Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.535
Cevap
101
Favori
381.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigorta ücretlerine bakabileceğim bir yer var mı acaba? Sigortanın bitimine az kaldı da acaba firma yenileme için beni arar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortanın yanına sadece imm yeterli mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    İmm teminatı çok önemli bir kloz, ancak maddi, bedeni ve manevi tazminat olarak 3 önemli içeriği içinde barındırıyor. Manevi tazminat klozu bazı imm veren şirketlerce ya hiç verilmiyor yada ek ücretle teminata dahil ediliyor. Aldığınız imm poliçesinde manevi tazminat hadlerinin ne kadar olduğuna dikkat etmenizi öneririm.
  • Annemin üzerine ötv muafiyetli araç aldık. Şu teklif uygun mu sizce?

Trafik sigortası Eureko 9.560

Kasko HDI 11.769

3 milyon İMM

15 Gün ikame

Manevi Tazminat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlzm -- 3 Haziran 2024; 11:8:15 >
  • mlzm M kullanıcısına yanıt
    Trafik sigortası aşağı yukarı aynıdır. kaskoda rekabet vardır. Araç değeri nedir?

• sbm de 7000 lira çıkan teklifler acenta 9000 (peşin taksit yok) fiyat veriyor  Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 8 Haziran 2024; 18:22:31 >
  • Merak ettiğim bir durum var. Aydınlatın lütfen;

Kaskosunu ve sigortasını, sigorta acentasından yaptıran sıradan bir vatandaşız.

Örneğin; Gece vakti mesai saatlerinin dışında tek taraflı bir kaza yaptık. Aracımız yürüyemez hale geldi. Normalde polis çağırıp tutanak tutturmamız gerekiyor ama biz ne yapacağımızı bilmiyoruz diyelim. Yanlışlıkla polis çağırmadan çekici hizmeti alabiliriz ve kasko ödeme yapmayı reddedip mağdur olabiliriz 

Bu durumda; sigortayı yaptırdığımız firmanın müşteri temsilcisini aramak mı yoksa sigorta acentasını arayıp bilgi almak mı daha doğru olur? 

Sigorta acentasından böyle bir hizmet beklenmez, poliçeyi kestikten sonra tüm irtibat sigorta yapılan firmanın müşteri temsilcisi ile mi olur? Yoksa acentanın da sorumluluğu var mıdır?

Ya da ne yapılacağını bilmek bizim sorumluluğumuzda mıdır?

• mazzoow kullanıcısına yanıt

Acentayı bağlamaz. Yaptırdığınız poliçenin maddelerini de iyi okuyup ona göre hareket etmeniz , ne yapacağınızı bilmeniz lazım. Poliçe her zaman tüm sayfalarıyla birlikte aracınızda olsun. Kaza olursa açar okur ona göre hareket edersiniz.

• mazzoow kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Acente çalışanı olarak soruna cevap vereyim elimden geldiğince,

Eğer gece gündüz arayıp ulaşamadıktan sonra gidip poliçelerini acenteye yaptırmanın bir mantığı yok. Bankalar ve internette bir sürü sigorta firmaları mevcut.

Bir durumda müşteri temsilcisini mi yoksa sigorta yaptırdığımız acenteyi mi aramak doğru demişsiniz. Kesinlikle sigorta acentesini aramanızda fayda var. Çünkü o kadar çok olaya denk geliyoruz ki, müşteriler mağdur oluyor ve bize hiç haber vermedikleri için suçlanıyoruz.

Kasko poliçesinin içeriğine çok dikkat edilmelidir, genelde müşteriler veya vatandaşlar fiyata baktığı için içeriğinde kolaylıkla oynama yapılabiliyor.

-Servis seçimi

-imm’si ne kadar,

-manevi tazminat var mı ve ne kadar,

-muafiyeti var mı özellikle cam hasarında,

-Hasarsızlık koruma var mı

-Kaza sonrası ikame araç kaç gün veriliyor

-Çekim limitleri nasıl. Yılda kaç kere ve ne kadara kadar karşılıyor ( Her sigorta şirketinin farklı)

• escape_454 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bir bilginizi rica edebilir miyim bir konuda.

Aracımın orijinal lastik ebatı 17 inç Life paket. Ben 19 inç orijinal jant taksam, olası bir kaza durumunda kasko bana senin aracındaki hasarı ödemiyorum diyebilir mi?

Para verip aldığım jantları ödeyip ödememesi hiç önemli değil asıl sorum tüm hasarı ödemekten kaçınır mı?

• Hazan kullanıcısına yanıt

Kasko hasarı incelemez. Eksper atanır, dosyayı eksper yürütür.

Ödemede bir sıkıntı olmaz.

off road araçları düşün normalden iki katı tekerlek kullanıyorlar.

sen yine kaskona aksesuar kısmına eklet. Kafan rahat etsin. Prim 100-200 onar oynamaz.

• Online Trafik sigortası teklifi almaya çalışıyorum. Çoğu site teklif göstermiyor. Ama şimdiye kadar her sene sorunsuz yapardım. Bir site sadece bir firmadan teklif gösterdi fakat çok pahallı. Sbm de görünen fiyatların yanıba bile yaklaşmayan bir fiyat. Var mı tavsiye edebileceğiniz bir şirket?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teklif çıkmamasının nedenini bir sigortacı şöyle açıkladı telefonda, araç kodu çıkmıyormuş. Ne yapabilirim dedim cevap alamadım. Araç kodunu sisteme nasıl entegre ettirebiliri veya doğru bilgi mi bu ?

• Azami primden (6932 tl) kesen yok 8-9000 fiyat çıkarılıyor.Bunun nedeni ne olabilir ?

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|
  • çoğu firma teklif vermiyor. verenler de yüksek rakamlar istiyor.

en uygun teklifi hepiyi sigortadan aldım. 5500 TL

yaptırmayı düşünenler değerlendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsipik -- 26 Haziran 2024; 9:2:7 >
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle aracım ağustos ayında gelecek, benim eski aracımı sattım, kasko ve sigorta hasarsızlık indiriminin bitmemesi için ne kadar sürem var ?

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Sbm online teklif al yazarsanız bilgileri doldurunca çıkar en düşük teklifler, bu aralar sigorta acentelerine çok yüksek teklifler veriyorlar ben 4 arkadaşa sbm den bakıp garanti bankasından en uygun şekilde yaptırdım internette ki tüm sigorta acentelerine baktım en uygun garanti bankası eureko sigorta da yaptırdım

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

sbm den gelen tekliflere bakıp sigorta şirketlerini arayın en uygun en kolay da garanti bankası eureko sigorta da oluyor

• Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt

Ben şimdiye kadar r araç için sbm den teklif aldım 3-5 lira aşağı yukarı aynı çıktı oradaki birçok sigorta şirketini aradım ama en kolay garanti bankasından girip başvuru sigorta diyip yaptırırdım eureko sigorta sbm de ne teklif verdiyse aynısını kesiyor acente den 14200 lira aldığım teklifi 9283 liraya eureko sigortadan kestirdim tabi garanti bankası üzerinden girip kestirdim garanti müşterisi olduğum için hızlı ve kolay oldu

• meyymetbaba kullanıcısına yanıt
    Firma süre bitmeden önce aradı hallettik hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.