Şimdi Ara

trafik polisi patlak fara ceza kesermi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Babam 43-44 yıllık şöfördür.En son yediği ceza -ki pek cezası yoktur benim hatırladığım - ya far , yada fren lambasının yanmamasındandı ... Yani özetle : YİYİLİR
  • %100 kesiyor. Tecrübe yaşadık onunla ilgili
    Ama çok tehlikeli bi durum bilmeni isterim, Aynadan bakan adam seni motor zannedebilir ve önüne kırabilir.
  • Bizim 7.30'un farini borusandaki adamlar 1 bucuk saatte degistirdi. Kendim degistirmeye kalksam herhalde 2 gun surer.. tamponu camurlugu on izgarayi falan komple sokmeden cikmiyo far.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 22 Nisan 2013; 1:18:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medeni ülkelerde aracın eksikliklerine ceza kesilmez. Bir belge karşılığı araç tamire gönderilir. Tamir sonrası araç kontrole gider ve sorunu giderdiğini kanıtlar. Böylece esas sağlıklı olan durum sağlanmış olur. Amaç problemi çözmek olmalı, cezayı bir gelir kapısı gibi görmek değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Gecenlerde aynisi basima geldi, aksam saat 9a dogru eve gidiyordum, isiklarda beklerken sag on far patladi, veliefendinin onunde ekip cevirdi...
    Araciniz trafik guvenligine aykiri bu sebeple men edecegiz trafikten dediler, bende bi far ampulu icin bu cezanin komik ve sacma oldugunu soyledm hatta polise saka mi bu dedm, yuzu degismeynce, ilerideki benzinlige gidelm yaptiraym nedr yani dedm, bizm mesai bitio sen yaptir, donuste selektor yap dedi, cani sikilan polis modeli:P

Sizin imzadaki aracın 2011 modeli kiralık olanlardan işte, servis yedek araç olarak verdi geçen hafta bana. gündüz kullandım, akşamda iş devam etti akşamda kullandım . sağ taraf ışığı vermiyor gibi geldi indim araçtan baktım sağ kısa lamba patlakmış. akşam işlerini boş yerlerde uzunlarla falan bitirdim. gündüz parçacıdan kısa ampülü aldım oto elektrikçiye gittim. el girmez bir durumda olduğundan önce beynin o el büyüklüğündeki parçayı tutan somunu söktü, kenara aldı. lambanın arkasındaki kapağı açtı. patlak ampülü çıkardı yerine yenisini taktı. açma işleminin tersiye kapattı.

bir ampül değişimini ben sürücü olarak zor yapardım dedim içimden .

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Gecenlerde aynisi basima geldi, aksam saat 9a dogru eve gidiyordum, isiklarda beklerken sag on far patladi, veliefendinin onunde ekip cevirdi...
    Araciniz trafik guvenligine aykiri bu sebeple men edecegiz trafikten dediler, bende bi far ampulu icin bu cezanin komik ve sacma oldugunu soyledm hatta polise saka mi bu dedm, yuzu degismeynce, ilerideki benzinlige gidelm yaptiraym nedr yani dedm, bizm mesai bitio sen yaptir, donuste selektor yap dedi, cani sikilan polis modeli:P

Sizin imzadaki aracın 2011 modeli kiralık olanlardan işte, servis yedek araç olarak verdi geçen hafta bana. gündüz kullandım, akşamda iş devam etti akşamda kullandım . sağ taraf ışığı vermiyor gibi geldi indim araçtan baktım sağ kısa lamba patlakmış. akşam işlerini boş yerlerde uzunlarla falan bitirdim. gündüz parçacıdan kısa ampülü aldım oto elektrikçiye gittim. el girmez bir durumda olduğundan önce beynin o el büyüklüğündeki parçayı tutan somunu söktü, kenara aldı. lambanın arkasındaki kapağı açtı. patlak ampülü çıkardı yerine yenisini taktı. açma işleminin tersiye kapattı.

bir ampül değişimini ben sürücü olarak zor yapardım dedim içimden .

valla dediğiniz doğru, ön sağ far patladığı zaman hiç uğraşmıyorum.. bundan önceki arabamın motor kısmı çok genişti, rahat rahat değiştiriyordum şimdi anca ön sol far patlarsa el atıyorum;)

• keser,hayatımda yediğim tek ceza oda ablamın arabasında oldu, farkında değildim ihale bana kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 22 Nisan 2013; 9:26:47 >
  • Keser tabi, zaten tehlikeli bir şey tek far yolculuk yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Trafik polisinin ceza kesip kesmemesinin ne onemi var ? Bunu dusuneceginize kendi caninizi dusunun ve farinizi yaptirin

Evet kesinlikle katılıyorum..Kendinizi düşünmüyorsanız ki belli düşünmüyorsunuz. Karşı tarafı yani bizleri düşünün derim size..Hiç kusura bakmayın benim farım kırıksa bana da kessin.. Siz bu şekilde trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğünüzün farkında değilsiniz galiba..
  • Farın patlak olduğunu fark ederseniz yol üzerindeki bir benzin istasyonuna girin, far ampülü satılır.

Değiştirmesi size kalmış.
  • o halde ampül değiştirmesini kolay hale getirsinler zor iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut7372 -- 22 Nisan 2013; 22:45:01 >
  • C4'ün far ampülünü değiştirmek için piyanist parmaklarına sahip olmak gerek..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.