Bildirim
TRAFİK SİGORTASI
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam etme eyleme, benzinsiz gez ama sigortasız gezme. Noterin verdiği geçici belge 15 gün geçerli falan filan ama hiç riske girdiğine değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 14 Şubat 2014; 20:35:21 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Hocam etme eyleme, benzinsiz gez ama sigortasız gezme. Noterin verdiği geçici belge 15 gün geçerli falan filan ama hiç riske girdiğine değmez.
Ya rısk olucak bısey yok 15 gun trafık sıgortasına gerek yoksa nedıye alım para verıım 12 gun ben bı sıgortacı bulıımde yarın sorıım barı en ıyısı
Yaptırma hacı sigorta migorta, verme para pul. Ne diyelim sana? 12 gün hesabı yap sen.
10 gün süreniz var sigortayı erken yaptıırısanız ruhsatınıda erken çıkar trafikten 10 günlük sigorta ücretinin peşine düşüyorsunuz aracı nasıl kullanacaksınız yakıt giderleri vergisi benzini bunları göze aldınız madem risk almadan sigortanızı yaptırınn -
quote:
Orijinalden alıntı: muhaberat80
10 gün süreniz var sigortayı erken yaptıırısanız ruhsatınıda erken çıkar trafikten 10 günlük sigorta ücretinin peşine düşüyorsunuz aracı nasıl kullanacaksınız yakıt giderleri vergisi benzini bunları göze aldınız madem risk almadan sigortanızı yaptırınn
Ruhsatı aldım arac ıkıncı el en ıyısı ben sıgortacıya sorayım bunu
15 gün arabanın eski Sigortası devam eder ama 15 gün beklemeye gerek yok kaza felan olsa arabanın eski sahibi de işin içine girecek olaylar olaylar sen git Sigortanı yaptır -
quote:
Orijinalden alıntı: JoeDalton1
15 gün arabanın eski Sigortası devam eder ama 15 gün beklemeye gerek yok kaza felan olsa arabanın eski sahibi de işin içine girecek olaylar olaylar sen git Sigortanı yaptır
hocam neyse fazla kasmaya gerek yok dedım bugun yaptırdım nolur nolmaz dıye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X