Şimdi Ara

Trafik motor yakalanma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bi kere motorla ehliyetsiz yakalandım motor baglandı ufak birşeydi ruhsatı yoktu zaten cezayı yedık ehliyetsiz şimdi ehliyeti kasım sonu gibi alıcam ama cbr 125 kullanıyorum şuanda yakalanırsam motorun baglanma ıhtımalı varmı? Ruhsatı var daha 0 motor yoksa ehliyetli birini çağırsak alabilir mi? Ama gene cezayı yeriz tabi?

• motor bağlanır istersen ehliyetli 100 tane adam çağır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 27 Eylül 2012; 5:53:17 >
  • Ehliyet olmadığı için motoru bağlamaya kalkarlar.Ama sen polise dersen ki ehliyetli birini çağrim,motoru o alsın.Poliste ok derse motor bağlanmaz.Bu senin ikna kabiliyetine bağlı.Ne bilim işe gidiyorum,it kopuk biri değilim,bizi mağzur gör tarzı bişeyler söyle.Çoğu polis kabul eder onu.Ama ehliyetli biri mutlaka yakınlarda olmalı.Zira ehliyetsiz yakalanmanın cezası 500 civarı bişeydi sanırım.Şakası yok bunun..Onun dışında ehliyetsiz kullanmanı asla önermem.Kaza yaparsan karşı taraf 8 de 8 kusurlu olsada sen suçlu olursun ve hakkında gerek görülürse kamu davası açılır.Sigorta masrafı karşılamaz..Onun için çok dikkatli ol.Pahalıya patlayabilir sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    3 ay önce açıldı
    Alkollü Trafik Kazası !
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.