Şimdi Ara

### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ### (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Beyler peki server larda lag oluyormu ?_?

Kalabalık olsa da oyunda lag olmuyor, çünkü oyunun sahip olduğu online motoru çok iyi optimize edilmiş. Bilginize...
  • İndiriyorum bakalım bi aralar oynamıştım bende
  • http://img256.imageshack.us/img256/9972/48243436.jpg

beyler bu sorunu nasıl çözebilirm .
  • Konuyu hortlatıyorum ama oyunda Turkcell/Super Online Reklamlarını göreniniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

Konuyu hortlatıyorum ama oyunda Turkcell/Super Online Reklamlarını göreniniz varmı

Evet var

Bu Trackmania United in yada diğer serilern nations tan çok büyük bir farkı var mı?
    varsa bi arkadaşta var hepsi isticem

• Ya 5 yarıştan sonra freezone'mu ne diyor. Sadece spector mu ne ondan oluyoruz. Ücretsiz versiyon oynadığımızdan mı acaba
  • trackmania united forever indirsek online oynayabiliyor muyuz ?
  • Yaww ben oyuna giriyorum internet bağlansınmı diyor evet diyorum sonra no master server diyor yardımcı olursanız sevinirim birde kamerayı değiştirdiğimizde ön tekerlekleri nasıl görünür yaparız bunun gibihttp://img262.imageshack.us/img262/1346/screenshot07largenl5.jpg
     ### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###

• oyun steamda bedava
  • Track Mania Stadium ücretli
  • trackmanianations steam üzerinde multiplayer oynanmıyormu. iki üç arkadaş yükledik oynu kendi aramızda oynayanıyoruz. bi çaresi varmıdır
  • steam indiriminden ben stadyum aldım. oyun bağımlılık yapıcı ama bazen cinnet geçiriyorsunuz bazı parkurlar o kadar zor ki
  • bugünkü oyunumdan bir bölüm parkuru çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 21 Temmuz 2014; 23:16:18 >
  • bu oyuna niye ilgi az yahu. tm nationsda ilk 10 daydı türkiye. stadyumda türkiyeden sadece 2700 oyuncu kayıtlı
    nations beleş olduğundan heralde 10 lira çok geldi bizim millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 26 Temmuz 2014; 0:13:33 >
  • hortlatıyım konuyu.

2006 da kayıt olduğum kullanıcı adımı ve şifremi unuttum napabilirim?
  • pegasus_2 kullanıcısına yanıt
    ubisoft a mail at belki yardımcı olabilirler bende key unuttum mail atacağım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.