Şimdi Ara

Trafik Cezasına İtiraz Ettim Ve Kazandım (Metin Ve Karar Konudadır.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
19
Favori
57.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 Aralık'ta Korkuteli-Antalya yolunun 14.Km'sinde 122 ile radara girmişim. Bugün ceza tarafıma ulaştı. Daha önce 2 radar cezası daha yemiştim ikisinde de fotograf vardı fakat bu sefer gelen cezada fotograf yok. Polis memuru tarafından gönderilmiş. Açıklama kısmında %10'dan % 30'a kadar hız limitini aşmak yazıyor. İtiraz etsem iptal olma durumu var mı?
  • Hız cezalarında fotograf olmasına gerek yok, radar cihazının kayıtları yeterli. İtirazınız büyük ihtimalle reddedilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Tebliğ süresi aynı takvim yılının son gününe kadardır. 01.01.2014 tarihinde kesilen ceza 31.12.2014 tarihine kadar tebliğ edilebilir.
    Trafik polisinin veya müfettişinin kesmiş olduğu cezalar karine olarak doğru kabul edilir. Aksini iddia eden bunu ispat etmekle yükümlüdür.

iki tarafta da delil yoksa ''şüpheden sanık yararlanır''
  • Konu hort olucak ama bu fahri müfettiş bana da bir ceza kesmiş ne olduğu belli bile değil tabelalara uymamak yazıyor, ancak o caddede bir kere park etmiştim o da önümde arkamda dolu araba vardı.belki o bile değildir. Genelde orası cok trafik olur tabela da yoktur öyle belliki trafikten sıkılıp ceza yazmış ,ne resim ne bişey cezayı bugun ödicem, itiraz etsem ne sonuç alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fahri trafik müfettişleri de ceza keserken cep telefonlarıyla fotoğraf kaydediyorlar

ortada bir ihlal var ve ispatlanırsa cezaya ek olarak masrafları da ödemek durumunda kalırsınız @bedaesoldier
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Para sorun değilde ben haklı olduğumdan eminim :/

• valla ben bi fahriden ceza yedim bu yol cok dar geliş gidişli ve yogun trafik var yani yola park edersen yol tıkanır mecbur kaldırıma park ediyorsun
    ceza göndermişler
    cogu kez yedigim cezaların dogru oldugunu düşünüp ödedim ama burada yola mı park etmem lazım

esnafım erken ödesem 75 tl bunu ödesem
    gidecek mahkemeye sıra bekleyecen dilekce yazacan eksik yazma ihitimali cok fazla itiraz kabul olması düsük bi ihtimal.

ödemek mantıklı gibi biliyorsunuz 12 senedir türkiyede hukuk rafa kaldırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: idiraw

valla ben bi fahriden ceza yedim bu yol cok dar geliş gidişli ve yogun trafik var yani yola park edersen yol tıkanır mecbur kaldırıma park ediyorsun
    ceza göndermişler
    cogu kez yedigim cezaların dogru oldugunu düşünüp ödedim ama burada yola mı park etmem lazım

esnafım erken ödesem 75 tl bunu ödesem
    gidecek mahkemeye sıra bekleyecen dilekce yazacan eksik yazma ihitimali cok fazla itiraz kabul olması düsük bi ihtimal.

ödemek mantıklı gibi biliyorsunuz 12 senedir türkiyede hukuk rafa kaldırıldı

Mantığına hayran kaldım,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    tşk ederim sonra itiraz reddi halinde makemeyi mesgul ettin diye ceza keserler
    en iyisi fazla şiitme balım öde gec diyo devlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: idiraw

tşk ederim sonra itiraz reddi halinde makemeyi mesgul ettin diye ceza keserler
    en iyisi fazla şiitme balım öde gec diyo devlet

Türkiye de öyle bir sistem yok siz hangi ülkede yaşıyorsunuz muz cumhuriyetin de filan mı,,

• Merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Yaklaşık 3-4 gün önce haksız bir trafik cezası gönderilmiş plakadan. Trafik polisi bana dur işareti yapmadı ve 2 çevirmede de durdurmadılar fakat Trafik polisi işaretlerine uymamaktan ceza göndermişler ne yapabilirim ?
  • 2 ayda sonuçlanmış
    hayret
  • Valla başkan banada ilhan karakoç DİE fahri müfettiş tek yönlü yolda ters istikamet DİE yazmış ama haritadan trafik bölümün baktığında zaman bile orasi geliş gidiş assada bi armut kişi fahri müfettişi savunuyor sence bu bana yazılan ceza hakli cezami

• quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Yani nasil, kirmizi isikta polisin onunden gecsek foto veya gorgu tanigi olmadigi icin cezayi iptal ettirebilirmiyiz?
    Hayır. Yasa trafik polisinin ifadesini sorgusuz kabul ediyor. Eğer aksini ispatlayabilirsen orasını bilemem.

• Dilekçeniz çok güzel olmuş ilgili kanun maddeleri ve sizin savunduğunuz olay sırası çok düzenli ve profesyonel görünüyor ve aynı zamanda bir titiz bir vatandaşın ağzından
  • Lordsthe L kullanıcısına yanıt
    hocam aradan çok zaman geçmiş hortlatıyorum ama ankara dikmen tarafında mı yediniz cezayı? banada yollamış aynı isimle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordsthe

Valla başkan banada ilhan karakoç DİE fahri müfettiş tek yönlü yolda ters istikamet DİE yazmış ama haritadan trafik bölümün baktığında zaman bile orasi geliş gidiş assada bi armut kişi fahri müfettişi savunuyor sence bu bana yazılan ceza hakli cezami
    Banada aynı kişi yazmış kırmızı ışık kontrollü saga dönüş yaptığımda arkadan göndermiş gimat da

• yukle.tc gibi resimleri açmayan bir konuyu neden up'lıyorsunuz? yeni konu açın.
    bu arada resim göndermek için

imgbb.com

öneririm. cok sorunsuz çalışıyor

• eneskaanb E kullanıcısına yanıt
    Benim de baba ceza yemiş fahri müfettiş den hem de sol şeridi sürekli işgal etmekten 288 tl şaka gibi.
    Ben de Ankara kurtuluş daki ekipler amirliğine gittim itiraz için.
    Sistemden baktılar ceza doğru plaka doğru.
    İtiraz için mahkemeye gitmek gerekir dediler.
    Sonuç olarak ilhan karakoç orada polis memuru cezaları düzenleyen.
    Müfettişin ismini söylemiyolar. Kendisine hakkımı helal etmiyorum.
    216 tl de paşa paşa ödedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mayl M kullanıcısına yanıt
    Bende oyle tahmin ediyorum google a fahri mufettis yazarken sonunda ilhan karakoc yazisi cikiyor herkes aratmis heralde 😂 valla oyle kesilen cezayi geri almak cok zor memlekette boyle yildiriyorlar adami gecmis olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.