Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.585
Cevap
103
Favori
383.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İMM Trafik sigortasının üstünü tamamlar..Örnek bir kaza yaptınız ve karşı tarafta 200 bin üzeri hasar oldu..Siz haksızsanız trafik sigortası 200 ü öder..Kalanıda İMM karşılar..

• Sigortam-net’den kasko teklifi istedim en uygunu sompo verdi. Aracin fotolarını vs gönderdim sonra reddetmişler kendi tekliflerini.. bir daha teklif de vermedi. 10+ yıllık şoförüm, araç üzerime 1,5 yıldır kayıtlı 2023 model. Daha önce hiç bir kazam yok.
  • WindWild kullanıcısına yanıt
    Araç fotosunu nasıl istediler? Direkt poliçeyi kesemediniz mi?
  • gokhan68 G kullanıcısına yanıt
    Sigortam net yetkilisi ornek bir mail gonderdi aracin onden yanlardan ve arkadan fotoları ve araçta her hangi bir hasar olmadığına dair yazılı beyan. Aynı şekil aracın fotoları ve bir a4’e araçta hasar yoktur imza vs. yazarak foto çekip bunları mail ile yetkiliye gönderdim sonra o yetkili kredi kartı bilgilerimi de istedi onları da tuşladım. Sompoya başvuru yaptım dedi bakalım onaylanırsa para çekilir dedi. Karttan herhangi bir çekim olmadı red gelmiş. Bu foto beyan vs. bütün firmalar istiyor mu diye sordum, ilk kez yaptıranlardan istiyorlar kaskoda dedi.
  • garanti bankası kaç gündür trafik sigortası yaptıramadım hata veriyor

"işleminize devam edilemiyor.

Oluşan bağlantı problemi nedeni ile şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin."

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Bu hatayı veriyorsa kesmiyorlar maalesef.

Eureko çağrı merkezine bağlıyorlar. Genel olarak ek teminatlı ve daha pahalı bir poliçe teklif ediyorlar.

• çağrı merkezinden sbmde gözüken fiyattan kestiler

Şanslı gününüzdeymişsiniz (:
    Hayırlı olsun sizin için, kazasız günler.

Kaçıncı basamağı ne kadardan kestiler acaba..Benimde ay sonuda..Ne kadar merak ettimde..

• Hep iyi sigortadan trafik sigortası yaptırdınız mı? Bütün sigorta firmalarından 1000-TL daha uyguna gösteriyor. Tecrübesi olan var mı?

• Selam arkadaşlar. Geçen sene aracı aldığım bayiden kasko ve trafik sigortasını yapmıştım. Şimdi yenileme için yaptırdığım şirketi mi arayayım yoksa bayiden mi fiyat alayım?

Acaba hangisi uygun olur.

Bir de sigortam netten başka bir firmadan yaptırsam nasıl olur?

Pek bu sigorta işlerini bilmiyorum. Siz bitince tekrar nasıl yapıyorsunuz . Detaylı açıklama yaparsanız sevinirim
  • niktey N kullanıcısına yanıt
    Doğan Holding'in sigorta şirketi.
    Trafik sigortasında teminatlar sabit. Trafik sigortası karşı tarafın zararını karşılar. En uygun olan firma ismi önemsiz, yaptırınız.
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Sigorta şirketinden teklif almalısınız, bayi sadece aracı olur.
    Sigortam.net'ten de bakıp belirlediğiniz teminatlara göre en uygununa yaptırabilirsiniz.
    Merhaba hocam, sağlıklı bir fiyat araştırması ve analiz yapmanızda fayda var. Bir yere bağlı kalınmasını çok önermiyorum. Fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor. Zira acente ve online şirketlerin çoğu belli başlı sigorta şirketleri ile çalışıyor. Trafik sigortasında birçok şirket standart trafik sigortası teklifi vermiyor, ek ferdi kaza, imm, hukuksal koruma teminatı katarak çok dalgalı fiyatlar oluşmasına sebebiyet verebiliyor. En makul teklifi yakalamak adına araştırma yapmanızı öneririm. Ayrıca yıl sonuna doğru şirketler ekranlarını kapatıyor, poliçe vadeniz yaklaştıysa dikkatli hareket edin. Yeni yılda zamlı primlerle poliçe kestirmek zorunda kalabilirsiniz. Bir araştırma yapın, isterseniz bilgilerinizi iletin, kasko ve trafik sigortanız için bir çalışma yapalım. Özellikle kasko için meslek indirimi ve bölge indirimleri uygulayarak sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun poliçeleri düzenleyelim.

• SigortaTower kullanıcısına yanıt

Merhaba Allianz sigorta şuanda trafik sigortası teklifi veriyor mu ?

• yarikan Y kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Ben kasko için allianzdan aldım . Sigortam net kapsamlı dediği orada eko aynı şey hemen hemen. Adamlar bilerek isim değiştiriyor sanki ben bi fark göremedim. Uzun uğraşlar sonucu 17,200 civarı bi rakama 9 taksitli kasko aldım.

Trafik sigortası kaldı şimdi onu nerden yapsam acaba diye düşünüyorum.
    10 bin civarı sompo çıktı nedir neyin nesidir bilmiyorum . İmm falan yok zaten. Zaten kasko yaptık imm gerek yok sanırım bize doğru mu?
    Kaskonuzdaki İMM limiti yeterli ve şirket faktörüne çok takılmıyorsanız en uygun standart trafik sigortasını tercih edebilirsiniz.
  • Şunlar yeterli mi acaba? Kasko zaten yaptık

Bi de bazılarında zorunlu trafik yazıyor, bunda standart trafik yazıyor . Ne anlama geliyor bu? Zorunlu neden yazmıyor

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noche34 -- 23 Aralık 2024; 21:25:42 >
    Hocam muhtemelen standart bir teklif değil bu. Üst tarafta ek paket teminatları gibi sekmeler var. Onlara tıklayarak detaylarına bakabilirsiniz. Hukuksal koruma, ferdi kaza gibi teminatlar ile ekleyip sunuyorlar.
  • Onlar yok ondan eklemedim. Baktım ben . Sadece ilk attığım resimdekiler var

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.