Şimdi Ara

### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###

Arkadaşlar eskiden yapmış olduğumuz turnuvalar ve milli maçlarımız devam ediyor. Önceki milli turnuvamızda yani milli takım kaptanlığını yaptığım Nations Cup 2 turnuvasında İsrail'e çok talihsiz biçimde yenilerek turnuvadaki mücadele şansımızı zora sokmuş ve akabinde yaptığımız Norveç maçında elenmiştik. Yaklaşık 200 iyi oyuncu arasından en iyi 5 kişiyi milli takıma seçmiştik fakat istediğimizi sonuçları alamasak da bu bizi yıldırmadı. Şu an dünya klasmanında 77 ülke arasında 8. sıradayız. 7'den 77'ye her yaştan Trackmania oyuncularını bir çatıda toplayanwww.trackmania-turkiye.com sitesinin baş yöneticisiyim ve bu zamana kadar Türkiye'deki yarış oyunları için turnuva ve etkinlikler düzenlemeye çalıştım. Bu zamana kadar birçok turnuva düzenledik, şimdi ise önümüzde 8. Takımlar turnuvası ve milli turnuva olan Nations Cup 3 var. Bu turnuvalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için, araba yarışlarında yetenekli oyunculara ihtiyacımız var. Bu nedenle bütün TMN oyuncuları bu başlık altında toplanalım ve her türlü konuda bilgi almak isteyenler buraya yazsınlar.
    İlginiz için şimdiden teşekkürler...

Oyunu hemen indirmek için: http://download.nvidia.com/downloads_emea/Trackmania_Nations/TmNationsESWC_Setup.exe (265MB)

Server istatistiklerinehttp://server.trackmania-turkiye.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.[&:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 28 Ağustos 2007; 21:56:49 >

• senin sayende bu oyunu tanıdım ve videosunu izledim çok hoşuma gitti indiriyorum şimdi
  • şimdi indi saol arkadaşım peki bu demo mu full mü
  • valla bende şimdi indiriyorum.ben biliyodum bu oyunu ama hiç oynamadım.fizik kuralları çok süper yapılmış bu oyunda.
  • @***blood*** ;

Bu bir demo değil tam sürüm multiplayer bir oyundur ve tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

cankayac ;

Kim söylemişse gerçekten doğru söylemiş, oyunun en büyük özelliği mükemmel fizik motorudur.
  • arkadaşım seni kutluyorum gerçekten süper bir oyun 1.5 saattir oyunun başındayım grafikler süper ve yol şartları mükemmel ayrıca şanlı türk bayrağımızı görmek de çok güzel artık beni de bu topiğe üye yapabilirsin artık bende bir trackmania nations hayranı ve oyuncusuyum favorilerim arasına ekliyorum bu oyunu gerçekten kayda değer bir oyun ancak oyunu online oynamak istedim ve aşağıdaki gibi bir hata ile karşılaştım neden update istiyor ve elinde update versiyonu varsa paylaşır mısın bende online oynamak istiyorum

• bu oyunu çok merak ediyordum ve şu anda indiriyorum..

acaba şu adna turnuva varmı varsa benide alırmısınız süper araba kullanırım nfs de kolay kolay geçilmem en azından
  • Bu oyunu Matador arkadaşım sayesinde tanımış, adresini verdiği siteden indirmiştim, hatta oradan araba paketini de indirmiştim, en güzel arabalardan biri Ferrari Enzo bence.Oyunda yol yapabilmek güzel.Oyunu multiplayer oynamadan silmiştim ne yazıkki, ama setup dosyası duruyor, belki yüklerim bir ara tekrar...
  • indiriyorum çok güzel bi oyuna benziyor da sadece multiplayer mi oynanıyor pot-bot olayları warmıtek başıma bilgisayarla yarışabiliyor muyum
  • Daha önce biraz oynama şansım olmuştu hoşuma gitmişti indiriyorum şimdi
  • @***blood*** ;

Oyunda çıkan update uyarısına ok deyince oyun masaüstüne dönüyor ve direkt download linki açılıyor. Zaten ufak olan o update'leri yaptıktan sonra oyuna multiplayer olara giriş yapabilir ve binlerce serverdan istediğinde oynayabilirsin. Türkiye'deki 24 saat açık olan tek sunucu sitemizin sunucusu ve aşağıdaki resimde en üstte görebilirsin. Göreceğin üzere 41 kişi aynı anda oynamakta ve inanılmaz zevkli olduğunu söylemeliyim. Fakat oyuna yeni başlayanlar için ilk etapta Almanya'daki "jamlan.de freeanger" serverına girmelerini öneririm şayet oradaki yollar bizdekilere oranla oldukça basit.

Oyunu nasıl Türkçe yaptığımı sorarsanız,www.Trackmania-Turkiye.com 'da sitenin hemen sağ tarafında gerekli bilgilere ve Türkçeleştirme dosyasının kurulumuna ulaşabilirsiniz.

@sameducer ;

8. takımlar turnuvasını yakında düzenleyeceğiz ve sürekli turnuva ve maçlar yapmaktayız. Eğer foruma girersen orada 10'dan fazla takım göreceksin ve kendini biraz geliştirdikten sonra o takımlardan birisine başvurabilirsin, kabul edilme ihtimalin oldukça yüksek.

Ben 10 gün buralarda olamayacağım, eğer herhangi bir sorunuz olursahttp://forum.trackmania-turkiye.com adresinden dilediğinizce yararlanabilirsiniz. Bu forum Türk oyuncuların yoğun ilgisi sebebiyle, dünyadaki en büyük Trackmania forumu olma özelliğini koruyor. Yabancılar bize bu konuda imrenerek bakıyorlar. Tekrar bu vesileyle, bütün oyunculara teşekkür ederim.

• Ben de varım. Severim Trackmania yı.
  • saol matador updatei yaptım snn trackmania tr sitesinden de tr dil yaması ve şahin indirdim ve gecenin 04.30 nda 30 kişi ile online yarıştım gerçekten çok zevkli acayip bağımlılık yapıor şimdi yine giriyorum online oynamaya
  • zamanında az mı oynadım bu oyunu vay be
    SD-Team 'ı ben kurmuştum en iyi map yapanlar arasındaydım :D
    hatta zamanında epey SweetDevils serveri açmıştım Warriors serverdan sonra en iyisiydi :D
    ama herşey bitti ama oynayacak arkadaşlara başarılar diliyorum gerçekten çok zevklidir bu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mc0m -- 24 Haziran 2007; 18:50:25 >
  • oyundan ssler:

bu arada bu son yolu çok beğendim ancak mapa gemi deniz vs. koyamıyoruz ki nasıl olmuş acaba bu unlimited versiyonu mu ? yada böyle mapler varsa nerden bulabiliriz Nations için

• @blood

bunlar trackmania nations a ait değil, Single player oynanan Sunrise a ait ss ler. Nations SSleri:

http://images.google.com.tr/images?q=trackmania%20nations&ie=UTF-8&oe=UTF-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi
  • arkadaşlar bu oyun vista x64 de çalışıyor mu, ben kurdum ama açılışta hata veriyor
  • En son hangi track mania çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

En son hangi track mania çıktı

TM Unlimited olması lazım çünkü para ile satılıyor heralde odur en sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 25 Haziran 2007; 16:56:49 >
  • pff matador sizin serverlar da çok ping var o yüzden dc veriyor ama diğerleri böyle değil kapasiteyi azaltırsanız iyi olur bir türlü sizinkinde oynayamadım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.