. Admim arkadaş halletsin şunu
Yeni hoca iyi hoca takıma biraz çeki düzen verir inşallah.
Öncelik ekonomiyi düşünmek olması lazım. Geçen sene yaptıkları hatayı yapmamaları lazım.
Hayırlı olsun hocam. Yeni konuyu siz açmışsımız sevindim. Hakkından gelirsin.
Geçen senenin konusuna son not olarak eklenip o konuyu sabitleseniz bilmeyen de gelir.
Mesela ben arayarak buldum diğer takımlar sabitlemiş merak ettim.
Katılıyorum iyi 1 stoper çok iyi 1 8 numara ve forvet öncelik bunlar olmalı. İskelet bunlar. Çok fazla açıkmamaları kazım.
Geçen sene takım oyuncular kötü değildi. Para ödenmediği için saldılar isteksizdiler.
Büyük maçlarda oynadılar mesela Monako fb bjk maçları. Son fb maçına full yedek çıkmazsak büyük ihtimal derbi mağlubiyeti 1 tane olacaktı. Oda td olmadığı zaman gs ye karşı penaltı golüyle 2.1 yenildiğimiz.
Monako galibiyeti var hocam. Tarihi fark.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Samsuna karşı tırt oyun oynayan takımın taraftarı bizden medet umuyor. Ne hale gelmişler vallahi yazık.
Kötü oynadığımız haftalardır belli olan bir şey. Skor olarak da kötü maç oldu ama %70 ihtimalle bu maçın kazananı zaten belliydi. Buraya gelip de iki laf etmenin anlamı yok. Galatasaray'ı tebrik eder, Fenerbahçe ile Galatasaray'a şampiyonluk mücadelesinde başarılar dilerim. Hak eden kazansın. |
gs savunur sizi :D şuraya bak hakem doğruyor sizi yazmış. |
Arkadaşlar şimdi buradaki sarı civcivi laciverte boyayıp göndermek var ama gerek yok. Pazar akşamı hepsini birden ramazan topuna koyup patlatacağız. Ertesi gün oruç tutamayacaklar. Rahat olunuz. Pazar akşamını bekleyiniz. Bu da buralarda konuşsun dursun. |
Fb Türk futbolunun kanseridir tartismasiz çok net
Hadi bunu da silin adminler... |
Ezdi. |
ben seni hatırladım, sen çok boş yapan arkadaştın. bir kere ben abdulkadir ömür için yazmıştım onu. hani oyuncunun olup olmamasının hiç bir önemi yok diye dedim. şike algısı yapmıştınız ya hani... ben sizleri fenerbahçe-trabzon maçında da hatırlıyorum. 3-5 atıyordunuz, hakemler düzgün yönetse 1-5 yenilecektiniz. aynı şekilde samsuna da atıyordunuz, averaj açıyordunuz falan. |
Mazisi kapkaranlık olan, haksızlığı hak olarak kabullenmiş bir kulübün taraftarı olacağıma Yimpaş Yozgatspor'u desteklerim daha iyi. |
Terbiyeni takın belki de babandan büyüğüm. GS fb 2 nizde nefretlik siniz bizim için. Türk futbolunun kanserisiniz.güçlüyüz haklıyız mantığı ile sömürdünüz bütün ülkeyi. |
Fenerbahceli saldirgan futbolcular spor ahlakina uymayan davranis sergiledikleri icin gerektigi sekilde acilen cezalandirilmalidir.
Kacgun oldu saldirganlara halen daha ceza aciklanmadi. Korkarimki bizden once bu oyuncular kendi milli takimlarindan bir ceza alarak dislanabilirler, bizim adalet topuzu 13 yil once oldugu gibi yine kendi bacagina vuracak. |
Benzer içerikler
- il / ilçe spor güvenlik kurulu ya da ev sahibi kulüp tarafından alınan karar neticesinde sahip olduğunuz takım logolu kartınız/kartlarınız ile bu kategoriden bilet almanız için kısıt bulunmaktadır.
- forma imza kalemi
- formadan isim silme
- 17 yaşında futbola başlanır mı
- stada anahtar alınıyor mu
- football manager 2024 ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X