Şimdi Ara

Trafik sigortasında değişiklik: Öncelikle orijinal parça kullanım şartı getirildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yaklaşık 5 yıldır araç sahibiyim hocam, geçen yıl 415 liraya yaptırdığım trafik sigortası bu yıl 748 lira çıktı en düşük, şükür hiç kaza bela da yaşamadım ama geçen yıl aynı teminatlarla aynı firmadan yaptırdığım kasko 1300 lira iken bu yıl 2019 lira... Zamlar yüzünden hasarsızlık falan yalan oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim sigortacıyım fena şekilde artış var 2/3 ay önce 400/430 a kesilen poliçeler şuan 750/920 arasında çıkıyor 7.kademe

Günlük fiyat güncelleniyor tüm şirketlerde

• Orijinal parça takılması en doğrusu. Yoksa sallanan farlar gıcırdaması bitmeyen plastik parçalar vs vs bir sürü sıkıntı

Peki daha önce yan sanayi parça takılan araçlara ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 8 Aralık 2021; 21:59:0 >
  • Ya arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilirmi, üzerimde hiç araç yok ama şirket aracı ile 2 küçük kaza yaptım şimdi üzerime araç alacağım sigorta yinede yüksek mi çıkar. 13 yıllık ehliyet sahibi yaş 34.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazen sigorta şirketi öyle fiyatlama yapıyor ki piyasadaki en ucuz yan sanayi parça fiyatını bile ödemiyor!

Bence olumlu bi gelişme orjinal parça olması.

Yalnız o kadar sokağa çıkma yasağı oldu, arabaya aylarca binmedik, esnek çalışma vs. yine primleri normal zamanla aynı hatta fazlasıyla ödedik!

• Orjinal parçalar da dövizle geliyor.

• Bu demek oluyor ki fiyatlar iyece uçacak.

• mehmetcank kullanıcısına yanıt

bütün sigortaların teminatı aynı. dalga mı geçiyorsun? çok paran varsa sen sigortayı zengin et benim işime gelir.  

• Zaten bir halta yaramayan, mecburi olan, zorunlu trafik sigortasına kol gibi zamlar gelmesine sebep olacak düzenleme.

• command_4 kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum bende sayın cühela. Poliçende yazanın üstünü eşşek gibi ödersin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sigorta fiyatından çok karşı tarafa ödenen tutar limitleri en az 100.000 tl olmalı artık çoğu kişi farkında değil kaza yaptığınızda karşı tarafa ödenen tutar 43.000 tl gibi komik bir rakam piyasada, 43.000 tl ye arabamı kaldı örneğin kaza yaptınız siz kusurlusunuz sizin sigortanız karşı tarafa 43.000 tl ye kadar ödeme yapar kalan tutarı sizden alır sigorta şirketi !!!, İMM poliçesi yaptırmanızı tavsiye ederim veya kaskosu olanlar İMM teminat limitlerini en az 2-3 milyon lira olarak yaptırsınlar..

• beatles33 B kullanıcısına yanıt

+

Trafik sigortalarında kaza başına 86.000TL olanın en az 500.000TL olması gerekiyor ve Araç Başına Maddi 'nin 46.000 TL 'den en az 250.000TL 'ye çıkması gerekiyor. Şuan ki trafik sigortaları oldukça yetersiz kalıyor ve mümkünse kasko, değilse ek olarak ihtiyari mali mesuliyet (imm) yaptırmak gerekir. Ben kaskoda 500K imm girdim , + Trafik şuan için yeterli geliyor.

Kaskosu olmayan / yaptıramayanların imm 'yi de limiti en yüksekte girmek gerekir.

• Kardeşim iyi hoş diyorsun kazaya karışmamak falan da, on gündür İstanbul a gelip gidiyorum burada kaza yapmamak şans işi zaten. 18 yıldır bir kazam bile yok burada canım burnumda geziyorum. Herşeyi hak ediyor bu millet hiç kendimizi kandırmayalım.

• standart bir trafik sigorta poliçesine bakarsanız, 43000 lira artık komik hale gelen maddi teminat görürsünüz.

bu ne demeK;

Eğer bir Passat'a çarpıp 150.000 lira hasar yaparsanız 107.000 lirasını siz ödeyeceksiniz.

bu nedenle ekstra teminat alın , kaskoya da ekletebilirsiniz.

• herşey kol gibi artar maaşlar kuş gibi kalır oh mis sarayda yaşamak vardı

• Geçen yıl 550 yaptırdığı sigortayı bu yıl 798tl ye yaptırdım. Lokasyon İstanbul. Kaskoya12 gün var şu an geçen yıla göre en düşüğü ile 400tl fazlaya teklifler alıyorum.

• rash.87 kullanıcısına yanıt

Ben kazaya karışmamak demiyorum, "asli kusurlu olarak kazaya karışmamak" diyorum. Yani kazaya sen sebep olmuyorsan, karşı tarafın hasarı senin sigortandan ödenmiyorsa diyorum. Yoksa kazaya karışmamak ne mümkün! Kırmızı ışıkta durursun, aşırı hızlı kullanan öküzün biri gelir, duramayıp arkadan çarpar. Ona yapacak bir şey yok. Ben "sen kazaya sebep olma, kazaya sen yol açma" diyorum. Adam gibi kurallara uyarak ve dikkatli bir şekilde araba kullanırsan bu zaten olmayacak bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Bu sene onu da beklemeyin. Benim de bu araç ile 5. yılım. Geçen sene 510 liraya yaptığım sigortayı bugün 815 liraya yeniledim. %60 zam demek. Her ikisinde de 7. basamakta en düşük riskli kategoride alınan fiyatlar.

20 gün önce yaptırdım 510 liraya

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt

%70 değildir o. %20-25 falan oluyor 4-5 sene kaza yapmazsan. 70 nere hocam. Bem 10 senedir kullanıyım şükür hasarsızlık en üst kademede.% 20 mi %25 mi ne işte gördüğüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.