Şimdi Ara

Trafikte aracınıza biri vurup kaçarsa ne yapacaksınız biliyor musunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
82
Favori
72.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse kusura bakmasın da...Devletin memuru da işini hakkıyla yapmıyor...İşini hakkıyla yapan kesim en fazla % 20 falandır...
    Ben size polis değil de vergi dairesinden bir örnek vereyim...
    KDV ayın 25.inde ödeniyor,tabii ki şirketlerin ödemesi yüklü olduğu için son gün ödüyorlar...Sabah saat 8 de işbaşı,yani mesai başlaması gerekiyor...Verginin son günü olmuş,saat 8.30...Sırada en az 100 kişi var ve hepsi de şirket elemanı,vergi ödeyecekler...Memurlarımız alışkın olduğu üzere saat 8-8.15-8.30 gibi daireye geliyorlar,sonra gidip çay alıyorlar ve poğaçalarını çıkartıp o bekleşen milletin karşısında hiç utanıp sıkılmadan kahvaltı ediyorlar mesai saatinde...Bre utanmazlar,30 gün bunu yapıyorsunuz hiç olmazsa vergi ödeme günü işinizi hakkıyla yapın sabahın köründe gelen vatandaşı bekletmeyin değil mi?...Nerdeeee...
  • İzleyebileceğiniz en güzel yolu izlemişsiniz hocam geçmiş olsun , bana buradan çıkan sonuç emniyette tanıdığım olmadığından ötürü kaza anında arabadan sopayı alıp aşağı inip ağzını burnunu kırmak. Eğer iş TC Adaletine ve polisine kalırsa ben sürünürüm suçlu değil
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Daha kötü durumlar yaşanmaması mutluluk verici. Ülkemizde araç kullanmanın da ne kadar lanet ne kadar bela bir şey olduğunun kanıtıdır bu. Hatta sokağa çıkmanın bile belki. Polis dahi hakkımızı bile doğru dürüst savunmuyorken ya da savunmamamız için elinden geleni yapıyorken halimiz nice. Allah yardımcımız olsun. Herkesin de söz konusu mecralarda yukarılardan veya normal tanıdıkları olmayabiliyor. Ama bu tabiki yine de hakkınızı savunmayacağınız savunamayacağınız ve orada düzgün bir memurun ya da savcının/hakimin çıkıp olayı hak sahibi lehine sonuçlandırmak amacıyla uğraşmayacağı anlamına da gelmiyor.
  • Hocam yapmanızın gereken son bir adım kalmış, vatandaşlık görevi olarak.

quote:

Karakol polisi "sen bunu kendi cebinden yaptırırsın, artık mahkeme ne zaman sonuçlanırsa ozaman karşı taraftan alırsın" diyordu. Hiç de öyle değil.

Bunu söyleyen polisin ismini sicil no sunu öğrenip görevi kötüye kullanmaktan şikayetçi olmalısın. Seni görevini yapmamak için caydırmaya çalışan her memur görevini kötüye kullanma suçunu işler.
    Ülkemizdeki hukuk süreci sebebiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmamak istersen anlarım ama şikayetini en azından cimer den şikayet etmenizi rica ediyorum. En azından polislerin dosyasına bu şikayet raporu ve onlardan alınacak savunma eklensin ki, ileride tekrar edeceği bir usulsüzlükte ya da vatandaşı mağdur ettiğinde üst yetkililer bunu görsün.@fractal design

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Kimse kusura bakmasın da...Devletin memuru da işini hakkıyla yapmıyor...İşini hakkıyla yapan kesim en fazla % 20 falandır...
    Ben size polis değil de vergi dairesinden bir örnek vereyim...
    KDV ayın 25.inde ödeniyor,tabii ki şirketlerin ödemesi yüklü olduğu için son gün ödüyorlar...Sabah saat 8 de işbaşı,yani mesai başlaması gerekiyor...Verginin son günü olmuş,saat 8.30...Sırada en az 100 kişi var ve hepsi de şirket elemanı,vergi ödeyecekler...Memurlarımız alışkın olduğu üzere saat 8-8.15-8.30 gibi daireye geliyorlar,sonra gidip çay alıyorlar ve poğaçalarını çıkartıp o bekleşen milletin karşısında hiç utanıp sıkılmadan kahvaltı ediyorlar mesai saatinde...Bre utanmazlar,30 gün bunu yapıyorsunuz hiç olmazsa vergi ödeme günü işinizi hakkıyla yapın sabahın köründe gelen vatandaşı bekletmeyin değil mi?...Nerdeeee...
    @D@rbeli M@tk@p buraya yorum yapmak dışında bu şikayetini herhangi bir resmi kuruma, o dairenin müdürüne, maliye bakanlığına, cumhuriyet savcılığına belirttin mi?

Eğer sen vatandaşlık görevini yapmıyorsan, resmi kanallar üzerinden gördüğün usülsüzlüğü şikayet etmiyorsan buraya yorum yapma hakkın yok kusura bakma.

