Şimdi Ara

Trafik kazası yardımm???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 1 ay önce aracımla kaza yaptım.aracım 92 model opel.kazada karşı taraf %100 kusurlu çıktı.ekspertiz raporunda çamurluk değişimi falan verildi ama aracı verdiğim servis rapora rağmen değiştirmemiş ve çok kötü bi işçilik yapmış.şuan boya çatlağı ve çamurluk yırtılması oluştu.yapılabilcek bişey var mı acaba ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servisle konuşun, memnun olmadığınızı belirtip sorunu anlatın. Çözüm bulmuyorsa sigortacınıza durumu bildirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 28 Aralık 2014; 13:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeru35

arkadaşlar merhaba 1 ay önce aracımla kaza yaptım.aracım 92 model opel.kazada karşı taraf %100 kusurlu çıktı.ekspertiz raporunda çamurluk değişimi falan verildi ama aracı verdiğim servis rapora rağmen değiştirmemiş ve çok kötü bi işçilik yapmış.şuan boya çatlağı ve çamurluk yırtılması oluştu.yapılabilcek bişey var mı acaba ??

Eğer servis yetkili servisse merkeze sikayet et. Ayrica sigorta firmasına da ne biçim servislerle anlaşma yapiyorsunuz gibisinden şikayette bulun. Ben boyle yaptım. İsim halloldu.

• Özel bir servisti ama dediğim gibi eksperin değişim verdiği parçayı bile doğrultma yapmışlar.en iyisi bi sigortacıtla konuşmamız lazım o halde 😃

• ilkeru35 İ kullanıcısına yanıt
    Değişime rağmen değiştirmeyip eskiyi onarım yapmışlarsa sıfır çamurluğu el altı yapmış olabilirler.
  • Araç 92 model olduğu için orjinal parça falan vermiyomuş sigorta yan sanayi veriyomuşta o yüzden takmadık falan dediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.