Şimdi Ara

Trafikte aracınıza biri vurup kaçarsa ne yapacaksınız biliyor musunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
82
Favori
72.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi illa tanıdık olması şart değil demiş ama görüyorum ve arttırıyorum.Anlaşılsın diye iri iri yazıyorum.

BU ÜLKE AHLAKEN KOKUŞMUŞ DURUMDA, HANGİ KURUMDA İŞ YAPACAK OLSANIZ MUTLAKA BİR AHBAP TANIDIK GEREKMEKTEDİR.ÖZELLİKLE HASTANE KARAKOL ADLİYE gibi kurumlarda...
    Çocuğu anaokuluna kaybedeceğiz, benden önce soran eş dosta yer yok doldu denilmiş.Sadece ön kayıt alınıyor dendi,girdim müdür odasına,müdüre hanım,eşimin sabahları servise beraber bindiği sadece merhabası olan bir bayan çıktı. (Bayanlar sadece muhabbetle bile iş bağlıyor onu anladım) nyse oldu bizim iş.çocuğu kaydettik. Ama sade vatandaş dötünü yırtsa ölüyom dese almazlar.herşey tanıdık torpil olmuş işler böyle yürüyor.
    Şu kaza olayında da arkadaşın çabası takdire şayan ama 2 3 yerde tanıdık polis amir vs demiş. Onlar olmasa bu il yarıda kalırdı,cayardı..Ama mahkeme sonucunu da yazsın buraya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 28 Ağustos 2019; 22:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

şimdi trafikte aracımıza biri vurup kaçıyorsa emniyette üst düzey bir tanıdık mı buluyoruz.ana fikir bumu???
    Bilinçaltımıza eş dost edinin,doat ahbap ilişkisi olmadan iş yapılmaz demeye getiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

özet şeklinde hızlıca okudum
    hikaye başlamadan bitebilirdi, arkadan geldi dokundu , sen de indin foto çekmek amacıyla, ama son fotonu çektin, çünkü o da silahla indi....

dalaşmayın böyle adamlarla yav, bu ülkede günde 10 kişi silahla vurulup ölüyor, 10 kişi de yaralanıyor , 25 milyon tane ruhsatsız silah var

inanmayanlar için

http://www.umut.org.tr/umut-vakfi-turkiye-silahli-siddet-haritasi-2018/

bak ben şu anda bunu yazarken, bu ülkenin bir yerinde, megane ve doblo kapışması yüzünden aracından inip foto çekmeye hazırlanan birini indirmek üzereler, günde 20 kişi silahla vuruluyor, saat başına 1 kişi....
    bu mesajı öğleden önce 10'da attım.
    öğleden sonra bıçakla öldürülen birinin haberi. daha 20 yaşında.
    ve bu da basit bir twitter aramasıyla çıktı karşıma. polis raporu olsa, belki 5-10 vaka gerçekleşti bugün.

https://pgnhaber.com/20-yasindaki-genc-bicakli-kavgada-olduruldu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Ağustos 2019; 22:23:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Sırf bu polisler hiçbir iş yapmıyor diye bir de bekçilere para ödüyoruz... Ne kadar mahalle olayı varsa bekçi gönderiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu tipler ile uğraşıyorum ama tanıdık olmayınca işimiz çözülmüyor, hakkımızı mahkeme yoluyla bile alamıyoruz!!
  • Hadi sen bir öküz buldun da eğittin. Ya diğerleri? Ömür yetmez valla. Ülkede eğitim olmadıktan sonra beyhude çabalar bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Sırf bu polisler hiçbir iş yapmıyor diye bir de bekçilere para ödüyoruz... Ne kadar mahalle olayı varsa bekçi gönderiyorlar
    Hocam karşılaştırmak abes olacak fakat bir şunlara bakıyorum bir yunuslara,ikiside genelde GBT yapıyor.Bu zamana kadar ne kadar yunusa denk geldiysem; abi bi kimliğine bakabilir miyiz?dediler Allah yukarda.Ama bu arkadaşlar maşallah astım astım kestik kestik.

Gel buraya,kimlik ver,bekle biraz.Sadece emir cümlesi kullanıyorlar.Bu arkadaşlara vatandaşa hizmet olayını yanlış anlatmışlar herhalde.

Yunuslar üniversite mezunu... Bekçiler? Ne kadar ipsiz sapsız adam varsa bekçi yaptılar kendileri gibi tiplere salmak için. Normal polisin müdahale etmeye çekindiği adamlara da bekçileri sürüyorlar. Boş zamanlarında da kızlara gbt sorgulaması yapıp telefon numaralarını istiyorlar.

Trafikte aracınıza biri vurup kaçarsa ne yapacaksınız biliyor musunuz?

• Egm de bildigim kadariyla yetkin ve donanimli insanlar burolarda.
    Yetkinligi az ve surgun elemanlar karakol vs yerlerde calisiyor(zaten yas ortalamasindan anlatsiniz, emeklilige gun sayarlar)
    Yalniz isin ilginc yani trafikciler trafikle terorculer terorle ugrasirken karakol personeli herseyle ugrasiyor.
    Bide tecrubeli personel biliyorki bi cok vatandas is sikayete gelince vazgeciyor. Konuyu acan arkadas bilincli ama bi cok vatandasi beklentisi polisin onun sikayetiyle karsi tarafi darp etmesi yonunde :) o yuzden polise tam kararli oldugunuzu hissettiremezseniz oda islem yapmaya cekinir.

