Şimdi Ara

Traffic Racer Yaptığınız Yüksek Skorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Traffic racer oynayan arkadaşlar burada yaptığımız yüksek skorları paylaşalım. Ben başlıyorum:  Traffic Racer Yaptığınız Yüksek Skorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahçelininmatematikhocası -- 15 Temmuz 2013; 22:20:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Traffic Racer Yüksek Skorları: Dünya Rekorları ve İpuçları

Mobil yarış oyunu Traffic Racer'da yüksek skorlar elde etmek, beceri ve strateji gerektirir. Oyuncular sürekli olarak kendi rekorlarını kırmaya ve dünya rekoruna yaklaşmaya çalışırlar.

Traffic Racer Dünya Rekoru

Şu anda, Traffic Racer'daki dünya rekoru 100.930.564 puandır. Bu rekor, 2021 yılında "Xr" adlı bir oyuncu tarafından kırılmıştır. Bu olağanüstü skor, oyunun zorluğunu ve yüksek skorların elde etmenin ne kadar zor olduğunu göstermektedir.

Traffic Rider En Yüksek Rekor

Traffic Rider, Traffic Racer'ın aynı geliştirici tarafından geliştirilen bir devam oyunudur. Traffic Rider'daki en yüksek rekor, 2016 yılında "İsmail" adlı bir oyuncu tarafından elde edilen 24.225.865 puandır. Bu skor da büyük beceri ve dayanıklılık gerektirmektedir.

Traffic Racer ve Traffic Rider Rekor İpuçları

Yüksek skorlar elde etmek istiyorsanız, şu ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Uzun Süre Hayatta Kal: Skorunuz, oyun içinde hayatta kaldığınız süreyle doğru orantılıdır. Engellere veya karşıdan gelen arabalara çarpmamaya çalışın.
    • Combo Yapın: Birden fazla aracı geçerek combo yapın. Combo yaptığınızda, daha fazla puan kazanırsınız.
    • Nitro Kullanın: Nitro kullanarak hızınızı artırabilir ve daha fazla araç geçebilirsiniz. Nitroyu kritik anlarda kullanmaya özen gösterin.
    • Çoklu Görevler Yapın: Araba sürerken aynı anda engellerden kaçınmanız, araçları geçmeniz ve nitro kullanmanız gerekir.
    • Pratik Yapın: Yüksek skorlar elde etmenin anahtarı pratik yapmaktır. Ne kadar çok oynarsanız, o kadar iyi olursunuz.

CPM Traffic Racer

CPM (Bin Görünüm Başına Maliyet), Traffic Racer gibi mobil oyunlarda reklamverenlerin ödeme yaptığı bir reklam metriğidir. CPM Traffic Racer, oyuncuların reklam görüntülemesi için kazandıkları miktarı ifade eder. Yüksek skorlar elde etmek, daha fazla reklam görüntülenmesine ve dolayısıyla daha yüksek CPM'lere yol açabilir.

Yüksek skorlar elde etmek, Traffic Racer ve Traffic Rider oyunlarında rekabet etmenin ve başarıya ulaşmanın bir yoludur. Bu ipuçlarını kullanarak kendi rekorlarınızı kırabilir ve dünya lideri tablolarına yaklaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel skor
  • Bir oyunda 3300 para da iyiymiş :) Biraz düşürsek mi gelen paraları :)
    Şaka bir yana replay kaydetme özelliği kapalı mı oynuyorsun, yoksa eski sürüm mü bu?
  • güzel skor ben daha 95000 i geçemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Bir oyunda 3300 para da iyiymiş :) Biraz düşürsek mi gelen paraları :)
    Şaka bir yana replay kaydetme özelliği kapalı mı oynuyorsun, yoksa eski sürüm mü bu?

yok hocam yeni sürüm, telefon 3GS olunca maalesef özellikler yok
  • o değilde az daha kasarak oynasam şahinin parası çıkıyormuş
  • Çok önceden yapmıştım bu skoru :) bir türlü yetişemedim sonraları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

Çok önceden yapmıştım bu skoru :) bir türlü yetişemedim sonraları

vaay iyiymiş hocam
  • 18K'yı geçemedim
  • 323 bin küsür

ccakki
    Nick kayıtım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 148 bindi küsüratı vardı ama unuttum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • skorlar iyiymiş
  • 103bin yaptım gerçek :D
  • 30k geçemedik :)
  • 184 000 yapmisim ben. gidis gelisli yolda.
    Bu arada siralamaya bakim dedim, o nasil skorlar oyle ?! frene basa basa mi gitmisler ?
  •  Traffic Racer Yaptığınız Yüksek Skorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.