Şimdi Ara

### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ### (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bende oynuyorum bu oyunu ama anlayamadım. bir pistte atabileceğim en iyi turu atıyorum. diyelim 45 sn de bitirdim. diyorum artık bunun ötesi olmaz. adamın teki geliyo pat 40 sn de bitiriyo çıldırıyom yaa. nedir bunun yolu nasıl oluyo bu iş anlayamdım gitti. oyundan soğuma noktasına geldim. bilen varsa söyleyebilirmi. çalışarak olacak iş ama ne biliyim bu kadarda fark olmaması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARone

ya bende oynuyorum bu oyunu ama anlayamadım. bir pistte atabileceğim en iyi turu atıyorum. diyelim 45 sn de bitirdim. diyorum artık bunun ötesi olmaz. adamın teki geliyo pat 40 sn de bitiriyo çıldırıyom yaa. nedir bunun yolu nasıl oluyo bu iş anlayamdım gitti. oyundan soğuma noktasına geldim. bilen varsa söyleyebilirmi. çalışarak olacak iş ama ne biliyim bu kadarda fark olmaması lazım.

bazen oluyor insanın oyunu pcden silesi geliyor ama diğer mapta birinci olunca işler değişiyoor
  • geçen yaz oynuyordum. tam bir hastalık valla...
  • silesim geldi. bu oyun farklı birşey benim aradığım bu deil. Need for speed le karsılastırılamaz.gercek dısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

En son hangi track mania çıktı

En son çıkan Trackmania United ve 70YTL'ye satılıyor. Prensipte TMN'nin aynısı fakat diğer Trackmania serilerinin de ortak bir birleşimi.

quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

pff matador sizin serverlar da çok ping var o yüzden dc veriyor ama diğerleri böyle değil kapasiteyi azaltırsanız iyi olur bir türlü sizinkinde oynayamadım

Bizim server Türk tabanlı 10Mbit'lik bir server ve aynı anda 60 kişi ve fazlası rahatlıkla oynayabiliyor limitinin tam olarak bilmiyoruz fakat Nadeo 50'den fazla olan serverlara artık ladder vermiyor. O yüzden serverı 50 kişilik açtık. Yani demek istediğim serverı kapasitesinin oldukça altında kullanmaktayız bu nedenle lag olması pek mümkün gözükmüyor. Bende son derece düzgün, sen port ayarlarını kontrol etmelisin. Oyun 2350 ve 3450 no'lu portları kullanıyor. Bunları modeminden manuel olarak açarsan oyun internet üzerinden sorunsuz çalışacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

ya bu oyunu cd ciden almıştım ama bi türlü kuramadım şimdi burdan indiricem indirmesinede bu oyun internet olmadan çalıştırıp oynama imkanımız varmı boşa indirmiş olmayayım.

Oyunun çalışması için internet gerekmiyor. İnterner olmadan da solo modda her haritada oynayabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

arkadaşlar trackmania nations vista' da çalışmıyor mu yoksa sorun bende mi? Çünkü açılışta saçma sapan hatalar veriyor. 8800gtx'i tanımlayamıyor oyun..
    Kısacası Vista' da çalıştıran var mı? Eğer var ise denemeye uğraşmaya devam edicem..

Vista'da çalışıyor yapman gerekenler:
    sorun starforce drivırında
    1-oynu tekrar yükleyin
    2-sakın açmayın!!!!!!
    3-program filesta launcherı değil TrackMania Nations ESWC.exe dosyasını açın
    4-Starforcun eski driverları yüklenecek ve oyun hata vericek ama önemli değil
    5-http://www.star-force.com/ sitesinden yeni starforce drivırı indirin
    6-kurun
    7-son olarak da güncellemeleri yapın ve keyifle oynayın.

quote:

Orjinalden alıntı: m1cch3ck

beyler bendede hata veriyor versioyandan dolayı ama hiçbi link gelmiyor bi link verseniz online oynamak için patch fln

Link değil de oyunu update etmen gerektiği şeklinde bir yarı alırsın ve ok dediğinde otomatik olarak site gelir ve download başlar.

quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

turnuva var mı yok mu

Turnuva kuralları ve fikstür bu hafta içinde açıklanacak.

quote:

Orjinalden alıntı: ARone

ya bende oynuyorum bu oyunu ama anlayamadım. bir pistte atabileceğim en iyi turu atıyorum. diyelim 45 sn de bitirdim. diyorum artık bunun ötesi olmaz. adamın teki geliyo pat 40 sn de bitiriyo çıldırıyom yaa. nedir bunun yolu nasıl oluyo bu iş anlayamdım gitti. oyundan soğuma noktasına geldim. bilen varsa söyleyebilirmi. çalışarak olacak iş ama ne biliyim bu kadarda fark olmaması lazım.

Birkaç ay önce yazdığım:http://forum.trackmania-turkiye.com/index.php?topic=1123.0 bu konuyu okumanı tavsiye ederim. Aslında çok daha hızlı sürebilmek ve virajları müthiş bir denge ile dönebilmek mümkün. Çok daha detay bazı incelikler var fakat bunları zamanla kendin çözebiliyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

valla bu rank mank puan olaylarına hiç girmedim o kadar oynadım hiç bakmadım ne işe yarıor nerden bakıoruz bunlara..