• Çok iyi olmuş çomara, zamanında sadece köyde traktör kullanan her herif gelir sol şeritten kafasina göre gider ve üstüne bir eşkıyalık yaparsa aldığı korku yeter ona.keske çok daha fazla olsaydı da hasar paşa paşa odeseydi çomar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi trafikte aracımıza biri vurup kaçıyorsa emniyette üst düzey bir tanıdık mı buluyoruz.ana fikir bumu???
  • Sol şeridi kapatıp gidiyor diye; önüne geçip akan trafikte sol şeridi yavaşlatarak sürücüyü kızdırmış ve size vurmasını sağlamışsınız.

Yani onun yaptığı hatayı siz zincirleme hatalar yaparak düzeltmeye, kişiye ders vermeye çalışmışsınız.

Ben sizi haklı bulmuyorum. Yaptıklarınız kesinlikle doğru değil. Kamera kayıtlarınız ile bu kişinin sol şeridi kapattığını zaten kanıtlayabilirsiniz. Ve bununla bir şikayet olusturabilirdiniz.

Hem kendi hem de başkalarının hayatını riske atmışsınız.

• "tanıdık polis"ten sonra devamını okumadım.
  • Eline koluna sağlık şu gönderiyi yazan parmaklarına kurban.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Hangi polise denk gelsem aynı. İş yapmamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Tanıdıklarım da hep aynı tip polislere denk geliyor anlattıklarına göre. Demekki polisler denetlenmiyor. Bir de görevini yapmamak için direnen ama memleket muhabbetinde "ne olacak bu ülkenin hali" demeleri...

• Anladığım kadarıyla,üst düzey tanıdık varsa her türlü hakkınızı arayabilirsiniz. Yoksa,polise fazla direnmeyin.
  • Geçen sene alt geçitte kendi şeridimde ilerlerken çakal bi taksici yuzunden duvara sıkışıp sağ aynam kirildi, sol camurluk cizildi, yaptığı yetmezmiş gibi çamurluğa tekrar sürttü ve camı açıp küfretmeye başladı, benimde gözüm döndü o sözleri duyunca, gazlayıp kaçdı bende duzluge cikinca yetişip yolunu kesdim, indim silaha davrandım adam hemen kapıları kitledi ve kaçmaya çalışdı, kaçamayınca indirdim güç bela ve güzel güzel sordum derdin ne diye, ama alkollü işde birşey yapamıyorsun piçe , bende anahtarına el koydum oturdu bekledi arabasında, 155 i arayip yaralanmalı kaza olduğunu ve eşimin yaralandığı söyledim tüm işlem 1 saatte sonuçlandı, 2 hafta sonra dosyamı raporumu alıp sigortacıma ulaştırdım. Taksinin asıl sahibi ile sonradan uzlaşmaya gittim ama yinede cezadan kurtulamadılar. Hasarda yokdu aslında ama o kufurleri etmeyecekdi.

Şimdi Olgunlaşdım araba perte çıksa umursamam canımızdan kiymetlimi, neler neler gordum trafikde. Olen yaralanan darp edilen vs. vs,
    Haklıysam bile kusura bakma deyip yoluma bakıyorum.
    Silahımı bile görevler harici saklıyorum dolapda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 28 Ağustos 2019; 20:16:3 >

• Senin hak arama olayın emniyetteki üst düzey tanıdığın olayı olmuş. Öyle mobese taramalar falan nerde normalde . Diğer yandan trafikte biraz sakin olacaksın yollar manyak doldu. Bıçaksız pompalısız satırsız beyzbol sopasız baltasız araba yok gibi bir şey. Adam geçenlerde ambulansın yolunu kesti dün de takla attı geberemedi . Trafikte tartışıp kenarda durmak demek %80 ya hastane ya karakol ya mezar demek. %20 de antidepresanla kurtulursun demek.

• Vuran icin samata yeni basliyor.
    Yenilenen trafik sigortasi kanununa gore polis zaptiyla olay yeri terk ettigi kayit altina alinan kazalarda, sigorta sirketi arac sahibine hasar bedelini rücu ediyor

• Cavşırı C kullanıcısına yanıt
    İşi hakkıyla takip edecek bir avukatla anlaşıp vekalet vererek çözebilirsiniz. Sizin yerinize avukatınız karşı tarafın ifadesini görebilir.

• berkaymurat B kullanıcısına yanıt
    Bize de geçen yıllarda kırmızı ışıkta beklerken arkadan gündüz gözüyle bir Doblo çarpmıştı. Malum tayfadan bir tip, görmedim ağbi diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

@D@rbeli M@tk@p buraya yorum yapmak dışında bu şikayetini herhangi bir resmi kuruma, o dairenin müdürüne, maliye bakanlığına, cumhuriyet savcılığına belirttin mi?

Eğer sen vatandaşlık görevini yapmıyorsan, resmi kanallar üzerinden gördüğün usülsüzlüğü şikayet etmiyorsan buraya yorum yapma hakkın yok kusura bakma.

Alıntıları Göster
    Haklısınız milletimiz sadece şikayet etmesini biliyor icraata gelince amaan boşver kafasında
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.