400liraya hangi sigorta sirketi ne zaman yapti acaba yazdiginiz rakamda yanlislik olmasin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trafik sigortası aşırı pahalı acill ! (2. sayfa)

-
-
bereket sigortacılık 6 ay önce yaptırdım
-
Biz bu gunlerden bahsediyoruz 6ay onceden degil. O zaman arac fiyatlari en az %60 daha ucuzdu. Ismi duyulmamis bir sigorta sirketi icin o fiyat cikabilir dogrudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta ve kasko fiyatları inanılmaz arttı. Sigortacı arkadaşım geçen aylarda indirim oranlarının azaltıldığı söyledi. Bir de trafik sigortasına orijinal parça kullanma zorunluluğu geldi. O bahaneyle zammı geçiriyorlar.
Kasko hadi neyse de neredeyse hiç bir halta yaramayan ve zorunlu olan trafik sigortasının bu kadar yüksek olması tamamen soygun.
En dandik sigorta şirketi+adı sanı bilinen kasko firması şeklinde ikili yapsak başımız ağrır mı?
Sigorta karsi tarafi odiyecegi icin hicbir sorun olmaz. Sigorts bitis tarihine 1 ay kala sbm den teklif alabiliyorsunuz. Oradan bakip en ucuzu secin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kusura bakmayın hergün sigorta yaptırmıyorum, o yüzden en yakın 6 ay öncesi için örnek verebildim.
-
Yılbaşından hemen önce yenilenen trafik sigortası son basamak 910TL çıkıyordu. Ocak itibari ile gelen zamları düşününce normal gibi görünüyor. Bir de sadece 43.000 hasarı karşıladığını düşünürsek primler çok yüksek. Kaskolar daha mantıklı buna göre.
-
Kaskosuz arabana o dandik sigorta yaptırmış birisi vurduğunda anlarsın. Umarım başına gelmez...
Bunu ben mi dusunecegim devlet mi dusunecek? Bosa duyar kasmayin burda. Ek olarak ucuz dedigimiz sigortalarda yasayacaginiz en kotu senaryo : paranin gec yatmasi, malzeme tedarik vs gec olmasi. Baska hicbir sorun olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracım için teklif aldım, 7. basamaktayım, sigorta ile sınırsız imm li kasko aynı fiyat :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Ocak 2022; 9:51:50 > -
Ethica sigorta internetten teklif al en ucuz ordan buldum. 360tl 2 ay önce
-
Sigorta fiyatı nedir peki ne kadara yaptirdiniz
Biz buna boşa duyar kasma demiyoruz. Buna EMPATİ diyoruz. Bir başkasının dikkatsizliğinin bedelini hem zaman hem de sinir bozucu duruma düşerek iki kere ödemek diyoruz. Benim başıma gelmedi ama empati yaptığım zaman durumu anlayabiliyorum. Ayrıca ben hukukcuyum devlet,yasa, kanun bu işleri bayağı bilirim. O konular duyar kasmak kelimesinden çok daha ağır konular...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 6 Ocak 2022; 13:9:23 >
En düşük 1222 tl buldum başka azı yok maalesef.
20 yıllık şoför hatasız basamak 7 sorunsuz yaş 40 ben bile Aralık'ta 515e zor yaptırdım yaşını bilmiyom kaza durumunu ama kıyasla benle yani ona göre dusun
Iyide bende bunu anlamıyorum sadece 1 ayda bu nasıl bir artış ? Bende 6. Basamaktayım. Yasim 29 Hadi 200 lira daha pahalı olsun sana kiyasla 1250 lira nedir yahu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAcArTy41 -- 6 Ocak 2022; 20:59:41 >
360 mi :) bu kadar fark nasıl oluyor çok tuhaf 1200 kusur nerde 360 nerde kime ne gecirirseler kısacası
bana da
bana da 300 lira zam gelmiş bir de geçen yılın fiyatlarından yılbaşından 2 gün önce yaptırdığım halde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X