Şimdi Ara

Trafikte aracınıza biri vurup kaçarsa ne yapacaksınız biliyor musunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
82
Favori
72.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıdığı olan hem de üst düzeyde tanıdığı olan siz olunca tabiki işler istediğiniz gibi gitmiş. Ya tam tersi olsaydı. Bir de üzerine trafik cezası yerdiniz iyi senaryoda. Kötü olanda ise o arabadaki 2 3 kişi en kötü haydar, bıçak levye, silah ile inseydi bir de hastanelik olur tv de haber dahi olmazdınız.

Kimse ile dalaşmayın, kaşınmayın tanıdıklarınız ancak ya hastane ziyaretinize yada cenazenize gelirler. Bırakın ne olursa olsun. Yol vermemişte üzerine kırmışta. Trafikte herkes düzgün bir o doblolu kişi mi problemli.

Bir aydır trafikte her gün en az 3 4 araba ile karşılaşıyorum son saniye ile kaza atlatıyorum. Önüme kıran ani yola çıkan üzerime üzerime bilerek süren ana yolda giderken tali yoldan park yerinden aynaya bakmadan çıkanlar vs. Kurallara uyan sakin sakin kullanan ben bile bunları yaşıyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1001

Benim bu kıssadan hissem arabaya bir kamera almak ve karakoldan bir tanıdık edinmek.
    1 değil 2 kamera almak diyelim ona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doblo lu olunca enişte zannettim , değilmiş!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç şu siz mağdurken bu kadar uğraşıyorsunuz sizi mağdur eden ise basit bir ifade ile işi kotarıyor. İşte buna Türk Adaleti deniyor. O adam sizi darp etse veya arabadaki birilerini yine aynı prosödür işleyecek, siz görüntü şikayet uğraşacaksınız adam bir ifade verecek iş savcıya gittiğinde ya ikinizide şüpheli müşteki yapacakki bu ikinizinde ceza almasına neden olur yada kovuşturmaya yer yok çıkacak. Olaki savcı dava açtı yıllarca sürer sonunda da geriye bırakılacak bir basit ceza çıkar. Türkiye de orman kanunları işliyor, hatırlarsanız bir baklavacılar vardı ne oldu bütün sosyal medya bastırınca aldılar sonra yine bıraktılar. Türkiye de Adalet sadece bir kadın ismi.
  • maddi hasarda kendiniz tutanak tutun olayından sonra ,sorunlar katlanarak artıyor

dikkat edin haklıyım derken haksız çıkabilirsiniz
    bu forumda "sol şeridi işgal edemezsiniz" lafları edilip duruyor ,ancak sizde sol şeridi ihlal edeni taciz edemezsiniz ,sadece yetkili makamlara şikayet etme hakkınız vardır

bana şunu yaptı deyip ,başka bir hata yapma hakkı kimseye verilmiyor
    o benim paramı çalınca ,bende onun parasını çaldım ve ben haklıyım ,demek gibi bir durum ortaya çıkar
  • geçmiş olsun,yararlı bilgiler için teşekkürler..arabam yok ama olur elbet..daha doğrusu bir motor istiyorum..hayırlısı
  • 500-1000 e anlasirim onunlads arkaya kamera alacagim, 😂😂😂😂 helal olsun 👍👍

• Dandik bi olaya bile 30-40 sayfa evrak yapılıyor eee haliyle polislerde istemiyor devlet bi evrak yazdı çizdi işlerini biraz daha azaltmaları lazım

• Öncelikle geçmiş olsun. Benim de Ankaranın göbeğinde başıma bir olay geldi.Koskoca AVM de hem de 2 kişilik otoparktan çıkarken farkettim ki ön tampona yandaki çıkarken sürtmüş. Güvenlik amiri geldi, polis çağırdık falan bi baktık ki kameralar bozukmuş. Olayı göremedik. Uzatmayayım ben şikayetçiyim dedim o zaman AVM yaptırır aracımı. Polis arkadaşlar bu " mala zarar vermedir, ilgili karakola gidip şikayetçi olucaksınız" dediler. Ben hikayemi burada kesiyorum.

Sizin olayınız trafikte, yani size trafik polisinin gelip tutanak tutması, sizin kaskonuzdan tamiratınızı yaptırıp yolunuza devam edip gitmeniz gerekirdi. Ama şahıstan hareketleri veya sözleri için şikayetçi iseniz mi karakola gidilecekti bilemedim. Yani aracı kaskonuz yaptırıp karşı taraftan alacaktı. Olay yerini terketmenin de kafadan cezası var zaten.

Çok geçmiş olsun asap bozukluğu yetiyor insana.
  • Linkte ki vatandaşın yaptığını yapmayında ne yaparsanız yapın

• tanıdığının olması seni kurtarmış aslında. yoksa sesini duyurmak için daha çok uğraşman gerekecekti. iyi yapmışsınız hocam, bende motosiklet kullanıcısıyım bakalım uygun fiyatlı kamera arıyorum bir süredir.
  • Geçmiş olsun
  • Bir Türkiye klasigi emniyette "üst düzey" tanidik yoksa isini halledemiyorsun.

Gosterilmemesi gereken ifadeyi okuyup böbürlenerek anlatiyorsun.

Sonrada haktan hukuktan bahsediyorsun.

Adamın yaptigi %100 haksizda olsa senin yaptigin yanlisi hakli yostermez

Ama bu trafik maganralarinin kafasina vura vura eğitilmesi gerek orada hemfikiriz

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    "Bundan sonrası evlere şenlik. Kornayla birlikte önüne geçince bu şahıs bir hırs yaptı. Sol şerit akarken sağdan yanıma gelip beni sıkıştırmaya, üzerime üzerime hamle yapmaya çalıştı. Bunun üzerine ben de sağ tarafta trafik olunca 30-20km/s'a kadar yavaşladım, arkamda beklettim bunu. "

Sırf sol şeridi kapatıyor diye önce yanından geçerken korna çalıp tahrik ediyor. Sonrasında yetmiyor adamın önünü kesiyor. Doblodaki dayı ne kadar magandaysa konuyu açan da bir o kadar maganda. Olayın hak aramakla bir ilgisi yok. Olay olmayacak yerde konuyu açan kendi kendine olay çıkartmış. Hakaret etmeden önce bir konuyu okuyun sonra gelin yazı yazın.
  • bu öküzleri bizim değil okulların eğitmesi lazım ya nerdee...
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Bir kez daha anladık ki polisin lafına tavrına güvenilmez artık bu ülkede. Ne kadar aylak boş beleş adam varsa polis yaptılar, işte sonuç!
  • Olayı detaylı anlattığın için teşekkür ederiz ancak bir daha başına bu şekilde bir olay gelirse inatlaşmamanı öneririm. Ne haberler duyuyoruz trafik tartışmasından cinayete varıncaya kadar.. Uğraşmaya değmez yani. Boş yere başa bela..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.