Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.707
Cevap
116
Favori
389.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba hazırda kullandığım aracın plakasını değiştirmek istiyorum. Özel plaka arayışında değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    Keyfi plaka değişikliği için de aynı durum geçerlidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SigortaOfisi kullanıcısına yanıt

Notere mi başvuracağı hocam masrafı ne kadar biliyor musunuz?

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    İlk önce Emniyet Müdürlüğü’ne giderek veya online sistemden plaka sorgulaması yapılabilir.

Bağış mektubu alınır ve plaka ücreti ödenir. Keyfi plaka değişikliği için ne kadar ödeme isteniyor bu hususta net bilgim yok ancak maliyetli olduğunu söyleyebilirim. Takriben 5.000 ₺’den başlar.

Ardından notere başvurulur, alınan evraklardan sonra şoförler odasına başvuru yapılır.
    2025 yılı noter ücreti 2129 ₺
    Çift plaka basım ücreti 558 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaOfisi -- 20 Ocak 2025; 23:39:22 >
  • Kasko ve trafik'i aynı yere yaptırınca avantaj sağlayan bildiğiniz bir şirket var mı arkadaşlar. Generali 5.700 küsür verdi kasko için. İmm ve fks olmaksızın sigorta ise 13 binden başladı Allianz ve Zurich gibi şirketlerin teklifleri.

• zero fear kullanıcısına yanıt

2024 yılı için birkaç şirket yönünden vardı ancak bu yıl için fiyatlama olarak aynı şeyi söyleyemeyiz.

İsterseniz özelden bilgilerinizi yazın, bir de biz kontrol edelim.

• Arkadaşlar selamlar,
    Aracımızın trafik sigortasını yenilememiz lazım. SBM'den sorgulama yaptığımda en düşük 11K civarı teklif varken acente firmaları 15ten aşağı teklif vermiyor. 11e nasıl yaptırabiliriz sigortayı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model araç için kasko durumu nasıl oluyor acaba fiyat çok mu yüksek çıkar? Kasko fiyatında belirleyici olan şeyler neler acaba?

• Maalesef nerdeyse imkansıza yakın..Benimde geçen ay sbm den 5600 çıkıyordu ama 7700 e yaptılar..Yanına ferdi kaza vs eklemeden yapmıyor bu firma bozuntuları..Nerdeyse bütün şirketlere baktım ama hiçbiri yanına ferdi kaza,imm gibi ek birşeyler eklemeden satmıyor..

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    İsterseniz bilgilerinizi gönderin kontrol sağlayalım.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bu çok spesifik bir şey değil.
    Başta kasko içeriği ve teminatıları olmak üzere aracın markası, modeli, yaşınız, kasko geçmişiniz, cinsiyetiniz, yaşadığınız il, mesleğiniz, aracı kullanım şekliniz, araç bedeli, parça bedeli, işçilik ücretleri, coğrafi faktörler gibi daha sayababileceğimiz kasko primini etkileyen birçok parametre ve unsur mevcut.

Eğer üzerinize aldığınız bir araç ise özelden bilgilerinizi gönderin, sizin için kapsamlı bir çalışma gerçekleştirelim.

•  Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|

Sbm de böyle bir hata aliyorum motosikletimin 2. Yılı olacak mevcuttta bir sigortası var zaten
    Neden böyle yapıyor acaba?
    11subatta bitiyor poliçem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Araç alındıktan sonra plaka değişikliği vs yapıldığında bu hata alınabiliyor. Plaka zeyili yaptırmadıysanız acentenizle görüşün.

• Merhaba, şu plaka değişikliği olayını detaylı şekilde sormak istiyorum.

Aracımı başka şehirden alalı 1 sene oluyor ve alırken plaka değiştirmedim. Şimdi ise plakasını değiştirmek istiyorum. Notere gittiğimde keyfi olarak plaka değiştiremeyeceğim ikamet değişikliği ya da plakaları zayi etmem gerektiği söyleniyor. Doğrusu nedir, ne yapmak gerekir, başka yolu var mıdır?

• SigortaOfisi kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Müsait zamanda tam teklif alabilmek için iletişim sağlayacağım.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, her zaman ukaşabilirsiniz.

• Merhaba yeri burası mı tam emin değilim ama bir sorum olacak. Jandarmanın tuttuğu ktt e devlet sisteminde tam olarak ne kadar sürede gözükür? Tutanak e devlette gözükmez ise elden alabilme şansımız var mıdır ?

• Lxde kullanıcısına yanıt

Kaza raporu yazıldıktan sonra edevlette hemen görünür.

Elden vermiyorlar artık edevlete yönlendiriyorlar.

• damneed D kullanıcısına yanıt
    Hocam dün akşam rapor tutuldu jandarma tarafından, ama şu zamana kadar e devlette gözükmüyor. Yanlış yerden kontrol etmiyorsam eğer.

• Lxde kullanıcısına yanıt

Raporun edevlete yansıması iş yoğunluğuna bağlı olarak 2-3 gün içerisinde olur. İlgili olaya hangi Jnd ekibi baktıysa onlar yazıyorlar vardiyalı çalıştıkları için 2-3 günü bulur.

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.