Şimdi Ara

Trafiki yuksek Hesapli Host?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir forum veya Wordpress+Formmail sistemli olacak alan fazla gerekmez 50-100mb ama aylik trafiği 10gb veya daha yüksek host arıyorum referanslari olan..

Daha önce natro dan aldım memnun kaldim suan 65tl+domain istiyor 5gb trafik 500mb alan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Bir forum veya Wordpress+Formmail sistemli olacak alan fazla gerekmez 50-100mb ama aylik trafiği 10gb veya daha yüksek host arıyorum referanslari olan..

Daha önce natro dan aldım memnun kaldim suan 65tl+domain istiyor 5gb trafik 500mb alan

Merhabalar;

İhtiyaçlarınız doğrultusunda tarafınıza hizmet vermekten memnuniyet duyarız,

3. yaşımıza özel Limitsiz Hosting hizmetleri yıllık 58.80 TL ve .COM, .NET veya .ORG alan adı hediyeli.

Diğer hosting hizmetlerimize gözatmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Ya 5 ana hosting sitesi gerisi Reseller veya kendi sahip oldugu sınırsız limitsiz pakete domain eklemeyle host satıyor

• host gator kullanabilirsin ben kullanıyorum twitterdan takip edersen yılbaşı indirimi gelecektir normal indirim sayfası > Burda
  • quote:

Ya 5 ana hosting sitesi gerisi Reseller veya kendi sahip oldugu sınırsız limitsiz pakete domain eklemeyle host satıyor

Merhabalar;

Araştırdığınız sağlayıcıların hangileri olduğunu bilmemekteyiz fakat konuya yazmış ve yanıtınızı görmüş olduğumuz için yanıt vermek istemekteyiz.

Söylediğiniz şey tamamen yanlıştır. Google veya forumlardan araştırdığınız sağlayıcıların çoğunluğu kendi sunucularına sahiptir. O bahsettiğiniz durum, 2-3 aydır aktif olan sağlayıcılar için geçerli olabilecektir.

ProIrc olarak barındırdığımız sitelerin tamamı ve sunduğumuz sunucu hizmetlerindeki sunucuların tamamı donanımsal olarak tarafımıza aittir.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Proirc
     Trafiki yuksek Hesapli Host?

Kendisi Host olan satici istedim.
    Siz reseller bayisiniz.

Godaddy den 100gb depolama (host)+Aylik SINIRSIZ trafik+Ucretsiz domain hemde .co (normalde 40 tl com veya net den pahalı) hepsi 38tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 18 Aralık 2015; 22:28:06 >
  • quote:

Bir forum veya Wordpress+Formmail sistemli olacak alan fazla gerekmez 50-100mb ama aylik trafiği 10gb veya daha yüksek host arıyorum referanslari olan..

Merhaba,
    İhtiyacınız olan paketleri linke tıklayarak öğrene bilirsiniz.

http://dumanbilisim.com/linux-web-hosting.php

Saygılarımla,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Godaddy den promosyonlu domain+Host aldim..

100gb kapasite-Sınırsız Trafik+domain .co (com-net-org-me)37tl

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.