Şimdi Ara

Trafik sigortası aşırı pahalı acill !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, arabamı alalı 5 gün sonra 3. Senem bitecek. Ilk sene 1280 geçen sene 780 ödedim. Bu sene kaza falan çok şükür olmadi yine 700 800 civarında öderim diye düşünüyordum. Bugün sigortacımla görüştüm yüzde 30 indirim ve 6. Kademe olmasına rağmen 1250 lira fiyat verdiler. Sizcede çok değil mi ben mi birseyi atlıyorum acaba ?

Normal mi bu durum size sorayim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelen zamlardan olabilir belki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araba fiyatları 2x olmuş az bile

• Konu hakkında bilgisi olan var mı?

• Hocam araçların fiyatları 2'ye katladı. Geçen sene vurabileceğiniz bir Egea 140 bin lirayken bu sene vurabileceğiniz aynı Egea 240 bin lira.

Bunun etkisi olabilir bence.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Iyide bunun bir limiti olur diye düşünüyorum. Geçen sene yüzde 10 indirim varken 780 ödedim bu sene yüzde 30 indirim olmasına rağmen 1250 lira diyor sigortacı.

Yüzde yüz artmış fiyatı bu nasıl birseydir çözemedim gitti yazık yahu

• Sebebi söylemişler fakat ikna olmamışsınız. Aracı aldığınız gün rayici neydi, bugün rayici ne bakarsanız fiyatta anormallik olmadığını göreceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mAcArTy41 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam bu kadar artmamalı ama limitler dahilindeki ödemelerde de mesela önceden sadece farını kırdığınız araba için sigorta 3000 lira ödeyecekken şimdi 6 bin lira ödeyecek. Yani onları da anlayabiliyorum.

Ha gönül ister ki giderlerimiz daha düşük olsun, ben arabayı satma düşüncesine geldim.

• İyi bir Sigortacim var ozelden ruhsati atarsaniz yarin baktiririm

• Sakın tanımadığınız kişilere ruhsat bilgilerinizi göstermeyin.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Hiç sorma yaa bende satsam mi diyorum ama napican çocuk var hanım var ben zaten otobüsle gidiyorum çoğu yere ama evliysen araba ihtiyaç oluyor. Yakıt 13 lira olmus baksana sigortası 1250 iki katına çıkmış bu ay vergisi var daha.

• Türkiye'de herkes arabaya binmeyecek bundan sonra yeni ekonomi modeli ile Hindistan gibi olacağız sende parayı ver bin yoksa sat arabanı kebapçı motoruna binecekseniz

• sigortam.net gibi satıcılardan da teklif alınız. Şirket çok farkettiriyor.

• Geçen sene 600tl olan son kademe indirimli trafik sigortamız için 1000tl ödedik. Bu ara yaptırıp daha düşük ödeyen varmı bilmiyorum ama zannetmiyorum.

• Az bile bu pahalilikta 2000 olmadığına şükret bence normal hem de çok normal

• nightblueist kullanıcısına yanıt

Sizde bu hafta mi yaptırdınız ? Ben geçen sene bu ay 780 ödemiştim üstelik yüzde 10 indirimliydi bu sene yüzde 30 indirimli 6. Kademe olmasına rağmen fiyat 1250 dediler. O zaman fiyat normal herhalde sizden yola çıkarak absürd bir durum yok gibi sanki

Gecen sene 600 odedigimize gecen hafta 990 a yaptirdim. Cok zam gelmis. Subatta %20 zam daha var her ay da ilavaten %1,5. Seneye en dusuk 1600 civari olur sizinki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bildiğim kadarıyla sigortalara orijinal parça kullanma zorunluluğu tekrardan getirildi. yani artık eskisi gibi çıkma/yan sanayi parça kullanılamayacak. buna ek olarak araç fiyatlarını ve döviz kurunu da göz önünde bulundurursanız gayet normal.

Evet 2sinde yaptirdim. Trafik sigortalarindaki orjinal parca zorunlulugu, arac fiyatlarinin artmasi buyuk etken.

• sigortacının lafına bakmayın sbm üzerinden kendiniz teklif alın sonra aldığınız en düşük teklifi veren sigorta şirketinin acentasına gidip internetde görmüş olduğunuz en düşük sigorta teklifinin numarasını belirtin onu yaptırın bende önceden direkt sigortacıya gidiyordum 900 lira 1000 lira gibi kazık fiyatlarla milleti yoluyorlar kendim sbm den baktım 400 liraya yaptırdım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.