• Trafikte aracınıza biri vurup kaçarsa ne yapacaksınız biliyor musunuz?

• Elinize sağlık okurken içimin yağları eridi
  • Youtube'da motor hırsızlıklarıyla ilgili bir video vardı.

Adamın motoru, Africa Twin. Bilmiyorum ama 100 000 liradan fazladır herhalde.

Mobese kamerasının altından çalınıyor . Karakolda"Kaskon varsa , boş ver" diyorlar.

Ülke bitmiş. Kökten çürümüş.

• 3 dünya ülkelerinde olan sıradan olaylar,

• Küçükken, bizden büyüklerin polisi sevmediklerini söylediklerinde onlardan nefret ederdim. Meğer haklılarmış.

• zamanınız bolmuş demek ki...
    sağından geçer giderdim ben olsam. karakollarda hastanelerde servislerde harcayacağım zamanı ailemle geçirirdim. o aracın hızını, sizin hızınızı bilmiyorum olay anında, ya da şehir dışında mı oldu içinde mi? belki de siz de kusurlusunuz...

• Eğer başvurunuzu mala zarar vermeden yaptıysanız, bir sonuç alamazsınız. Çünkü mala zarar verme suçu yasada kasten işlenebilen bir suçtur. Burada sizinde yukarıda belirttiğiniz gibi " duramayıp çarptım" ifadesi kasıt değil taksir oluyor. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir. Haliyle kovuşturmaya yer olmadığjna dair karar gelecek muhtemelen.
    Aynı olay başıma geldi. Ehliyeti olmayan bir züppe (16 yaşında) abisine ait sigostasız bir şahinle bana vurdu. Trafik yönünden kazada kusurum yok. Araçta 4,5 yaşındaki oğlumda var ve haliyle korktu. Araçtan dikkatli bir şekilde indim. Şahsın yanına doğru ilerlerken "napıyosun yaaa" gibi bir çıkışla bastırmak istedi. Bende evraklarknı getir dedim. Amacım çabucak gidip kontak anahtarını almaktı. Arkamdan oğlum ağlamaya başkayınca onu sakinleştirmek için döndüm. O ara bastı gitti. Plakasını aldım. Ekip çağırdım. Tutanak tutturdum. Olay yeri terk maddi hasarlı kazalarda tutanağı polisin tutması lazım. Daha sonra karakola mala zarar vermeden şikayetçi oldum. Sizin gibi kamera görintülerimde vardı. Sonuç: mala zarar verme suçu kasten işlenilen bir suç, kovuşturmaya yer yok. Allahtan kaskom var. Kaskomdan yaptırdım. Kaskom bozulmadı. Demem oki çok ümitlenmeyin. Canınız sağ ve zararınız cebinizden çıkmadan karşılandıysa şükredin. Geçmiş olsun.

• Kaynak:
    Ankara da g�z� d�nm�� trafik magandalar�n�n sald�rd��� Serdar Yal��n, bir g�z�nden oldu. Magandalar ise olay yerinden ka�t�.
    TRAF�K MAGANDALARI, TRT MUHAB�R�N�N G�Z�N� K�R ETT�!
    http://medyaspot.com/haber/TRAFIK-MAGANDALARI-TRT-MUHABIRININ-GOZUNU-KOR-ETTI/133271

Ankara’nın göbeğinde şehir eşkiyası dehşeti... Trafik magandaları bu kez de bir TRT çalışanını karısı ve çocuğunun gözleri önünde öldüresiye dövdüler.
    Magandalar, trafikte seyreden TRT çalışanı Serdar Yalçın ve ailesine küfürler savurarak saldırdılar.
    Tekmelerle ve yumruklarla hunharca dövülen Yalçın, tüm müdahalelere rağmen bir gözünü kaybetti.
    Magandalar ise hiç bir şey olmamış gibi oradan hızla uzaklaştı. Kaçan şahısları yakalamak için emniyetin çalışmaları ise devam ediyor. 20 EYLÜL 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 29 Ağustos 2019; 0:12:28 >

• Şayet bulunduğunuz yol yerleşim alanı ise. Bu durumda uyarı levhası 50 km yazar. Şayet olayın meydana geldiği yolda böyle bir levha var ise, sürücü kanunen sağ yada sol şerit gözetmeksizin 50 km hız ile gitmelidir. Mahkemede karşı taraf sizin görüntülerinize binayen. Ben 50 km kuralına uydum, diğer sürücü 50 km kuralına uymayıp sağımdan geçip korna çalarak önüme kırdı. Diye ifade verirse, bu durumda hatalı kusurlu taraf siz olursunuz, bu hareketinizden dolayı ceza alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 29 Ağustos 2019; 0:54:36 >
  • Hakkını sonuna kadar aradığın için seni tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.