Şimdi Ara

Trafik sigortası aşırı pahalı acill ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kardeşim "Sigortam.net" den fiyat al. Sigortacılarınıza güveniyorsunuz, hiç biri babasının hayrına size iş yapmıyor. Dün bir arkadaşım sigortacısına kasko fiyatı sormuş (Ford Fiesta 2011 Model) 3200 TL fiyat çıkarmış, Sigortam.net den 1600 TL "Sınırsız İMM" teklif aldı, trafik sigortasını da 840 TL teklif aldı, ikisi birlikte 2440 TL tuttu, düşün arada ki farkı 

• tefennili kullanıcısına yanıt

Katılıyorum 3200tl en düşük kasko çıkardılar dışarıda, full paket ve sınırsız imm 1800 e yaptırdım sigortam.net den. Mh çalışanı ile birlikte oluşturduk poliçeyi, memnun kaldım ben, fiyatları artırmaz iseler buradan devam ederim.

• boraycan kullanıcısına yanıt

Bunun için yasal olarak 3 iş gününde tamire başlanma şartı vs. getirilmesi lazım. Ha kaskosu olan gider yetkili serviste yaptırır, bir de bu 100 liranın peşinde koşan bencillere değer kaybı talebini çakar. Artık o dandik sigortalarının önünde ağlarlar "nolur 10 bin lira tuttu bakın değer kaybı siz ödeyin bunu" diye. Şahsen ufak kazalarda karşının sigortası beni uğraştırıyorsa direkt değer kaybı açıyorum, eğer uğraştırmamış hatta ikame araç vermişse hasar ufak olunca değer kaybı açmıyorum. Herkese öneririm. 100 liranın peşinde koşanlara güzel ders olur.

Aynen öyle sigortam.net harici hiçbir yerden sigorta yaptırmıyorum artık. 400 liraya trafik 1100 liraya kasko yaptım 2020 aracıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araç fiyatları ile alakası yok trafik sigortasının, kazada isteseniz 500 bin TL hasar çıksın 50 sini öder gerisi sizde... Sigorta teminat bedeli var zaten onun üzerinde ödemez trafik.

Artışın sebebi 2021 yılında olan 36 bin TL lik teminat bedeli 2022 yılında 50 bin TL ye çıktı, artışın temel sebebi bu.

Sigortam nette muhattap bulamayıp rezillik yaşayan çok tavsiye etmiyorum .Dikkat edin yaptırmayın ordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt

Valla ben yaptırdım, 2019 Model aracıma (Dacia Duster 1.0 TCe) Kasım ayın da kasko (Sınırsız İMM ve Full) Axa Sigorta dan 930 TL, trafik sigortası 630 TL AKSİGORTA dan yaptırdım. Bir de üstüne Migros dan alışveriş kuponu hediyesi geldi (75 TL). Araç İzmir Plakalı ve İzmir de kullanılıyor.

Umarım kaza masa veya cam değişimi durumu yasamazsiniz

• 1212 tl ye bugün yaptırdım sigortayi. En uygunu buydu veya ben bunu buldum en düşük. Alt tarafı trafik sigortası bu zorunlu olmasa yaptırmazdım. Araba bile lüks oldu artık bide vergisi var bu ayın sonunda.

Yakıta hergun zam geliyor nerdeyse 14 lira olmuş

• 30 aralikta sigortanı yaptirsaydin zamsiz tarifeden yaptirirdin

4 aralikta 2012 model aracima 590 dan yaptirdim sigortayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Ocak 2022; 23:9:49 >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt

Kardeşim ya sen durumu anlamamışsın, ya da ben senin ne dediğini anlayamadım??? Sigortam.net kendisi bir sigorta firması değil ki, bir aracı kurum. Siz araç bilgilerini girince yaklaşık 15-20 Tane firmadan size teklif getiriyor (Axa, Aksigorta, Sampo Japon, Anadolu Sigorta vb) Sizde, size gelen tekliflerden, poliçeleri inceleyerek hatta karşılaştırarak istediğinizi seçiyorsunuz. Ben Poliçemi seçerken, sınırsız İMM sinden tutun da, Cam Klozu, Yedek araç tahsisi, orjinal parça, onarımın yapılacağı yer, mini onarımına kadar hepsini inceleyip ona göre karar veriyorum. Sistem bu. Siz bunun nesini anlayamadınız onu merak ediyorum???

Öncelikle kardeşin değilim sakin ol samimiyet kurmayalim.Senin ne yaptığın beni ilgilendirmez ben forumdaki insanların mağdur olmaması için gerçek durumları ortaya koydum.Sen mağdur ol bana ne .

• Ben 2. Aracı aldim 1650 odedim aralik basinda

Hadsiz terbiyesiz işine gelmeyince hakaret tabi klasik uza

• Artık tek tip fiyat olmuş. Standart trafik sigortası için izmir, 7 basamak. 950 TL. Ötesi berisi orası burası şurası yok. Her şirketin teklifi aynı. Boşuna birbirinizi kırmayın. Kazık hepimize girdi. 2-3 ay evvel yaptıranlar şanslı kesimdi.

• tesadufi T kullanıcısına yanıt

Sigortam.net' in 1200 TL dediği trafik sigortasını tanıdıktan 800 TL' ye satın aldım.

Sigortam.net kasko için iyi teklif verince oradan kasko aldım.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Tanıdıktan nasıl 800 tl ye aldınız tam anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.