< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (232. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2012 linea aracım var. Bugün teklifler açıldı, 15 gün sonra bitiyor. Sigortam net ve 2 3 yere baktım 13k çıkıyor, geçen sene garanti bankasından yaptırmıştım 7kya ve sun 9k çıkıyor. Son günlerde teklifte azalma olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır artar tam tersi.
Düşme ihtimali artma ihtimalinden çok daha düşük.
-
Allianz kasko 1 haftaya bitecek, trafik sigortası bitti. İkisi ilk sene farklı yerlerde yapılmıştı. Şimdi trafik sigortası teklifleri kaskoya ödediğimden pahalı.
Kaskoyla birlikte yaptırdığımda kampanya yapan bir şirket biliyor musunuz?
-
Özelden bilgilerinizi iletin, kapsamlı bir çalışma yapalım..
-
Hocam ben 2012 chevrolet aveo aracıma kasko yaptırmak için fiyat bakıyorum ama sizden de fiyat ve detaylı bilgi almak istiyorum mümkün müdür?
Özelden bilgileri yazarsanız yardımcı olurum.
-
Gönderdim hocam
Tamamdır, ilgileniyorum.
-
Kaç gün önceden teklif alabiliyoruz? 5 Şubatta kasko ve sigorta bitiyor, ocak bitmeden yaptırmak mı mantıklı olur şubatı beklemek mi bilemedim.
-
Trafik 15 gün
Kasko 30 gün
Özelden iletişime geçebiliriz hocam
Sizlere bir teklif iletelim trafik ve kasko için.
-
Trafik Sigortası fiyatları genel olarak poliçe bitimine 15 gün kala oluşmaya başlarken, nadiren bazı şirketlerce daha öncesinde teklif verilebilir.
Kasko için poliçe bitimine 30 gün kalması yeterli.
Gün içinde bile rakamlar değişkenlik gösterebilir. Ay geçişlerinde trafik sigortalarında mutlaka değişiklik oluyor. Kaskoda bazı şirketlerce verilen teklif 3 ile 7 gün korunabilir. Ancak gerekli araştırmayı yaparak daha erken işlem tesis etmenizde fayda görüyorum.
-
-
Merhaba,
Kıymet kazanma tenzili veya diğer adıyla eskime payı; kasko sigortasında sigorta tazminatı hesaplanırken uygulanan bir indirimdir. Kaza veya sürekli kullanım sebebi ile aracın hasar görmesi ve kullanılan parçaların değiştirilmesi gerekebilir. Yeni eklenen parçaların değeri, eski parçalardan daha yüksek olacaktır. Bu sebeple araçta değer artışı meydana gelir.
Araçtaki değer artışı sigorta eksperi tarafından belirlenir ve kaza sonrasında ödenecek olan tazminat tutarından düşülür. Buradaki amaç, aracın yeni değerinin, kasko sigortası yapılmadan önceki değerinden yüksek olmamasıdır. Kıymet kazanma tenzili, bu değer artışından doğan farkı göz önünde bulundurarak tazminat tutarını dengeler.
Ağırlıklı olarak 10 yaş ve üstü araçlarda tatbik ediliyor.
Lastik, akü gibi kullanıma bağlı yıpranan ve eskiyen parçalarda devreye alınıyor.
Şirket seçimi çok önemli. Bazı şirketler bu hususa takılmadan ödeme yapar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama Kasko Şirkeri Axa Genişletilmiş Maxsimum Kasko 'dur Tecrübelerinize dayanarak nasıldır sizce.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sektörün en kaliteli şirketlerindendir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerleri görüşleriniz için teşekkürler. Kolay Gelsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, kazasız günler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, araç plakamızı keyfi olarak değiştirebilir miyiz ve bunun için gerekli prosedürler nelerdir?
Merhaba,
Ben uğraşmadan masrafına katlanırım diyorsanız plaka muameleleri ile ilgilenen muamelecilere bırakabilirsiniz.
Yahut özel plaka almak için öncelikle almak istediğiniz plakanın başka bir araçta kullanılıp kullanılmadığını tespit etmelisiniz. Emniyet Müdürlüğü’ne bizzat giderek ya da web sitesindeki uygulamaları kullanarak plaka sorgulaması yapabilirsiniz. Sorgulama sonrası istediğiniz plaka boşta ise rezerve edebilirsiniz. Ardından özel plaka için belirlenen bağış miktarını ödemeli ve bağış makbuzunu almalısınız. Özel plaka, keyfi plaka değişikliği olduğu için maliyeti yüksek olabilir. Eğer aracı ikinci el satın aldıysanız ön ve arka plakalarını çıkarıp noteri plaka değişikliği hakkında bilgilendirerek plakaları teslim edin. Noterden yeni plakanız ile ilgili düzenlenen belgeleri alıp Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına giderek plaka basım merkezinden plakanızı bastırın ve yeni plakanızı teslim alın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X