Şimdi Ara

### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ### (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sameducer

pff matador sizin serverlar da çok ping var o yüzden dc veriyor ama diğerleri böyle değil kapasiteyi azaltırsanız iyi olur bir türlü sizinkinde oynayamadım

alala bende öle bi sorun olmadı gayet iyi çalışıyor TMN-TR serverı değil mi?
  • ya bu oyunu cd ciden almıştım ama bi türlü kuramadım şimdi burdan indiricem indirmesinede bu oyun internet olmadan çalıştırıp oynama imkanımız varmı boşa indirmiş olmayayım.
  • Güzel oyuna benziyor ^-^
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

pff matador sizin serverlar da çok ping var o yüzden dc veriyor ama diğerleri böyle değil kapasiteyi azaltırsanız iyi olur bir türlü sizinkinde oynayamadım

alala bende öle bi sorun olmadı gayet iyi çalışıyor TMN-TR serverı değil mi?

evet o server diğer serverlarda sorun yokken orada dc ve lagdan geçilmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

En son hangi track mania çıktı

TM Unlimited olması lazım çünkü para ile satılıyor heralde odur en sonu

TM Unlimited diğil TM United çıktı arkadaşlar
  • arkadaşlar trackmania nations vista' da çalışmıyor mu yoksa sorun bende mi? Çünkü açılışta saçma sapan hatalar veriyor. 8800gtx'i tanımlayamıyor oyun..
    Kısacası Vista' da çalıştıran var mı? Eğer var ise denemeye uğraşmaya devam edicem..
  • bende ver bu oynuyorum çok çılgın bi yarış
  • beyler bendede hata veriyor versioyandan dolayı ama hiçbi link gelmiyor bi link verseniz online oynamak için patch fln
  • turnuva var mı yok mu
  • ...

edit:çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 3 Temmuz 2007; 16:30:54 >
  • severek oynadığım bir oyun çok ii olmasamda alman serverlerinde dolaşırım genellikle yarışlarda ilk beşe girerim bide pc ii olsa tam süper olcak ama yinde oyunu ii oynarım bu oyunu DH de görmek beni çok mutlu etti
  • bence ınternet ızerınden oynanacak en gusel oyun uzuuun zamandır oynarım bu oyunu adım antedilivuan oyunda gelın hep beraber oynayalım
  • Ikı uc ay once oyunu ındırıp oynamıstım.Pc yı formatlatınca unutmustum.Guzel oyundu. Sımdı yenıden kurdum v Turkce dıl paketıne de yukledım. Bakalım onlıne oynayabılecekmıyız. Sımdı oynamaya calısalım
  • kesinlikle ONLINE olarak oynayın derim ayrıca TR deki TM-TR serveri de çok kalabalık geceleri de bayağı kalabalık oluyor konsolla da çok zevkli oluyor ama bazı yollarda finishi bile göremeyince deli oluyorum
  • vay be adamakıllı bi bugün 2-3 saat oynadım 75 puan + 15 bin küsür oldum
    canada serverında bi tane türk gördüm ama bana diyo rankına göre çok iyi oynuyorsun yaw diyo adam kafayı yiyordu geçtikçe

bu arada rank düşük olunca mı iyi oluyo yüksek olunca mı
  • valla bu rank mank puan olaylarına hiç girmedim o kadar oynadım hiç bakmadım ne işe yarıor nerden bakıoruz bunlara..
  • Bende oynuyordum ama kLavyeyi acip temizLedigimde bi puL kaymis onun icin gaz verirken soL ' a dönemiyorum onu haLLetmem gerek
  • güzel oyunmuş kısa zamanda denicem
  • ya arkdaşlar yeni yol ve otomobil indirebileceğim bir site var mı tm-tr.com'dakilerin çoğu hep united destekli ve çalışmıyor nations da, şöle nations destekli patch var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 3 Temmuz 2007; 16:34:15 >
  • Bende destek verim 1 sene önce çok oynadğım bir oyundu fakat şimdi bakıyorumda eski tadı yok ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.