|
Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (227. sayfa)
-
-
-
Araç satışından sonra allianz sigorta kasko iadesi alan var mı? -
Dün yaptırdım, 2023 Octavia,
En üst basamaktayım
Sompo Japon sigorta
5 bin trafik , 11.600 kasko (5 milyon imm) -
arkadaşlar benim araç 2011 toyota 1,4 dizel muhasebeci arkadaş 7300 tl fiyat çikardi basamagım geçen sene 7 normalmi hiç kazam yok
-
Merhaba hocalarım dün ilk aracımı aldım hangi sigorta firmasını tavsiye edersiniz. İnternette doğru düzgün bir bilgiye ulaşamadım sanırım hepsi birbirinin aynısı en uygunu yapıp geçiyor herkes. -
Trafik sigortası için, sigortam.net'ten en düşük rakamı veren firmaya yaptırın. Muhtemelen Sompo olacaktır. -
Selamlar salıyı çarşambaya bağlayan gece 1 gibi kaza yaptım maddi hasarlı tek taraflı polis geldi tutanak tuttu ancak e-devlete düşmedi kaskonun dosya açması için e-devlete düşmesi gerekiyor kaç gün içinde düşer tahminen trafik şubeye gidip hızlandırma şansım var mı araç şu an özel servise çekilmiş durumda yatıyor orada işlemlere başlayamıyorlar -
23 model pahalı araca nasıl o paralar çıktı imkansız
-
+++
-
Arkadaşlar bir konu var hangi forum başlığına yazacağımı bulamadım. Bilen arkadaş konu ile ilgili bilgi verebilir mi Eşim cumartesi kaza yaptı başka arabayla çarpışma.oğlumun ağzında vs kanama olduğu için ambulans gelmiş eşim ambulansla hastaneye gidiyor olay yerine gelen trafik polisi hastanede alınır diye alkol testi oraya bırakıyor hastane iyi olduğu için giriş bile yapmıyor sadece oğluma tomografi falan çekiliyor.bugün kasko dosyası açmak için raporları aldık çünkü karşıda da bizde de çok hasar var eşim de 75 hatalı çıkmış ama alkol testi yapılmadığı için sigorta kabul etmez deniyor böyle bişey olabilir mi bunu bu şok la biz nereden bilelim ki eşim sonra ifade vermeye karakola da gitti kimse bişey demedi. Biz kendimiz ödersek bunun altından nasıl kalkacağız -
sigortam 3 kasım da bitiyordu , pazar günü diye kestirmedim, yenilemeyi de unutmuşum öncesinde.
7.basamak 657 memur 4500tl-5000tl civarı teklifler görmüştüm sigortam nette 20 ekim gibi, 04/11 pazartesi ilk iş gününde kestireyim dedim 10 bin tl altında teklif alamadım ve mecbur kestirdim.
inanılmaz saçma bir sistem , indirim basamağım devam ediyor ama fiyat %250 artış göstermiş , acentelere sordum , sigortam nete sordum tatmin edici cevap alamadım, nasıl bir mantık ben çözemedim .
-
geçen seneye kadar teklifler arasında ciddi farklar oluyordu,az önce 27 şirketinden 24 ü teklif verdi. En düşük ile en yüksek arasındaki fark sadece 5 lira...Adamlar burada da karteli kurmuşlar.
Bu ay 5000 küsür trafik sigortası için migros kodu vb veya başka avantaj sunan veren sigorta uygulaması var mı.?
-
Arkadaşlar üstünüze olan 2 arabadan basamağınız yüksek olan aracı satınca, diğer aracın 9 ay sonra trafik sigorta kaskosunu yenilerken satılan aracın basamağı eldeki araca aktarılabiliyor mu? -
Geçen sene Aralık'ta yeni araç aldım doğuş oto ısrar kıyamet bizden kasko yapın vs dedi yoğunluktan ilgilenemedim 6 yıllık hasarsızlık indirimimi yapmamış şimdi yeni poliçe bakarken farkettim kurumla iletişime geçtim şu an yanıt alamadım.
Bunun telafisi var mıdır şirket poliçede değişiklik yapabilir mi? Hem kasko hem trafikte yeni sürücü gibi poliçe kesmişler yarın kavgaya girişecegim -
garanti mobil uygulamadan euroko'dan yaptıran var mı?
-
Bankalardan yaptırmayın derim, muhattab ararken banka ile sigorta firması arasında kalıyorsunuz. -
sigorta şirketi de garantinin
-
Arkadaşlar bu araç mahrumiyet bedeli için kaskolar da bir kloz göremiyorum. Bu bedel onarım sürecince aracın kullanılamadığı durum için belirleniyor. Bunun olduğu bir poliçe yada firma biliyor musunuz?
-
Türkiye sigorta dışında sigorta şirketi pişmanlıktır diyebilirim konut sigortası yaptırdım resmen para tuzağı ve hizmet sıfır Türkiye sigortada hizmet var iletişime geçebileceğin birileri var.. kasko ve trafik sigortası yapttırmıştım sorun sıfırdı konut sigortası içinde oraya geçiş yapıyorummm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X