Şimdi Ara

TRAFİKTE HER ÇAKAR LAMBASI VE SİRENİ OLANA YOL VERMEK ZORUNDAMIYIZ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazım hatası olmuş Çakar lamba olacak dı
  • Öncelikle sizin durumunuz biraz extrem olmuş ama bazen ambulansa bile bir eziklikle yol vermeyen şöförler var bu ülkede neymiş içinde hasta yokmuş! Belki hasta almaya gidiyor belki hiç biri sürücüsü uyanıklık yapıyor ama bu aracın zaten merkezine gidip hazır beklemesi lazım kendi sinede lazım olabilir! sivil çakarlı araçlara karşıda milletimizin bir ezikliği var geçen temde mercedes bir makam aracına ısrarla yol vermeyen entel birini gördüm! bu adam belediye başkanı milletvekili veya bir rektör olabilir bu insanların işleri çok acil sonuçta beğen veya beğenme millete hizmet için bizim oylarımızla seçilmiş insanlar ve kesinlikle yol vermek yardımcı olmak lazım bunun ezikliğini yaşamanın bir anlamı yok bence ha kötü amaçla kullanan kimse olamazmı elbete olabilir ama 1 tek iyi iş için bile bunlara takılmamak lazım

Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.. bundan 5 yıl önce arkadaşımla bir yakın arkadaşımızı trafik kazası geçirdiğini öğrenince hastaneye ziyarete gidiyoruz yolda arkamıza çakarlı bir araba takıldı bizim sürücü arkadaş da entel dantel ve kıldır.. Türkiyede herşeyi o doğru yaptığını sanarak her şeyi eleştirir.. ısrarla yol vermiyor banane diye yol ver diyorum dikiz aynasına bakarak baksana birinin p.ç. herhalde tişörtlü makam şoförümü olur diye inatla yol vermedi araç emniyet şeritine geçerek bizi geçti gitti.. üzücü ve arkadşın yüzüne tükürdüğüm noktayı hastanede yaşadık evet bir ak parti m. vekili yakınımış sürücü bizim arkadaşında köylüsü arkadaşımızın kan grubu B zor bulunuyormuş o zaman öğrendim ve ameliyata alacaklar adam çevresinden birini bularak bizim arkadşa kan yetiştirmeye çalışıyor bunu neden yazdım.. inatlaşmaya gereke yok arkadaşlar ben bu olaydan sonra böyle saçma eziklikler le uğraşmak yerine kenara çekiliyorum geçsin iyi bir işe hizmet ediyorsa Allah razı olsun etmiyorsa zaten günahı kendisine..

• yol veriyorum her gün gördüğümü emniyete bildiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarusanK -- 6 Eylül 2017; 16:44:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.