Şimdi Ara

Trafik kazasından sonra kamu davası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı günler olayı fazla uzatmadan kısaca yazacağım 2 ay önce trafik kazası geçirdim sol şeritte giderken sağdaki araç kavşağa girmek istedi ve önüme birden kırdı bende bu araca çarpıp ordan orta ayırıcıya çıkıp elektrik direğine çarptım ilk çarptığım andan sonra zaten direksiyon hakimiyeti bende değildi devrilen elektrik direği belediyeye ait bilgi tabelasının üstüne düştü ve yerdeki çimler ezildi bana kavşağa girerken hızımı azaltmadığıma diğer araç sürücüsüne de hatalı dönüş yaptığına dair kusur yazıldı eksper raporunda 8/2 ben 8/6 karşı taraf suçlu bulundu ve asli kusur karşıya verildi 2 ay sonra yani dün Balıkesir Büyük şehir belediyesi bana ceza gönderdi tabela ve ezilen çimler için 275.70 TL 5 gün içinde itiraz edebileceğimiz yazıyor 7 gün içinde de cezayı ödememiz gerekiyormuş kararda ise emre aykırı davranış yazıyor şimdi bu cezayı diğer araç sürücüsü ödemiyor niye sadece ben ödüyorum keyfi gidip o tabelaya çarpmadım itiraz etmeli miyim etsem ne olur yardımlarınız için çok teşekkürler
    Trafik kazasından sonra kamu davası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihilhn7 -- 6 Haziran 2018; 15:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İtiraz edin

• bu rakam sizin payınıza düşen olmasın?
  • Sanmıyorum karşı aracın sürücüsüne ulaşamadım ve kaza gecesi sadece benim adıma tutanak tutuldu karşı taraf sadece trafik raporuna imza attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihilhn7 -- 7 Haziran 2018; 15:36:13 >
  • suratsızadam kullanıcısına yanıt
    Peki itiraz süreci nasıl olacak?

• Fatihilhn7 kullanıcısına yanıt
    Altta yazıyor ilgili mahkemeye , dilekçe ile itiraz edeceksiniz , raporları ekleyeceksiniz , kazanın nedeni ben değil sürücünün çarpması sonucu asli küsurlunun karşı taraf oludğunu dilekçe ile mahkemeye itiraz ediniz

• Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.