asagidaki web sayfasi araciligi ile kervan yapan (trader) oyuncular, hangi mal'dan ne kadar alirlarsa istedikleri yildiz oraninda max kapasiteye cikabileceklerini gorecekler.
Money - Lvl & star calculater: Lvl: (kendi leveliniz) star(s): (kac yildiz kervan yapmak isteginiz) transportation: horse [ ] camel [ ] ox...no data yet /// (kervani hangi hayvanla tasiyacaginiz. henuz okuz ayarlari mevcut degil)
ardindan "Calculate!" dugmesine basiyorsunuz. asagidaki listede sira ile hangi maldan ne kadar almaniz gerektigi yaziyor.
*Not=Alıntıdır..
134-205-277-348 Trade eşyalarının fiyatlarıdır... 134(White Silk)-205(Red Silk) gibi gibi...
(Ç)ALINTIDIR
iide ne işimize yarıyacakki
SAĞOL ÇOK SAĞOL KANKAM
quote:
Orjinalden alıntı: poketrader
nemi işimize yarayacak belki günün birinde 20 lwl olabilirsinde kervan taşırsın bu parayla ne kadar mal alırım kaç para kar yaparım diye düşünmeden bu siteye bakarsın .
quote:
Orjinalden alıntı: numberyunus
quote:
nemi işimize yarayacak belki günün birinde 20 lwl olabilirsinde kervan taşırsın bu parayla ne kadar mal alırım kaç para kar yaparım diye düşünmeden bu siteye bakarsın .
lwl 42 persia full str botsuz bu beni diğer forum acc eskidendi poke asıl adım banlandı geçene kadar bunu kullanıyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: numberyunus
quote:
lwl 42 persia full str botsuz bu beni diğer forum acc eskidendi poke asıl adım banlandı geçene kadar bunu kullanıyorum
e bunuda banlasın yasaklar çiğnemek içindir bot muhabbeti yapılıyo bot kullanılıyo ? ne oluyo adamlar banlanınca 3 lü 3lü yeniden kasıyolar burdada öle neden sanıyosun son 3gündür mesajı -40lar baya bi arttı toplu banlama oldu bak 3-4 gün sonra -40 mesajlı kalcakmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme