Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.662
Cevap
110
Favori
386.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ek bir teminat ile sunulmadığından eminseniz ve fiyat olarak muadillerine nazaran uygun ise düşünebilirsiniz hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani merak ettiğim zorunlu trafik sigortası yerine geçiyor mu bu.

• noche34 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hocam, attığınız görsellerde de yer aldığı üzere teminatlardan da anlaşılıyor.

• Tamam teşekkürler.

• noche34 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Arkadaşlar motosiklete sigorta yaptıran oldu mu yakın zamanda? Ben bugün yaptırdım 5400 lira ödedim 2022 model 125 cc nmax'a.. Sbm.org dan bakinca 4000 tl teklifler gorunuyor.Sigortaci onlar bende de gorunuyor ama yapmiyorlar diyor.Bunun sebebi nedir? Daha 1 sene bile dolmadı bu sene Ocak başında 2920 ödemistim.Simdi Quick Sigorta 5425 lira verdim tam olarak, sebep olanların allah belasını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.290 TL'ye Sompo adlı firmadan sigorta yaptırdım. 2 bin TL'ye de 3 milyonluk İMM yaptırdım. İkame araç yok sanırım. 1500 TL'ye kadar çekici karşılıyor sanırım doğru mu? Hukuksal korumayı da tam anlamadım. Niye 5 bin TL karşılıyor?

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|

• ssouness S kullanıcısına yanıt
    Sigorta şirketleri maliyetler (artan araç bedelleri, artan parça ve işçilik fiyatları, maddi ve manevi kazalara bağlı davalar ile bu davalarda ödenen tazminatlar vs..) nedeni ile standart teminatlardan, taban primden trafik sigortası kesmeye yanaşmıyorlar. Buradaki kayıplarını veya karlılıklarını standart trafik sigortalarına ekledikleri sembolik teminatlarla süslüyorlar dersek yanlış konuşmuş olmayız, bu haliyle gördüğünüz gibi dalgalı bir fiyat politikası ile sunuyorlar. Olay bundan ibaret.

• SigortaOfisi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.Haram olsun.

• Hocam Hukuksal Koruma teminatı sembolik rakamlar olur genelde 5.000-20.000 arası sunulur ki bu rakamlar güncel şartlarda çok bir şey ifade etmiyor.Kullanıma dair özel şartları mevcut poliçe ekinde yazar.

HUKUKSAL KORUMA klozu altına detaylıca bakın.

“..hukuksal c¸ıkarların korunması ic¸in yapılması gereken giderler polic¸ede belirtilen toplam bedelin, azami %15'i avukatlık u¨creti, %20'si mahkeme masrafları, %5'i danıs¸ma u¨creti, %10'u teminat akc¸esi, %10'u hakem u¨creti, %10'u icra masrafları, %15'i temyiz ve karar du¨zeltme, %15'i ihtarname c¸ekimi, dilekc¸e yazımı vs. masraflar olarak kullanılır..” şeklinde kullanım detayları vardır.

Buraya dahi baktığınızda bugün Türkiye Barolar Birliğinin yayınladığı 2024 yılı Avukatlık Resmi tarifesine göre 1 saatlik avukata danışma ücreti 3.500 ₺’dir. Sonraki her saat 1.500 ₺. (Bkz:https://www.istanbulbarosu.org.tr/docs/tarifeler/resmiucret/Resmi_Ucret_Cizelge_2024.pdf) Görüldüğü üzere çok da bir esprisinin olmadığı anlaşılıyor (:

Üstelik çekici hizmeti sandığınız o 1.500 ₺ çekici teminatı değil.

“YETKI·LI· OLMAYAN KI·S¸I·LERE C¸EKTI·RME KLOZU”

“I·s¸bu polic¸edeki sigortalı arac¸ ic¸in Kasko Sigortası Genel S¸artlarının A.4-4.7 maddesinde belirtilen "yetkili olmayan kis¸ilere c¸ektirilen araca gelen zararlar ile kurallara uygun olmadan c¸ekilen veya c¸ektirilen arac¸larda meydana gelen zararlar" polic¸e su¨resince 1 defaya mahsus olmak u¨zere 1.500 TL'ye kadar teminat altına alınmıs¸tır.” şeklinde İMM Sigortasının olduğu poliçenin ekinde yazar.

İkame araç hizmetiniz bulunmuyor.

Sigortacı değer kaybını karşılıyor diye kandırdı beni.

Çekici teminatı değilse üç kağıtçı sigorta firması kelime oyunu yapmış. Tüketici kandırmaya yönelik. Devletin müdahale etmesi lazım.

• Bilinçli bir tüketici profili oluşturmak için çabalıyoruz. Ancak yine de böyle durumlarla karşılaşıyoruz maalesef. Güven sağlamak bizim için daha önemli. Olmayan bir şeyi üç kuruş komisyon için varmış gibi göstermeyi ne ahlaki ne de ticari buluyorum. Birçok müşterimize karşılıksız teklif ve bilgi paylaşımı yapıyoruz. Hiçbir zaman olaya ticari olarak bakmamaya özen gösteriyoruz. Bizim sağlayamadığımız ama başka şirketlerce var olan ya da uygun bir teklif olduğunda yönlendirdiğimiz çok müşterimiz oldu. Sağ olsunlar onların bize gösterdiği itimat her zaman daha kıymetli oldu.
    Sorunuz olduğunda her zaman ulaşabilirsiniz.
    Umarım kazasız bir yıl geçirirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar, sigortaladım.com üzerinden Neova isimli firmaya 10100 tl ye 2023 model Opel grandland 1.2 aracım için kasko yaptırdım. Ancak sigorta şirketini fazla duymadığım için içimde şüphe kaldı. Bu şirket güvenilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Bilinen bir firmadır. Teminatlarınız yerindeyse sıkılmayın.
    Kazasız günler dilerim.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum. Amin hocam hepimize inşallah 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 28 Aralık 2024; 16:37:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Türkiye Sigortadan Yeşil Kaskom var sadece elektrikli araçların ihtiyacına özel değil, her açıdan kapsamlı bir güvence sunuyor. Aracımın bataryası, sigorta poliçem sayesinde Kasko Sigortası Genel Şartları kapsamında korunuyor. Bu, elektrikli araç sahipleri için büyük bir avantaj, çünkü batarya değişimi veya onarımı çok pahalı olabiliyor. Türkiye Sigorta, bu tür maliyetleri de sigorta kapsamında sağlıyor. Ayrıca, çarpma, çarpışma, yanma ve sel gibi doğal afetler karşısında da aracım için tam koruma :)

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|www.turkiyesigorta.com.tr
    Türkiye Sigorta Yeşil Kasko - Türkiye Sigorta
    https://www.turkiyesigorta.com.tr/urunlerimiz/arac-sigortalari/yesil-kasko

• 1 yıl önce aldığım 2014 Opel corsa 14.300 TL ücret çıktı normal mi bu fiyat?

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt

Dogru.Amcam da 2000-2005 arasi model arabasina 12000 tl odedi.Ben de 2022 model 125 cc motosiklete 5400 odedim. Seneye yaptirmicam.Cezasi 900 küsür lira,3 kere yakalansam bile daha uyguna gelecek.Haram zıkkım olsun hastane paraları olsun hırsızlar.

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt

Değil ancak böyle zoraki tarife oluşturuldu.

Maalesef bizim ülkemizde serbest piyasa ekonomisini yanlış anladılar, denetim olmadığından yapıştır yapıştırabildiğin ekonomisine geçiş yapıldı.

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.