ortak olabileceğim bir gurup arıyorum. Not: benim kodladığım kendi stratejim var, Ben sadece 4 adet alarm hakkımı kullanacağım. |
Tradingview Kardeşliği (2. sayfa)

-
-
Nasıl oluyor pro hesap mı almak gerekiyor free üzerine tanımlanabiliyor mu? Bist100 verebilir misin?
-
evet free uzerine tanımlanıyor bist100 endeks ve hisseler canlı veri acık oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 4 Mart 2023; 18:16:45 > -
Almayın önce türklere göre fiyatlandırma yapsınlar 300 500 doların ne kadar olduğundan haberi yok bunların türkiye de. Amerikada yaşamıyoruz nasıl netflix o bu şu tr fiyatlandırması yapıyorlar bunlarında yapması lazım
-
Bunların böyle dolar ile satışına nasıl izin veriyorlar anlamıyorum!
İsteyen dolarla satsın o zaman, marketlerde dolara dönsün, toptan.
Bu nasıl iş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar sadece türkiye fiyatlandırması yapmamış bir yabancı şirket. Elbet bir gün yapıcaklar. Orta pakete 300 dolar isteyemezler senelik yani satamazlar 3 5 kişi haricinde kimseye. Benim işim bu olduğu halde 1 2 sene alıp tepki koymak için durdurdum yenilemeyi
-
İşin kötü yanı ortak hesap da alamıyorsun Youtube gibi diğer siteler gibi el mahkum bireysel Pro+ alacağız. Tespit eder etmez banlıyorlar farklı ip leri.
-
Denediniz mi hocam? banlandı mı hesabınız. Denemek isteyen varsa Pro hesap açalım 3 kişi, deneyelim 1 aylık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 24 Mart 2023; 18:16:18 > -
Grupta yeri olan varsa katılabilirim.
-
su an black friday 217 dolara geliyor premium kac kişi kullanabilir bu seceneği
-
Bilen yok mu acaba?
-
Kişi başı ne kadar oluyor gruba dahil olursak? Ben de tradingview'den çıkmayanlardanım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortak hesap aynı anda kullanılabiliyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TradingView kardeşliği yerine MarketScreener ya da Fintables kardeşliği yapın...
-
Ortak alınan hesabı aynı anda nasıl kullanıyorsunuz onu anlamadım ? Biri açığ diğeri kapıyorsa onu bilemem fakat aynı hesap aynı user birinin sembol listesi farklı diğerinin farklı nasıl oluyor bu ortak hesaplar ?
-
Premium hesap alirsaniz ,4 kişi herkes kendi şablonu ve cizimleriyle kullanabiliyor.karisiklik olmuyor.ortak olan teksey 4 kisinin kurdugu her alarmın sizede gelmesi oluyor.o da cok sorun değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı anda kullanılabiliyor mu ?
-
Tabiki amac o zaten ama premium da 4-5 e kadar izin verir dusuk abonelikte 2 benim bildiğim.
Premium hesabı 1 yıldır 4 kişi kullaniyorum bu arada sorun olmadı hic.herkes kendi ismiyle actigimiz şablona girdiği icin cizimler ortak degil kimsenin cizimini gormuyorsunuz.ama herhangi birinin herhangi bir pariteye kurdugu alarmi 4 kiside alır.
Anladım.Premiumda fazlaymış fiyatı.4 kişi bile olsa yıllık 150 usd geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X