Rankını görmek için, önerilen sunucuların görüntülendiği ekranda sağ alttaki "tüm sunucuları göster" butonuna tıklayarak sağ taraftan ladder bilgilerine ulaşabilirsin. Sistem kabaca şöyle çalışıyor. Örneğin sen dünya sıralamasında 1456. sıradasın ve yarışta dünya 355. siyle yarışıyosun diyelim. Eğer onu geçebilirsen yani yarış sonunda ondan daha üstte yer alırsan ciddi şekilde puan kazanırsın. Sonuç olarak mantık senden iyi sırada olan kişiyi geçtiğinde puan kazanmış oluyorsun ve bu şekilde genel sıralamada puan kazanır ilerliyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

silesim geldi. bu oyun farklı birşey benim aradığım bu deil. Need for speed le karsılastırılamaz.gercek dısı

Oyunu herkes beğenecek diye bir kaide yok ama gerçek dışı derken tam tersini kastediyorsun sanırım. 200'le 90 derecelik viraj almak gerçek içiyse, seninle çok farklı düşünüyoruz demektir.

Tatilden döndüm sonunda, oh be özlemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 12 Temmuz 2007; 18:14:42 >

• Oyunu severek oynuyordum. Ama artık pek fazla oynamıyorum. Notebook kaldırmamaya başladı oyunu. bilghassa çok karmaşık ve değişik yollarda takılmalar oluyor ve oyunun hiçbir zevki kalmıyor. Eğer bilgisayarı değiştirirsem bu oyunu daha fazla oynarım muhakkak.

Hoşgeldin Matador ;)
  • Arkadaşlar oyunu sorunsuz bir şekilde kurdum fakat açarken Please wait yazısından sonra masaüstüne tekrar atıyor.

Oyunu daha önce aynı sistemle oynamıştım. Formattan sonra tekrara açılmadı. Neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • ben de oynuyorum turnava fln olursa tarih zaman farketmes katılabilirim.
  • Arkadaşlar oyun kotaya işliyor mu?Yanlış anlamayın indirirken değil oynarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin. -- 24 Temmuz 2007; 18:29:45 >
  • internet üzerinden oynarken kotaya işlemesi lazım ama single oynarsan bişe olmaz..
  • sımdı yukluyorum aranıza gelecem bekleyın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cemil64

Arkadaşlar oyunu sorunsuz bir şekilde kurdum fakat açarken Please wait yazısından sonra masaüstüne tekrar atıyor.

Oyunu daha önce aynı sistemle oynamıştım. Formattan sonra tekrara açılmadı. Neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Bilen yok mu ya???
  • ya arkadaşlar bizim net sınırlı kotaya ne kadar dolduru bu oyun ya oynamak güzelde ay sonu :( üzülmeyelim sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cemil64

Arkadaşlar oyunu sorunsuz bir şekilde kurdum fakat açarken Please wait yazısından sonra masaüstüne tekrar atıyor.

Ekran kartının güncel sürücüleri ve Directx9'un en son sürümünün yüklü olduğuna emin olmalısın. Bunları yaptıktan sonra oyunun güncellemesini kurabilirsin eğer yine çalışmazsa, başka bir çözüm buluruz.

Çalışmazsa sistemini buraya detaylı biçimde yazıp neleri denediğini anlatabilirsin, ona göre sorunu bulabiliriz.

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Arkadaşlar oyun kotaya işliyor mu?Yanlış anlamayın indirirken değil oynarken.

Oyun en kalabalık serverda dahi en fazla 4kb/s'lik kota götürüyor yani bu da 1 saatte 14MB demek. Basit bir hesapla günde 2 saat oynayan bir kişi günlük 28MB'dan 1 ayda düzenli olarak hergün oynadığı taktirde 800MB civarı kotası azalacaktır. Tabi bu kota miktarı 50 kişilik kalabalık bir servera göre hesaplandı, daha az kişi olduğunda bu miktar da altına düşecektir. En yoğun halde 800MB kota yer yani.

• bende gelicem bekleyinn birde arkadaşlar bu sizin kendi yaptığınız haritalar mı ? (daha girmedim oyuna)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

bende gelicem bekleyinn birde arkadaşlar bu sizin kendi yaptığınız haritalar mı ? (daha girmedim oyuna)

Kendi yaptığımız derken üyelerimizin yaptığı yüzlerce yol var ama hepsi çok kaliteli mapler değiller o yüzden çoğunluğu yabancı ağırlıklı ödül almış maplerde yarışıyoruz daha zevkli oluyor.

Serverımızdaki 250 adet birbirinden kaliteli yolları:http://server.trackmania-turkiye.com/Trackmania-Turkiye%20Server%20TOP%20250%20Maps.rar adresinden indirebilirsiniz.

• arkadaşlar ben giriyorum you were kicked filan yazıoyo atmayın yav
  • Eskiden güzeldi ama eskiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

arkadaşlar ben giriyorum you were kicked filan yazıoyo atmayın yav

Arkdaşlar servera 1 milyon rank limiti koyduk kusura bakmayın ama bu gerekliydi. Oyuna yeni başlamış kişiler başka serverlarda kendini geliştirip daha sonra sunucumuza gelebilirler. 1 milyon rank'ın altına inmek çok kolay, sadece biraz alışmak yeterli.
  • 1 milyon ran derken neden bahsedionuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.