Şimdi Ara

trafik kuralı hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek yönlü eğimli bir yolda aşagıdan yukarıya kamyon geliyor yukarıdan aşağıyada taksi ikiside karşılaştı ve durdu kamyonun geriye 20 metre taksininde 60 metre gitmesi gerekiyor geçebilmeleri için hangisi yol verecek aşağıdan yukarı çıkan kamyon mu yoksa yukarıdan aşağıya inen tak simi
    kafadan veya mantıklı düşünerek değil kitapta olanı söylemenizi rica ederim ...............

• çok ilginç bir soru. ama kitaplarda böyle bir örnek yok yada ben görmedim. yanlız yokuştan inen araç çıkana yol vermek zorundadır.
  • tek yönlü yollarda ki karşılaşmalar da kamyon otomobile yol vermek zorundadır,mantığını bilmiyorum ama kural böyle...
  • kamyon büyük taksi küçük erkeksen kamyona yol verme
    quote:

Orjinalden alıntı: The Hasan

tek yönlü yollarda ki karşılaşmalar da kamyon otomobile yol vermek zorundadır,mantığını bilmiyorum ama kural böyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Hasan

tek yönlü yollarda ki karşılaşmalar da kamyon otomobile yol vermek zorundadır,mantığını bilmiyorum ama kural böyle...

aynen böyle
  • Beyler o dediğiniz dü yolda olur burada eğim söz konsudur ve böyle bir karşılaşmada her zaman yokuş inen çıkana öncelik vermek zorundadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Beyler o dediğiniz düz yolda olur burada eğim söz konusudur ve böyle bir karşılaşmada her zaman yokuş inen çıkana öncelik vermek zorundadır...

Asıl kural böyledir
  • arkadaşlar, yoruma gerek yok,yukarıdan aşağı gelen, aşağıdan yukarı çıkana yol vermek zorunda.bırakın kuralı- kitabı o kamyon birde yüklüyse, durduktan sonra nasıl kalkacak.onun için kalkış derdi olmayan yukarıdaki araç yol verecek. selamlar. (tabi birde araçların içinde kaç kişi olduğuna ve kimin kimi dövebileceğine bağlı.acı ama gerçek.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: parisorlu

arkadaşlar, yoruma gerek yok,yukarıdan aşağı gelen, aşağıdan yukarı çıkana yol vermek zorunda.bırakın kuralı- kitabı o kamyon birde yüklüyse, durduktan sonra nasıl kalkacak.onun için kalkış derdi olmayan yukarıdaki araç yol verecek. selamlar. (tabi birde araçların içinde kaç kişi olduğuna ve kimin kimi dövebileceğine bağlı.acı ama gerçek.)

kesinlikle doğru hele hele ist. trafiğindeysen
  • teşekkürler pug_106.üzücü ama yurdumuzun acı gerçeği.kim daha güçlü ve kuralsızsa yolu o kapıyor.benim başıma geldi .evimin yan sokağında rampa tırmanıyorum yol çamur deryası, yukarıdan başka bir araç geldi ve yol vermesi gerekirken ben durmak zorunda kaldım.kalkabilmek mucizeydi ve ben o mucizeyi kış lastiklerim sayesinde gerçekleştirdim.
  • Benim bildiğim kadarıyla da taksici yol vermeli çünkü daha kıvrak ve serii şekilde yol verebilir + kamyon yokuş çıkıyor yokuş çıkana yol verilir + kamyonun kalkışı ve yola göre sığdırması yada manevra yapması daha zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 25 Haziran 2007; 9:26:22 >
  • tek yönse ve karşıdan gelen kamyonsa ve bide yokuşsa yol vermemek olmaz, habide şu var taksici adam arabasında ufak tefek sopa taşşır ama kamyonca adam indimi koca levyeyle girişir :)
  • Her zaman yol,yokuş çıkanındır.Sarıyerde böyle bir durumla karşılaştım.Yokuş aşağıya gelen sürücü yol vermedi.Arkaya al biraz geçiyim dedi.Tık yok.Kapattım kontapı.O da yaktı sigarasını öyle duruyoruz.Diğer şöförler aşağıya inip,bayanı uyarıncaya kadar yol vermedi.inatsa bendede var
  • inen araçlar çıkan araçlara yol verir.
    Büyük araçlar küçük araçlara yol verir.

inen küçük, çıkan büyük araçsa, küçük araç yol verir.

Vermezse büyük araç küçük aracı ezer.

arz ederim
  • Gerçek kural şudur: Kamyon her zaman haklıdır, altında landrover bile olsa kamyona karşı bir şansın yok. Zaten adamların korkusu olmadığı için kimseden yol istemezler, lank diye girerler istedikleri şeride
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.