Şimdi Ara

Trafik sigortası yapılırken zorunlu yaptırılan acil sağlık sigortası iptal edilebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sigorta firması trafik sigortası yaptırırken acil sağlık sigortası adlı bir ürünü zorunlu olarak kestirdi. Bu zorunlu kesilen acil sağlık sigortası trafik sigortası iptal olmadan iptal edilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkts -- 9 Ağustos 2024; 12:20:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sanırım onu ankara sıgorta yapıyot bırtek o ıptal olmuyor malesef ben ankara sıgorta yapıyor dıye bılıyorum musterılerıle soylenmesı gerek yapılmadan ıptalı oılmadı ıcın

• Merhabalar,

Ankara Sigorta üzerinden bu ürün sayesinde trafik sigortasını iskontolu olarak alıyorsunuz hocam. Örneğin normal trafik sigortası fiyatınız 9500tl olsun. Acs ürünü ile birlikte poliçeyi satın alırsanız acs poliçesi + trafik sigortası 8400tl üzerinden satılıyor. Acente bu konu hakkında bilgilendirme yapmış olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 8 Eylül 2024; 22:43:32 >
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt
    Bu poliçeden cayma hakkımı kullanıp çıkabilirmiyim onu merak ettim. Çıkarsam trafik poliçem ile alakalı sorun yaşarmıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trkts T kullanıcısına yanıt
    Elbette çıkabilirsiniz, bu durumda trafik sigortanızdaki indirim geri alınır, daha fazla ödeme yapmak durumunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 13 Eylül 2024; 19:5:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.