Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.629
Cevap
104
Favori
384.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prive sigorta nasil kasko bilgisi olan yaptiran varmi ?
  • garantinin uygulaması üzerinden şirket aracına vkn olarak teklif alınca son basamakta ilerlemiyor kalıyor. Fakat şirketin sahibinin tc kimlik numarasıyla araç bilgilerini girdiğimizde teklif veriyor ve son aşamada sadece iş onaya kalıyor ama yanlış bir şey yapmamak için güvenemedim. Şirket sahibinin tc no suyla şirket aracına trafik sigortası kestirsek problem olur mu?

• namseloxx N kullanıcısına yanıt

Şahıs şirketiyse kişi tc si olur sanırım.zaten trafik sigortasının bi işe yaradığı yok.var görünse yeter bence

• zorunlu trafik sigortası sompo
    imm sigortası generali

bu durumda yarın öbür gün bir kaza durumunda sıkıntı çıkartır mı bu kurumlar
  • Arkadaşlar . sbm ye baktığımda zorunlu trafik sigortası 5.290 tl çıkıyor .

Sigortacım 6.989 tl tutuyor diyor.

5.290 tl nin altında yada bu fiyata sigorta yapabilen arkadaş var mı ?

• 2023 polo
    Sompo trafik 9700 3 taksit
    Anadolu sigorta 11.500 (5m imm) 9 taksit

2.aracım %30 hasarsızlık vardı fiyatlar iyi mi sizce sigortamnetten yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 10 Aralık 2024; 17:34:53 >
  • cetera kullanıcısına yanıt
    Sigortam.net ten bakın en düşüğünü yapın.
  • borbayrak B kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi çıkmış. Sigortam.net indirimi de kullansaydınız.
  • gokhan68 G kullanıcısına yanıt
    Nasıl kullanıcaktık hocam kendisi 1400 lira düşürdü ama kampanya kodu falan bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 10 Aralık 2024; 20:40:56 >
  • Yakın zamanda i4 için kasko alan var mı acaba?
  • İkinci el araç alımından önce sigorta yaptırma zorunluluğundan bir firmaya en uygun 11.800 lira çıktığı için poliçe yaptırdım sonrasında plaka değişikliğinden sonra sigortam net den teklif aldık 7.000 lira çıktı. Şimdi 14 gün cayma yeni yaptırma da yokmuş ne yapacağız? Az bir fark yok bi yolu olmalı poliçe değişmek için
  • İlk araç olarak 12-13 yıllık araca ortalama tahmini ne kadar sigorta ve kasko çıkar bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 13 Aralık 2024; 21:49:5 >
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    13 yaş aracı alan ve ilk aracı olan kişiye 13400₺ çıkmıştı dün.
  • ztalan kullanıcısına yanıt

Trafik sigortası mı

• Sigortam .nette imm sigorta ve zorunlu trafik sigortası ayrı çıkıyor farkı nedir
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Aynen trafik sigortası
  • Merhaba. İlk arabama geçen sene AKSigorta'dan 14 bin'e kasko yaptırmıştım ve hizmetlerini de kullandım memnun kaldım. Bu sene sınırsız IMM, yetkili+özel servis bir paket baktığımda 29 bin TL çıkıyor. Pahalı geldi bana. Güvenilir ve memnun kaldığınız başka markalar var mıdır acaba?
  • Trafik sigortası tekliflerine SBM’den baktım. 6300 TL’ye kadar teklif varken, sigortam.net yenileme için en ucuz 7900 TL teklif göndermiş.

SBM’de çıkan bu teklifleri nasıl satın alabilirim?
  • ztalan kullanıcısına yanıt

böyle bir saçmalık olabilir mi ya kaskosu 10-11 bin civarında çıkacak arabaya 13400 tl zorunlu trafik çıkması

herhalde araç daha önce çok fazla kez kazaya karışmış olmalı

• istanbul veya farklı ufak anadolu ilini ikamet göstermek arasında ne kadar fiyat farkı çıkar. 0 araba için.

bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.