Şimdi Ara

TRADERLER İÇİN MAL HESABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asagidaki web sayfasi araciligi ile kervan yapan (trader) oyuncular, hangi mal'dan ne kadar alirlarsa istedikleri yildiz oraninda max kapasiteye cikabileceklerini gorecekler.

http://noellab.net/migi/tools/bestbuy.htm

yani; acilan sayfada doldurulacak kisimlar;

Money - Lvl & star calculater:
    Lvl: (kendi leveliniz)
    star(s): (kac yildiz kervan yapmak isteginiz)
    transportation: horse [ ] camel [ ] ox...no data yet /// (kervani hangi hayvanla tasiyacaginiz. henuz okuz ayarlari mevcut degil)

ardindan "Calculate!" dugmesine basiyorsunuz. asagidaki listede sira ile hangi maldan ne kadar almaniz gerektigi yaziyor.

*Not=Alıntıdır..

134-205-277-348 Trade eşyalarının fiyatlarıdır...
    134(White Silk)-205(Red Silk) gibi gibi...

(Ç)ALINTIDIR

• iide ne işimize yarıyacakki
  • SAĞOL ÇOK SAĞOL KANKAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: poketrader

iide ne işimize yarıyacakki

nemi işimize yarayacak belki günün birinde 20 lwl olabilirsinde kervan taşırsın bu parayla ne kadar mal alırım kaç para kar yaparım diye düşünmeden bu siteye bakarsın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: numberyunus

quote:

nemi işimize yarayacak belki günün birinde 20 lwl olabilirsinde kervan taşırsın bu parayla ne kadar mal alırım kaç para kar yaparım diye düşünmeden bu siteye bakarsın .

lwl 42 persia full str botsuz bu beni diğer forum acc eskidendi poke asıl adım banlandı geçene kadar bunu kullanıyorum
  • quote:

quote:

quote:

lwl 42 persia full str botsuz bu beni diğer forum acc eskidendi poke asıl adım banlandı geçene kadar bunu kullanıyorum

BİLDİĞİM KADARIYLA BANLANAN ACC Sİ OLAN BİRİNİN YENİDEN ACC ALMASI YASAKTI ÖRN:tufan21

• quote:

Orjinalden alıntı: selo_c4

quote:

quote:

quote:

BİLDİĞİM KADARIYLA BANLANAN ACC Sİ OLAN BİRİNİN YENİDEN ACC ALMASI YASAKTI ÖRN:tufan21

e bunuda banlasın yasaklar çiğnemek içindir bot muhabbeti yapılıyo bot kullanılıyo ? ne oluyo adamlar banlanınca 3 lü 3lü yeniden kasıyolar burdada öle neden sanıyosun son 3gündür mesajı -40lar baya bi arttı toplu banlama oldu bak 3-4 gün sonra -40 mesajlı kalcakmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.