Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.662
Cevap
110
Favori
386.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaş faktörü önem arzediyor.
    Özelden mesajınızı aldım, yarın teyitleşir detaylı bir çalışma ile nihayete erdiririz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2012 linea aracım var. Bugün teklifler açıldı, 15 gün sonra bitiyor. Sigortam net ve 2 3 yere baktım 13k çıkıyor, geçen sene garanti bankasından yaptırmıştım 7kya ve sun 9k çıkıyor. Son günlerde teklifte azalma olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peaky kullanıcısına yanıt

Hayır artar tam tersi.

Düşme ihtimali artma ihtimalinden çok daha düşük.

• Allianz kasko 1 haftaya bitecek, trafik sigortası bitti. İkisi ilk sene farklı yerlerde yapılmıştı. Şimdi trafik sigortası teklifleri kaskoya ödediğimden pahalı.

Kaskoyla birlikte yaptırdığımda kampanya yapan bir şirket biliyor musunuz?

• qazzzz Q kullanıcısına yanıt

Özelden bilgilerinizi iletin, kapsamlı bir çalışma yapalım..

• Hocam ben 2012 chevrolet aveo aracıma kasko yaptırmak için fiyat bakıyorum ama sizden de fiyat ve detaylı bilgi almak istiyorum mümkün müdür?

• Kolivva06 kullanıcısına yanıt

Özelden bilgileri yazarsanız yardımcı olurum.

• SigortaOfisi kullanıcısına yanıt

Gönderdim hocam

• Kolivva06 kullanıcısına yanıt

Tamamdır, ilgileniyorum.

• Kaç gün önceden teklif alabiliyoruz? 5 Şubatta kasko ve sigorta bitiyor, ocak bitmeden yaptırmak mı mantıklı olur şubatı beklemek mi bilemedim.

• Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

Trafik 15 gün

Kasko 30 gün

Özelden iletişime geçebiliriz hocam

Sizlere bir teklif iletelim trafik ve kasko için.

• Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

Trafik Sigortası fiyatları genel olarak poliçe bitimine 15 gün kala oluşmaya başlarken, nadiren bazı şirketlerce daha öncesinde teklif verilebilir.

Kasko için poliçe bitimine 30 gün kalması yeterli.

Gün içinde bile rakamlar değişkenlik gösterebilir. Ay geçişlerinde trafik sigortalarında mutlaka değişiklik oluyor. Kaskoda bazı şirketlerce verilen teklif 3 ile 7 gün korunabilir. Ancak gerekli araştırmayı yaparak daha erken işlem tesis etmenizde fayda görüyorum.

Merhabalar Kolay Gelsin, Kaskomda yaşa bakılmaksızın kıymet kazanma tenzili adı altında %20 Mühafiyet gözüküyor bu ne anlama geliyor.

Bir örnek verecek olur isek

Kaza sonucu aracın motorunun değişmesi ile atıyorum 200.000₺ bir masraf çıktı sigorta şirketi bu senaryoda tarafıma 160.000₺ mi yatıracak eğer böyle bir durum varsa ise kaskonun ne mantığı vardır.

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nrl.909000 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kıymet kazanma tenzili veya diğer adıyla eskime payı; kasko sigortasında sigorta tazminatı hesaplanırken uygulanan bir indirimdir. Kaza veya sürekli kullanım sebebi ile aracın hasar görmesi ve kullanılan parçaların değiştirilmesi gerekebilir. Yeni eklenen parçaların değeri, eski parçalardan daha yüksek olacaktır. Bu sebeple araçta değer artışı meydana gelir.

Araçtaki değer artışı sigorta eksperi tarafından belirlenir ve kaza sonrasında ödenecek olan tazminat tutarından düşülür. Buradaki amaç, aracın yeni değerinin, kasko sigortası yapılmadan önceki değerinden yüksek olmamasıdır. Kıymet kazanma tenzili, bu değer artışından doğan farkı göz önünde bulundurarak tazminat tutarını dengeler.

Ağırlıklı olarak 10 yaş ve üstü araçlarda tatbik ediliyor.
    Lastik, akü gibi kullanıma bağlı yıpranan ve eskiyen parçalarda devreye alınıyor.

Şirket seçimi çok önemli. Bazı şirketler bu hususa takılmadan ödeme yapar.

Rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama Kasko Şirkeri Axa Genişletilmiş Maxsimum Kasko 'dur Tecrübelerinize dayanarak nasıldır sizce.

Sektörün en kaliteli şirketlerindendir.

Değerleri görüşleriniz için teşekkürler. Kolay Gelsin.

Rica ederim, kazasız günler.

• Merhaba, araç plakamızı keyfi olarak değiştirebilir miyiz ve bunun için gerekli prosedürler nelerdir?

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben uğraşmadan masrafına katlanırım diyorsanız plaka muameleleri ile ilgilenen muamelecilere bırakabilirsiniz.

Yahut özel plaka almak için öncelikle almak istediğiniz plakanın başka bir araçta kullanılıp kullanılmadığını tespit etmelisiniz. Emniyet Müdürlüğü’ne bizzat giderek ya da web sitesindeki uygulamaları kullanarak plaka sorgulaması yapabilirsiniz. Sorgulama sonrası istediğiniz plaka boşta ise rezerve edebilirsiniz. Ardından özel plaka için belirlenen bağış miktarını ödemeli ve bağış makbuzunu almalısınız. Özel plaka, keyfi plaka değişikliği olduğu için maliyeti yüksek olabilir. Eğer aracı ikinci el satın aldıysanız ön ve arka plakalarını çıkarıp noteri plaka değişikliği hakkında bilgilendirerek plakaları teslim edin. Noterden yeni plakanız ile ilgili düzenlenen belgeleri alıp Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına giderek plaka basım merkezinden plakanızı bastırın ve yeni plakanızı teslim alın.

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.