Şimdi Ara

Tracert Yorumlama -UYDUNET-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 aydan beri uydunette Manisa'da 100 den aşağı düşmeyen bir ping problemi var. Tracert'i atıyorum sorun nerde olduğunu söyleyebilcek var mıdır?Tracert Yorumlama -UYDUNET-

• Manisa niye afyon gidiyor afyon daki pop nokası bize yetmiyor ki ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam il de ping neden yuksek oldugunu ögrenmiş olduk

• Dostum pop noktasını değiştirmelerini istesek izmir üzerinden hallederler mi?
  • Sans201 S kullanıcısına yanıt
    Afyon benim olduğum pop noktası var afyon da oraya taşıyor sizde artık. Almış olduğum cevap.

İzmir-Hatay'dan çıkmış, Hatay-Ulus arası çok uzun mesafe olduğu için 400GE modülasyonuna uygun değilse Afyon üzerinden çıkarıyorlardır. Bu yıl içerisinde POP'lar arası iletişimler 400GE modülü üzerinden sağlanacak bu yüzden daha önce de dediğim gibi hop sayısı artabilir. Mesela Ankara-İstanbul arası iletişimi de Acıbadem-İzmit-Ulus olarak sağlamayı düşünüyorlar. Bu şekilde olması yanlış ama bu şekilde yapmak kompile güzergahları değiştirmekten daha kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım bir de ben konuşayım. Bne gerip şeyler söyleyince bu bilgili deyip pop'tan parça bile değiştirtmiştim:D
    Peki csgo da düşük ping almam mümkün değil sanırım. 24 mbit hız 4 mbit download ama ping çok sıkıntı kablonette. ADSL kullanıyorum fiber geçsem etkisi olur mu? Mesela millenicom Superonline yapısını kullanıor. Onunda pingi en düşük alt yapı. Sence millenicom iyi olur mu? Tahahhütüm bitiyor sonuçta
  • Sans201 S kullanıcısına yanıt
    Millenicom superonline kullanıyor fakat CGN sorunu var. Ping düşük olması lazim isterseniz Bedava millenicom kodu vereyim 1 ay bedava kullanirsiniz fakat önce apartman da superonline fiber alan birsi var oradan test yapin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    Tracert Yorumlama vie.valve.net
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IP adresiniz 195 ile mi başlıyor?
  • Hayır speedtest te şuan 94'le başlıyor.
    Geç cevap verdiğim için özür dilerim.
  • Merhabalar steam e ping atmışsınız fakat steamin sunucuları(akamai) türkiyedede var. Yani yurtdışı bir siteye tracert çekmeniz daha mantıklı olur. Ayrıca pop değiştirmek için ip adres değişikliği talep edin müşteri hizmetlerinden.

• Afyon pop noktasi bile yuksek ping cikmiş benim afyon ping 7 ile 14 ms arasinda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.