Merhaba aracımın sigortası 29 unda doluyormuş iyiki ruhsata baktımHaftasonu oldugu için acaba sigortacılar açıkmıdır?Ayın 30 unu beklesem pazartesi yaptırsam bir sorun olur mu?
Herhangi bir sorun olmaz. Ama çok gecikmeyin, çevirmede Polisin aracınızı bağlama yetkisi var.
Polise yakalanırsan anında bağlarlar. En kötü ihtimal ise kaza yapsan cebinden ödersin herşeyi bir yayaya falan çarpsan hayatın söner. Yarın açık mı bilmiyorum bence yaptırmadan binme arabaya.
çevirmede büyük ihtimalle göz yumarlar, kazada sorun çıkar yenilemede ufak bi cezası olur
quote:
Orijinalden alıntı: Braunschweig
Merhaba aracımın sigortası 29 unda doluyormuş iyiki ruhsata baktımHaftasonu oldugu için acaba sigortacılar açıkmıdır?Ayın 30 unu beklesem pazartesi yaptırsam bir sorun olur mu?
cumartesi açık büssürü sigorta acentası var, onlardan yaptırabilirsin.
Cezalı ödersin dostum ben 1 gün geciklmeli olarak yaklaşık 20-25 tl cezalı yaptırdım sigortayı.Bittiği gün yaptırman gerek.Ayrıca çevirme olursa bağlarlar haberin olsun.
Şu anda ofisteyim ve yardımcı olabilirim....
Yaptırmazsanız;
Kusurlu bir hasar yaparsanız boyutuna göre canınız çok fena yanar. Bir gün gecikme direk %5 cezalı ödemenize sebep olur Polisin kontrollerde ceza yazma ve aracı bağlama yetkisi var.
Kusurlu bir hasar yaparsanız boyutuna göre canınız çok fena yanar. Bir gün gecikme direk %5 cezalı ödemenize sebep olur Polisin kontrollerde ceza yazma ve aracı bağlama yetkisi var.
madem ofistesiniz bilgilerimi pm olarak gönderiyorum.bana kasko teklifi verebilirmisiniz.muafiyetsiz ve %2 muafiyetli olarak.özellikle sompo japon ve ray sigorta.teşekkürler
Arkadaşlar bayiyi aradım 230tl ye yaptılar trafik sigortamı axa sigorta gene fiyat iyi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Braunschweig
Arkadaşlar bayiyi aradım 230tl ye yaptılar trafik sigortamı axa sigorta gene fiyat iyi gibi
Plaka hangi ilin hocam?
izmir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme