Şimdi Ara

Trabzonspor - Fenerbaçe Maçında Olaylar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, kimse gücenmesin. Herhangi bir kitleyi hedef almak ya da genel itibariyle eleştiri yapmak istemiyorum.
    Fakat Trabzon insanının sporla alakalı sorunu nedir, anlayamıyorum!

Şu anki maçta Trabzonspor çok iyi bir skor elde etmişken bile, tribünler salonu yerle bir ettiler... Kadın hakemin üzerine yabancı cisimler atıp, güvenlik çalışanları içeri alırken vurmaya çalıştılar.
    Fenerbahçeli oyuncuların üzerlerine saldırdılar! Oyuncular başlarının üstüne forma kapatarak jandarma kontrolünde zor bir şekilde içeri girebildiler.
    Avrupa'da sevilen onca yabancı oyuncu eminim ki bu anlamsız terörün şokunu yaşıyorlar.

Lütfen söyleyin! Neden Trabzonspor'un hem futbol hem de basketbol maçlarında böyle çirkin olaylar görürüyoruz?
    Bu öfkenin kaynağı nedir ki, tüm dünyaya rezil olmayı göze alıyoruz?

• Kaşınıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çünkü adaletin olmadığı yerde anarşi başlıyor okey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

çünkü adaletin olmadığı yerde anarşi başlıyor okey ?

Bu sözlerin aynısını PKK'yı savunanlar da kullanıyor.

Eğer ki, insanlık adına utanç verici olan dünkü çirkin olayları savunuyorsan, boş yere vakit harcamayalım!

İnandığın şekilde düşünmeye devam et... Tamam. (Okey masada oynanır.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

çünkü adaletin olmadığı yerde anarşi başlıyor okey ?

Bu sözlerin aynısını PKK'yı savunanlar da kullanıyor.

Eğer ki, insanlık adına utanç verici olan dünkü çirkin olayları savunuyorsan, boş yere vakit harcamayalım!

İnandığın şekilde düşünmeye devam et... Tamam. (Okey masada oynanır.)

olaylardan haberim yok. basketbol takip etmiyorum.

sadece tahmin edebiliyorum.

üzücü durum. 800 bin nüfuslu şehri lekeliyor böyle olaylar.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Youtube'da izleyebilirsin. Maalesef utanç verici şeyler yaşandı.

Katılıyorum... Yüz kişinin ya da beş yüz kişinin yaptığını yüz binlerce insana mâl etmek âdil olmaz. Bu yüzden özellikle Trabzon'luların bu olayı kınamaları gerek. Çünkü bir kadına bile vurmaya çalıştılar!

Eski nişanlım da Trabzon'luydu. 2 defa da gittiğim bir şehir. Oldum olası sevmişimdir ama açıkçası şu spor ortamlarında sıkça yaşanan aşırı şiddet yüzünden soğuk bakmaya başladım.

• Bu Trabzonluların alayı holigan. Kanlarında var gaza gelip heryeri yıkmak. Ben adalet bekçisi değilim, bu sadece kendi görüşüm.

• Trabzonsporlular davalarında sonuna kadar haklılar. Ama şiddet kullanmak onları haksız duruma düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Trabzonsporlular davalarında sonuna kadar haklılar. Ama şiddet kullanmak onları haksız duruma düşürüyor.

Aynen ben de buna katılıyorum. Maalesef zamanında alınan TFF kararları sebebiyle, bunun gibi sporda şiddet olayları körüklendi. Şimdi de önü alınamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.