Şimdi Ara

Trafikte aracınıza biri vurup kaçarsa ne yapacaksınız biliyor musunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
82
Favori
72.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tanidik yoksa ne karakolda ne adliyede hukuk islemiyor
    olaya bak ugrasmamak icin polisler boyle millet dava acmasin diye dosya masraflarini bile astronomik artirdilar avukatlik ucretleri 3000 den basliyor milleti haklarindan vazgecirmek icin herseyi yapiyorlar
  • Tebrikler herkes böyle peşine düşse ne polis yatar ne de böyle insana benzeyen köpekler havlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baştan sona okudum. Helal olsun hocam, hakkınızı sonuna kadar aramışsınız. Bu sol şeridi kullanmayı bilmeyen tiplerle ne yapacağız biz ya.
  • Bir keresinde de benim araca otoparkta geri geri vurmuşlardı. Ya yeminle videosu var görsen böyle adamlar niye trafikte dersin. Aracı toyota verso olay şöyle araçtan iniyor arka sırada benim araç var bagajını açıyor biraz bekliyor sonra bagajı açık bırakıp araca biniyor. Dümdüz geri geri çıkması lazımken bagaj açık direksiyonu sağa kırara benim sol ön çamurluğu artı far ayağını kırıyor. Adam kaçmış aradım polisi geldiler beklettin araçtan dahi inmedi elinde poğaça falan. Kardeş burası özel mülke giriyor. Sen dava açıcaksın burası yol değilki dedi. İyi dedim gittim karakola elimde videolarda var plakada var. Karakoldakiler ya ufacık şey için uğraşma ufacık şey 500 tl tamam belki çok para değil ama niye başkasının hatasına ben bunu ödeyeyim. Sonra sabahtan bir daha geldim karakola başka bir komiser vardı adam çıktı kısacası gel bakalım arayalım şu bombardiniyi dedi aradı geldi adamın eli ayağı titriyor sanırım engelliydi. Ben kağıt bıraktım kağıt bıraktım diyor. Açtım videoyu gösterdim dedim hane kağıt benim aracı geçtim insan kendi aracına bakar inerde dedim. Sustu komiserde ya anlaşın ya da trafik mahkemeye geçin dedi. Aldım 500 tl çıktım. İşte polisten polise fark. Gecedekiler ufak maarafsa uğraşma lan haklı tarafım ben sen ne diyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adamımız yoksa bulaşmayacağımızı anladık, bir de iş güçten bu işlerin takibi zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Yemin ederim artık mahalle karakolundaki polislerden gına geldi.Bunları denetleyen hiç mi kurum,kuruluş,kişi yok?Nedir bu sorumsuzluk,rahatlık?Aynı olay kendi başlarına gelse,3 kilometre öteden kamera kaydı bulup dosyaya eklerler.Yazık günah dosya açmamak için yaptıkları olaylara bak.

Bu arada konu sahibinin ısrarı takdire şayan.Çoğu insan bu kadar üzerinde durmazdı.
    O teskilattan herkes korkar. Mazallah evine gelip aha toz bulduk deseler ne dicen.

• Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Aynen valla her paragrafta uat duzey tanidik ahbat var

• Konuyu okurken sürekli içimden şunu dedim, olay bu noktaya gelmeden vazgeçerim. Maalesef bir noktada insanı bu saçma sapan mevzular caydırıyor, bezdiriyor. Konuda sıkça belirtilen tanıdık bilmem ne olmasına rağmen, böylesine gereksiz uğraşılması da cabası...

Ben sade vatandaş olarak işimi rica minnet yaptıracaksam, bu adamlar niye maaş alıyor ben ne diye vergi ödüyorum ? :)

Benim şikayetime gelmeyen polisi, ben kime şikayet edeceğim arkadaş ? :) Daha polis işimi yapmıyor, onu denetleyecek adam nasıl yapsın ?

Maalesef bu ülkenin bazı yazılı olmayan saçmalıkları var, tanıdığın yoksa o iş hiç bir zaman istediğin gibi olmuyor.
  • Kardeş bu ülkede milyonlarca bu hayvanlardan var hangisini eğiteceksin? Okadar uğraş zaman kaybı vs geç sağından git yaw salla gitsin. İzmir aydın otobanında kafayı yersin sanırım) 110la şeritten şeride atlaya atlaya gidiyoruz hangisiyle uğraşacaksın.
  • What do you do desire? Trafikte aracınıza biri vurup kaçarsa ne yapacaksınız biliyor musunuz?
  • Hem çok hem bos konusmussun okurken sıkıldım polise gidip burda bu var burda bu var diyip işini öğretmeye kalkarsak adamlar ilgilenmez tabi ulkemizde mahkemeler yillarca suruyor biz hemen ifade verir vermez polis gitsin goruntuleri alsin sahsi hemen yakalasin hemende mahkemeye cikarsjn hemende cezaevine atsin istiyoruz ama böyle bir dunya yok ben ne zaman gitsem karakola ya iki ya uc calisan goruyorum sayilari hep az zaten yinede hic yardim isteyipte kapidan geri cevrildigim olmadı her seyin bir usul-ü var

• Bir yerde doblo var sa uzak duracaksin bunlar altinda ferrari var saniyor

• Tüm devlet memurları bu işle ben uğraşmayım nasıl hallolursa olsun kafasında. Aldıkları o maaşla çocuğuna bir şey alırken hiç mi aklına gelmiyor ben bu çocuğa helal mi yediriyorum haram mı diye?
  • Otoyollar da malum hız sınırı var ve söz konusu bölgede de hız sınırı 110 km/h olsun ve siz 110 km/h ile sol şeritten gidiyorsunuz ve hız ihlali de yapmak istemiyorsunuz malum heran kaza yapabilirsiniz, ayrıca sağınızdakiler de 80/90 km/h ile gidiyor ve sağa geçme şansınız da yok gibi, arkadan 150/160 km/s ile gelen ve size sürekli selektör yapana tavrınız ne olurdu merak ediyorum, saygılarımla...

Not: Ben olsam sbs03 arkadaşın açıkladığı şekilde hareket ederdim.(hız sınırı altında gidenler için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 28 Ağustos 2019; 16:2:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    Konu bu değilki. Sağ boşken soldan gidenleri kastediyorum. Nasıl sollayacağız bu aracı

• sbs03 S kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı paralel de düşünüyorum üstad, sadece hız sınırını aşanları kastetmek istedim :)

Hız sınırını aşmak herkesin kendi tercihi. Acelesi olabilir. Bu yüzden sol şeridin boş bırakılması gerekir. Ha dediğin gibi yoğun trafikte ne sol şerit ne de sağ şerit hareket ediyor zaten. Öyle bi yolda istediğin kadar sellektör yap birini geçsen birini geçemezsin. Çaresiz trafiğin açılmasını bekleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbs03 -- 28 Ağustos 2019; 16:3:19 >
  • sbs03 S kullanıcısına yanıt
    Sözüm sürekli makas atan trafik canavarlarına idi zaten, herkes trafik kurallarına uymak zorunda bu tercihe bırakılmamalı, sonuçta aynı yolu kullanıyoruz, onun yapacağı olumsuzluklardan bizlerde etkilenebiliriz. Sonuç olarak öncelikle herkes trafik kuralları çerçevesin de biribirine karşı saygılı olmak zorunda, sağlık harici aciliyet olmamalı diye düşünüyorum saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 28 Ağustos 2019; 16:16:22 >
    Aynı fikirdeyim üstad trafik kurallarına uysak sorunlar çözülecek zaten 🖒

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.