10 sene 3-5-7 bin odeyip kasko yaptirinca o kadarda kolay oluversin artik bi zahmet. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 14 Haziran 2022; 18:40:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trafik kazasına karıştım arabamı nasıl nerede yaptıracağım? [Arabaya bi daha vurdular :D] (3. sayfa)

-
-
hiç kuru yer kalmayacak kardeş
-
Arabayı yaptırınca bence eve gitmeden güzel bir hamama gidin, 3. Defa problem yaşamamak için.
Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraderin arabaya polis arabası çarptı. bi de trafik polisi üstelik. tüm kusuru polis kendine verdi. gittik yaptırdık. 10 günde çıktı araç. kaskomuz da yoktu..
sen karşı tarafın sigortası hangi sigortaysa onu öğren. sonra da onların anlaşmalı tamircileri ile iletişime geç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 14 Haziran 2022; 20:28:35 > -
Anlaşmalı tamircilerini söyleyim bana sabır dileyeceksiniz.
1 Auto King
2 RS Servis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öyle gözüküyor gerçekten nedir bu böyle. Araba ok gibi yapılsın valla binmeden önce sadaka falan neyse gani gani vericem cidden
hocam yapacak bişey yok. hasarınız çok çıkarsa cepten mi karşılayacaksınız?
-
uzun zaman oldu belki değişmiştir bilemiyorum ancak Ankara Auto King in kapısından dahi geçmeyin derim. Tampon boyatma gafletinde bulunmuştum (2014 olması lazım) çok kötü boyadıkları için müdür özür diledi, tekrar boyadılar. Ne kadar kötü boyadıklarının kendileri de farkında olduğundan havanın kararmasını beklediler teslimat için. Bi daha da kapısından içeri bakmadım bile.
Kasko dahi olsa eksper bir (plastik jant vs) parçaya tamir derse yine bunlardan birine gider yalnız. Ancak sadece tamir yapılır, boya yine esas tamircide yapılır.
Neyse zaten zorunda değilsiniz bunlardan birine gitmeye.
-
Aynı saçmalık benim başıma da geldi 2017 yılında, rakamlar 2017 rakamları. Dolu hasarı için krom çıtalara servis 1500 lira yazdı, onaylandı. Onarım için göçükçü 3000 istedi, eksper 1500 verdi, üstünü cepten verdim. Totalde kasko 3000 ödedi, ben 1500 (pazarlıkta biraz düştü) ödedim. Eğer serviste hasarlı parçaları kazıyın, düzeltin, boyayın desem aynı kasko yaklaşık olarak 1500 çıtalar+ 10000 kaporta masrafı ödeyecekti sorun çıkarmadan.
-
başlığı görünce güldüm. Sende audi yok muydu hocam o arabaya kaskosuz niye biniyon :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 15 yıldır hiç değiştirmedim.
Axa.
Önceki aracıma 3 sene bindim 2009 Hyundai i30 oda Axa.
Ondan önceki aracım 2007 Clio 3 onada 2 sene bindim. Oda Axa.
2009 yılında Clio aracım perte çıkmıştı. Hiç zorlaştırmadan halletmişlerdi. O gün bugundür kasko firmamı değiştirmem.
-
Ağır hasar kayıtlı olduğu için kaskoyu aldığım sene bile yaptıramamıştım o zaman 5600₺ mi ne demişlerdi. Zaten 1 ay sonra motor indi bindi oldu ve her sene yürütürken cebimden çıkan masraftan dolayı iyice aldığım keyifsizlik, arabayı kullanırken aldığım keyiften daha fazla oldu. 2021 neyse de 2022 de bu yakıt fiyatlarıyla da araba daha yarım depo bile göremediği için ben de yaptırmaya yanaşmadım kaskoyu. Kaskonun önemini başıma gelince anladım hakkaten
Yapılsın güzelce uzunca bi süre binesim gelmez zaten.
Hocam google yorumları zaten kendini belli ediyor. Rs servise de bi ısınamadım.
Sigortacımın tanıdık kaporta ustasına götürdüm yarın aracı teslim edeceğim artık gönül hatrı senelerin verdiği hatırla ben ustamıza arabayı güzel yapın süre önemli değil benim için dedim gerekirse 2 hafta yatmasına bile razıyım yani ama geldiğimde araba cillop olsun istiyorum.
Gelişmelerden haberdar edicem osbourne hocam sağ olun
sadece tampon muydu değişen? plastik parçalar için değer kaybı alınmıyor diye biliyordum
-
Bu değer kaybı olayını bi çözemedim. bende bi kazaya karıştım %100 karşı suçlu çıktı. Araçta 55-60bine yakın hasar kaydı var (06.2022 olunca dolarla beraber yetkili servis uçurdu tabi.)
Şimdi değer kaybı hesaplıyorum internetten 5-6bin çıkıyor. Anlamadım bu işi ben.
-
İlden ile değişir bu servislerin kalitesi. Düzce için tecrübe ile söyleyebilirim ki ikisi de çok çok iyiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X